02 / 05 / 2024

14 şubata kadar kampanyada olan konutlar

14 şubata kadar kampanyada olan konutlar

Vade farkı olmadan 18 ay ödeme imkanı KONYA'NIN en fazla konut üreten şirketi Seha Yapı, 14 Şubat'a kadar geçerli bir kampanyaya başladı. Dairelerin fiyatı 153 bin 200 TL'den başlıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı geriye dönük ödemeleri 14 Hazirana kadar yatıracak mı?

MEB işçilerine verilen geriye dönük ödemeler 14 Haziran'da verilecek mi? Birçok vatandaş konu hakkında açıklamaları bekliyor.  MEB işçilerinin geriye dönük ödemeleri ne zaman verilecek?  

Vergisiz iPhone fiyatı! Vergisiz iPhone 14 ne kadar?

Telefon alacaklar, Cumhurbaşkanın yaptığı vergi açıklamasından sonra vergisiz iPhone telefonun fiyatları merakla araştırılmaktadır. İşte araştırılanlar!

Tarım Kredi'den Ayçiçek yağına indirim bombardımanı! Bu fiyatları görünce şok olacaksınız!

Tarım Kredi Kooperatiflerinden 14 Marta kadar ayçiçek yağına yapılan indirim büyük rağbet gördü. Ayçiçek yağı hemen hemen her şeyde kullanıldığı için temel gıda olarak en çok tüketilen ürün olduğundan yapılan zam yada indirim hemen vatandaşın ilgisini çekiyor.

Son dakika altın fiyatları: 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? Bilezik almak isteyenler bakmayan bin pişman olur

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları merak ediliyor. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Canlı altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Düğünü olanlar acil...

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından yakındanh takğip ediliyor. Bu kapsamda vatandaşlar altın bilezik fiyatlarını da araştırıyor. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar alıtn bilezik kaç lira? 

Son dakika altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda altın bilezik fiyatları da merak ediliyor. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

İş Bankası Maximum kartı olanlar hemen baksın! Yeni bir kampanya açıklandı! 14 Mart'a kadar vaktiniz var!

İş Bankası'ndan son dakika açıklaması resmen geldi. İş Bankası Maximum kartı olanlar şimdi buraya bakmalı! Banka, yeni bir kampanya duyurusu gerçekleştirdi. 14 Mart'a kadar vaktiniz var!..İşte ayrıntılar...

Son dakika altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Bilezik almak isteyenler hemen bakın

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bu kapsamda yatırımcılar altın bilezik fiyatlarını da merak ediyor. Son dakika altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 23 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bu kapsamda vatandaşlar altın bilezik fiyatlarını da merak ediyor. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? Bilezik almak isteyenler acil... Güncel 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? Bilezik almak isteyenler acil...Güncel 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Şubat 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Son dakika altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde altın alıp satacak vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda altın ve altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Şubat 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Son dakika altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 1827 dolar olurken altın fiyatları geriledi. Altın fiyatlarının gerilemesi ile yatırımcılar altın bilezik fiyatlarını araştırıyor.  Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Canlı altın fiyatları: Bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 15 Şubat 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Son dakika altın fiyatları, haftanın üçüncü işlem gününde altın alıp satacak vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda altın ve altın bilezik fiyatları ne kadar? 15 Şubat 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

14 şubata kadar kampanyada olan konutlar Haberi

14 şubata kadar kampanyada olan konutlar

Bu kapsamda anlaşmalı katılım bankasından yüzde 0.42'den başlayan oranlarla 120 aya kadar vade veya vade farksız 18 ay taksitle ödeme imkanı bulunuyor. Ayrıca peşin ödeme yapmak isteyenlere özel indirim sunuluyor. Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamcı, "Kampanya, Bahar Evleri, Özlem Konutları, Yasemin Evleri, Reyhan Konutları ve Panorama Evleri'ni kapsıyor. Dairelerin fiyatı 153 bin 200 TL'den başlıyor"...