29 / 04 / 2024

iOS 16.4'ün Beta sürümündeki yenilikler kullanımına sunuldu

iOS 16.4'ün Beta sürümündeki yenilikler kullanımına sunuldu

Bu hafta iOS 16.3.1'de yapılan güncellemelerin ardından Apple, Apple Watch için watchOS 9.4 ve Apple TV için tvOS 16.4'ün ilgili betaları ile  birlikte tabletleri için iPadOS 16.4'ün yanı sıra iPhone için iOS 16.4'ün ilk Beta sürümünü yayınladı .



iOS 16.4'ün ilk Beta sürümü, aralarında eşek, denizanası, zencefil, sallanan yüz, akçaağaç, yelpaze, marakas, tarak, bezelye, kaz, kanat ve mavi, gri kalpler gibi bir dizi yeni emojiyi öne çıkarabileceğimiz birçok yeni özellik getiriyor. , ve pembe renkler. Kendiniz kontrol edebilmeniz için aşağıdaki görüntüdeki tüm yeni emojileri size bırakıyoruz. Emojiyi alacak kişinin görebilmesi için iPhone'unun da iOS 16.4'e güncellenmesi gerektiğini unutmayın.

Ayrıca Safari ve diğer tarayıcılar için yeni özellikler ekledi. Artık Safari dışında herhangi bir tarayıcıyla, iPhone'unuzun masaüstünde favori web sitelerinize kısayollar ekleyebilirsiniz. Ayrıca favori web sitelerinden, sanki birer uygulamaymış gibi bildirimler alabilirsin. macOS'ta Safari'de olanın aksine, hiçbir web 
sitesi sizden bildirim göndermek için izin isteyemez, bunun yerine o web sitesinden bildirim almak için onu ana ekranınıza eklemeniz gerekir . Masaüstünüze eklendikten sonra, yüklediğiniz diğer tüm uygulamalar gibi, cihaz ayarlarınızdan bildirimlerini yetkilendirebilirsiniz.

iOS 16.4 ün Beta sürümündeki yenilikler kullanımına sunuldu
Bir başka büyük değişiklik de, Betaların iPhone ve iPad'inize nasıl yüklenebileceği olacaktır. Apple TV'de zaten olduğu gibi, herhangi bir profil yüklemeniz gerekmeyecek, ancak hesabınızı geliştirici programına kaydettirerek, Beta'ları cihazlarınıza otomatik olarak yükleyebileceksiniz. Bu, kullanıcılar için çok daha rahattır ancak betaları cihazlarınıza yükleyebilmek için profil paylaşmanın sonu anlamına gelecektir. Artık her şey hesabınızla çalışacak ve bir geliştirici olarak kayıtlı değilseniz Beta'yı yükleyemezsiniz, yalnızca Genel Beta programı seçeneğiniz olacaktır.


Geri Dön