30 / 04 / 2024

15. BETONART Mimarlık Yaz Okulu 2016

15. BETONART Mimarlık Yaz Okulu 2016

TÇMB'nin (Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği) 2002 yılından bu yana “BETONART” markası altında hayata geçirdiği mimarlık öğrencilerine yönelik uygulama ağırlıklı atölye çalışması, bu yıl 5 Ağustos-13 Ağustos 2016 tarihleri arasında Adana'da gerçekleşecek.

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Işıklı Mimarlık, Pendik projesi resmen başlıyor. 1 milyar 156 milyon 847 bin TL'ye mal olacak projede 650 adet konut 15 ticari alan inşa edilecek.

Drymay Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Drymay Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi 15 milyon TL bedelle Murat    Tecer tarafından açıldı.

Miksaj Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miksaj Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 15 bin TL sermaye bedeli ile İmren Şahin tarafından kuruldu.

Artist İç Ve Dış Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Artist İç Ve Dış Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Dilruba Yaralı, Furkan Zorba ve Tuğrul Özgür Özden tarafından kuruldu.

Ankara'da BETONART Mimarlık Yaz Okulu başladı! 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen mimarlık öğrencileri BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu 27 Temmuz'da başlayacak! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından hayata geçirilen Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. 

Miteli Mimarlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Miteli Mimarlık Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 15 milyon TL sermaye bedeli ile Sevam Kamer Tataryan tarafından kuruldu.

BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti!

TÇMB tarafından, BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti. Çimsa’nın ana sponsorluğuyla gerçekleştirilen proje Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini buluşturdu.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından, bu yıl Çimsa’nın ana sponsorluğuyla düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı..

Artsave Yapı Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artsave Yapı Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Samet Erduan ve İlhan İnan ortaklığında kuruldu. 

Tabanlıoğlu Mimarlık'ın AKM Berlin sergisi başladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın “Recomposing AKM – AKM'yi Yeniden Oluşturmak” adlı sergisi, 15 Mart akşamı kültür, sanat ve mimarlık dünyasının önemli isimlerini buluşturan bir törenle kapılarını açtı. 

Kaygun Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaygun Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Mustafa Kaygun tarafından Kartal’da 15 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Şenal Kaya tarafından kuruldu. 

15. BETONART Mimarlık Yaz Okulu 2016 Haberi

15. BETONART Mimarlık Yaz Okulu 2016

TÇMB'nin (Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği) 2002 yılından bu yana “BETONART” markası altında hayata geçirdiği mimarlık öğrencilerine yönelik uygulama ağırlıklı atölye çalışması, bu yıl 5 Ağustos-13 Ağustos 2016 tarihleri arasında Adana'da gerçekleşecek. Her yıl başka bir kentte, o bölgede hizmet veren çimento fabrikasının desteğiyle düzenlenen BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun bu yılki ev sahibi, OYAK Çimento'nun Adana Çimento Fabrikası olacak. Ferhan Yalçın’ın koordinatörlüğünü Çoşkun Çağlar Armağan, Ozan Avcı, Avşar Gürpınar, Ertunç Hünkar ve Ecem Sarıçayır’ın moderatörlüğünü yapacağı atölyenin bu yılki teması “nForm nScript: Dijital ve Kalıpsız Şekil Alma Halleri”.


Küratör Nilüfer Kozikoğlu atölyenin temasını şu şekilde açıklıyor;


“Dijital ve analog model ve kalıp yapma keşifleri, kendinden şekil almalar, invasiv kürlenme deneyleri ile malzeme odaklı morfolojik atölye, üç ana koldan yürütülecek. Bunlardan ilki dijital...