09 / 05 / 2024

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Dolar 16 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı! Kıyıda köşede dolar olanlar hemen baksın

Dün 20,50 TL'den kapanış yapan Dolar kuru bugün güne yükselişle. Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar dolar ne olur? sorusunun yanıtını araştırıyor. Dolar 16 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı!

Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da araştırıyor. Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın..

iOS 16.4'ün Beta sürümündeki yenilikler kullanımına sunuldu

Bu hafta iOS 16.3.1'de yapılan güncellemelerin ardından Apple, Apple Watch için watchOS 9.4 ve Apple TV için tvOS 16.4'ün ilgili betaları ile  birlikte tabletleri için iPadOS 16.4'ün yanı sıra iPhone için iOS 16.4'ün ilk Beta sürümünü yayınladı .

Dolar 16 gün sonra bu kadar olacak! Analistler tek tek açıkladı! Hemen bakın, pişman olmayın!

Dolar kurunda son dakika açıklamaları gelmeye devam ederken analistler, doların 16 gün sonra bu kadar olacağını söyledi. Analistler peş peşe açıkladı! Çabuk buraya koşun! İşte ayrıntılar...

Dolar 16 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Hemen bakın! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazır olun

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası dün, yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Yatırımcılar son dakika dolar kuru ilgili uzmanların yorumlarını da takip ediyor. Dolar ile ilgili kritik açıklama yapıldı ve doların 16 gün içinde ne kadar olacağı belli oldu. Yastık altında doları olanlar şimdiden hazır

Dolar 16 gün içinde tam bu kadar olacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar alıp satacaklar bir kez daha düşünün

Dolar kuru bugün de ekonomi gündeminde yer alıyor. Dolar/TL kuru alış satış fiyatı yakından takip edilirken, doların ne kadar olacağı ise en büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Dolar 16 gün içinde tam bu kadar olacak!  Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar alıp satacaklar bir kez daha düşünün...

Avrupa Merkez Bankası üyesi açıkladı! 16 gün sonra euronun yönü böyle olacak! Elinde euro olanlar çabuk bakın

Euro kuru yükselmeye devam ediyor. 19,40 TL seviyelerinde işlem gören euro/TL kurunun yönü 16 gün sonra resmen belli olacak. Euro yükselecek mi, düşecek mi? Avrupa Merkez Bankası üyesinden açıklama geldi.

Altının 16 gün sonra geleceği rakam açıklandı! Yatırımcılar bakmadan sakın yatırmayın

Gram altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Vatandaşlar şu anda alım için tam zamanı olduğunu söylese de uzmanlar biraz daha beklemenin faydası olduğunu düşünüyor. Gram altının 16 gün sonra geleceği rakam hakkında dikkat çeken bir tahminde bulunuldu. İşte o tahmin...

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

İNTES'in acı günü! Nezir Ceylan vefat etti!

Ceylan İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan vekili Nezir Ceylan hayatını kaybetti. İNTES, taziye ilanı yayınladı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Ceylan İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 20 Eylül'de!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar çıktı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için 3 aylık sürenin ardından 2 ay daha ek süre verilmişti. Bu süre 86 gün daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 2 Ekim'de görülecek...

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Haberi

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri

Spor Türkiye’nin 16 yıldır geleneksel olarak düzenlediği Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.Ödül töreninde, halk oylamasıyla belirlenen 16 ödülün yanı sıra jüri ve basın ödülleri de dağıtılacak.

Ödül törenine kazanan isimlerin yanı sıra onur konuğu olarak futbolun efsane isimleri de katılacak. Barcelona ve Bulgaristan Milli Takımı’nın dünyaca ünlü ismi Hristo Stoichkov, Real Madrid ve Beşiktaş’ın eski Teknik Direktörü John Benjamin Toshack, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı çalıştıran Alman teknik adam Christoph Daum, Beşiktaş’ın eski futbolcusu İngiliz Les Ferdinand, Hollanda Milli Takımı ve Chelsea’nin eski golcüsü Hollandalı teknik direktör Jimmy Floyd Hasselbaink, 22 Ocak akşamı 16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri için İstanbul’da olacak.

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri’ni Kazananlar:

Yılın Erkek...