30 / 04 / 2024

15 Temmuz Gençlik Merkezi eyyübiye

15 Temmuz Gençlik Merkezi eyyübiye

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi imzasıyla Buhara Mahallesinde inşa ettirilen 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı.

Gençlere Bedava Tatil Fırsatı! Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Seyahatsever Projesi İle Hangi Detaylar Sunuluyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gençlere bedava tatil yapma fırsatı geldi. Bakanlık tarafından başlatılan Seyahatsever Projesi 10 Temmuz’da başlayacak. Bedava tatil fırsatı sunan bu projeye 18-30 yaşındaki gençler başvuru yapabilecekler. İşte Gençlik Spor Bakanlığı’nın Seyahatsever Projesi detayları…

Her şeye zam gelirken Fiat Fiorino'ya 15 bin TL'lik Temmuz indirimi geldi! Son dakika fiyatlarını görenler inanamadı!

Her şeye zam gelirken Fiat Fiorino'ya 15 bin TL'lik Temmuz indirimi geldi! Son dakika fiyatlarını görenler inanamadı... İşte Fiorino Temmuz 2023 fiyatları...

Metal Yapı Konut'tan 15 Temmuz sonrası 1 milyar TL'lik yatırım!

Metal Yapı Konut bu yıl da yatırımlarına hız verdi. Şirketin Genel Müdürü Akın Karali, 15 Temmuz sonrasında 1 milyar TL'lik yatırım gerçekleştirdiğini belirtti.

Eyyübiye 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi imzasıyla Buhara Mahallesinde inşa ettirilen 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı.

Adana 15 Temmuz Parkı tasarım ödülleri sahiplerini buldu!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Yüreğir İlçesi Seyhan Nehri kıyısında yapımını planladıkları 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Sanat Galerisi için açılan mimarı proje yarışmasında dereceye gelen genç mimarları ödüllendirdi.

Çimentoculardan 15 Temmuz kampanyasına 15 milyon TL'lik destek!

ÇEİS ve TÇMB çimento sektörü adına üye fabrikaların da destekleriyle, 15 Temmuz silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerine ve yaralanan vatandaşlarımıza yönelik başlatılan yardım kampanyasına, 15 milyon TL’lik destek verdi.

Samsun golf sahası 15 Temmuz'da açılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından deniz doldurularak yapılan ilk golf sahası tamamlandı. Golf sahasının açılışı 15 Temmuz Cuma günü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla yapılacak.

Konya Çumra Gençlik Merkezi Temmuz'da hizmete açılacak!

Konya'nın Çumra İlçe Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, gençlik merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Oğuz, tamamen gençlere yönelik ve gençlerin ikinci adresleri olarak tasarlanmış tesisin Temmuz'da açılacağını belirtti.

Bilecik Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne kazandırılan Gençlik Merkezinin inşaat çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Bilecik Gençlik Merkezi inşaatına 2014 yılında başlanıldı.

Bilecik Gençlik Merkezi inşaatı sürüyor!

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne kazandırılan Gençlik Merkezinin inşaat çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Gençlik Merkezi inşaatının önümüzdeki eylül ayı içersinde tamamlanması hedefleniyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Samsun'a 29 proje!

Karadeniz’in en gelişmiş şehri Samsun’da dinamik gençler ve sporcuların yetiştirilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak 29 proje daha yakın zamanda Samsunluların hizmetine sunulacak.

Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacılar'da yaptırılacak Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelere yatırım yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Cebeci Spor Tesisi ve Gençlik Merkezi ihalesi 15 Haziran'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından, Sultangazi Cebeci Spor Tesisi ve Gençlik Merkezi inşaatı yapım işi ihaleye çıkarıldı. İhale 15 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek...

15 Temmuz Gençlik Merkezi eyyübiye Haberi

15 Temmuz Gençlik Merkezi eyyübiye

ŞANLIURFA’nın Eyyübiye Belediyesi tarafından Buhara Mahallesinde yaptırılan 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı.


Şanlıurfa’nın Buhara Mahallesine Eyyübiye Belediyesi tarafından yaptırılan 5 katlı 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı. 15 Temmuz Gençlik Merkezini gezen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, binanın en kısa sürece açılacağını söyledi. Başkan Ekinci, içerisinde konferans salonu, kütüphane ve 15 dersliğin bulunduğu binayı gezerek yetkililerden bilgi aldı. 


Başkan Ekinci, “Şehitlerimizin anılarını yaşatacağımız devasa bir gençlik merkezi yaptık. Gençlik merkezinde birçok faaliyetin yapılacağı alanlar bulunmaktadır ve bu gençlik merkezine 15 Temmuz Gençlik merkezi adını verdi. Binayı 15 gün içerisinde hizmete açacağız” diye...