12 / 05 / 2024

14 kasım Kuşadası haberleri

14 kasım Kuşadası haberleri

Kuşadası'nda meydana gelen toprak kayması nedeniyle bazı apartmanlarda hasar oluştu, bölgedeki bir cami hizmete kapatıldı. Apartmanların iç ve dış kısımlarında büyük çatlaklara neden olan kayma sonrasında bölgeye gelen AFAD ekipleri inceleme yaptı.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde tarihi rekorunu yeniledi. Bugün piyasalarda ABD enflasyon verileri ve Hazine'nin bugün tamamlayacağı kasım ayı iç borçlanma gündemi takip edilecek. Peki  Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Yatırımcılar dikkat! 14 Kasım Salı altın fiyatları

Altında sert düşüş haftanın ikinci işlem gününde de  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Ons altın bugün 1949 dolardan işlem görüyor. Peki gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 14 Kasım Salı altın fiyatları.

TOKİ Karaman projesi için geri sayım başladı! Beklenen proje 14 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman'da 45 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 14 Kasım'da yapılacak.

BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı TekSüt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü! BİM 14 Kasım 2023 aktüel kataloğu...

BİM'in 14 Kasın Salı 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı Tek Süt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Kuşadası Belediyesi zeytinlik satıyor! Yazlık bölgede zeytinlik arayanlar dikkat!

Kuşadası Belediye Başkanlığı Arya Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Kuşadası Çınar Mahallesi'nde yer alan zeytinlikleri satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den bu ile yeni konut ve dükkanlar geliyor! İhalesi 14 Kasım'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman projesi 14 Kasım'da ihaleye çıkacak. Projede konutların dışında dükkanlara da yer veriliyor.

Canlı altın fiyatları: Bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başlamıştı. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL?

Samsun Atakum'da satılık 3 arsa! İhalesi 14 Kasım'da!

Samsun İli Atakum Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Kasım 2023 müjdesi geldi! Bu ildeki proje için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman 2023 projesinin ihalesi 14 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 45 adet konut ve 22 adet dükkan yer alacak.

14,18,22 ayar altın bilezik ne kadar? Altın bilezik almak isteyenler dikkat! İşte 30 Kasım altın bilezik fiyatları 

30 Kasım 2022 altın fiyatları güne düşüşle başladı. Son günlerde dalgalı işlem gören altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 14,18,22 ayar altın bilezik ne kadar? 30 Kasım altın bilezik fiyatları.

14 ayar inci altın setlerde net yüzde 20 indirim! Koçak'ta inci set fiyatları ne kadar? 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın ile incinin muhteşem uyumu Koçak'ta buluştu. 14 ayar inci altın setlerde net yüzde 20 indirim fırsatı Koçak'ta başladı. Peki 14 ayar inci altın set fiyatları ne kadar? İşte Koçak 30 Kasım 2022 fiyat listesi.

BİM'den müjde! iPhone 14 Plus'a flaş indirim! Hemen bu fırsatı yakalayın! 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

BİM uygulaması üzerinden iPhone 14 Plus'ı indiirmli fiyat etiketi ile satışa sundu. Müjdeyi duyanların ağızı kulaklarına varacak! İşte 30 Kasım 2022 iPhone 14 Plus özellikleri ve fiyat listesi...

14 kasım Kuşadası haberleri Haberi

14 kasım Kuşadası haberleri

Kuşadası ilçesinde toprak kayması nedeniyle bazı apartmanlarda hasar oluştu, bölgedeki bir cami hizmete kapatıldı.


Kadınlar Denizi Mahallesi sanayi sitesi çevresindeki Mücella Emgin, Dergah ve Özgür sitelerinin bulunduğu alanda toprak kayması meydana geldi. 


Sağanak yağış ve 2 inşaat firmasının hafriyat çalışması nedeniyle meydana geldiği öne sürülen toprak kaymasının ardından Mustafa Adalıoğlu Camisi hizmete kapatıldı. 


Apartmanların iç ve dış kısımlarında büyük çatlaklara neden olan kayma sonrasında bölgeye gelen Aydın Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri inceleme yaptı. 


Kuşadası Belediyesi zabıta ekipleri ise bölgede kontrol noktası oluşturdu.


- Kuşadası Belediyesi açıklaması 


Kuşadası Belediyesi'nce konuyla ilgili yapılan açıklamada, 3 sitenin bulunduğu bölgedeki zemin hareketinin site sakinlerince bildirildiği kaydedildi.


Bölgedeki ilk incelemenin 30 Eylül tarihinde yapıldığı, 5 Kasım'da ise zemin hareketlerinin gözle görülür boyuta geldiğinin tespit edildiği kaydedilen açıklamada, bu...