16 / 05 / 2024

Merakla bekleniyordu sonunda yayımlandı! iOS 16.3'ün özellikleri

Merakla bekleniyordu sonunda yayımlandı! iOS 16.3'ün özellikleri

Apple, merakla beklenen iOS 16.3 sürümünü yayınlandı. Bununla  birlikte iPhone’lar, birçok yeni fonksiyona sahip oldu. Diğer yandan, iPhone 14‘te ekranda yatay çizgilerin  çıkması gibi kullanıcıları çıldırtan birçok problem çözüldü.



iOS 16.3 yayınlandı! Neler sunuyor?

Yeni güncelleme ile öne çıkan ivonasyon emniyet kısmından oldu. Bu fonksiyonun sağladığı avantaj aracılığı ile farklı bir cihazdan Apple Kimliğine giriş yapmaya çalıştığınızda, iki adımlı doğrulamaya ilave olarak artık bir de emniyet anahtarı istenecek.

iOS 16.3 güncelleme notları şu şekilde;


Yeni Birlik duvar kâğıdı, Siyahi Tarihi Ayı kutlamaları dahilinde Siyahi tarihini ve kültürünü temsil eder.
iCloud için İleri seviye Veri Koruma, uçtan uca şifreleme yöntemi ustaca kullanılarak muhafaza edilen iCloud 
bilgi kategorilerinin (iCloud Yedekleme, Notlar ve Fotoğraflar da dahil olmak üzere) toplam sayısını 23’e yükselterek bulutta bilgi sızıntısı olması halinde bile bilgilerinizi muhafaza eder.

Apple kimliği için emniyet Anahtarları, yeni aygıtlarda iki faktörlü kimlik doğrulamayla giriş yapma işleminin bir parçası olarak fiziksel bir emniyet anahtarı gerektirerek kullanıcıların, hesaplarının güvenliğini güçlendirmesine olanak tanır.

HomePod (2. nesil) desteği geldi.Acil SOS aramaları artık hata ile acil arama yapılmasını engellemek için yan düğmeyle beraber sesi aç veya sesi kıs düğmesinin de basılı tutulup bırakılmasını gerektirir.

Merakla bekleniyordu sonunda yayımlandı! iOS 16.3 ün özellikleri

Freeform’da Apple Pencil veya parmağınızla oluşturduğunuz bazı çizimlerin paylaşılan panolarda görünmemesine neden olan bir sorun düzeltildi.

Kilitli ekranda duvar kâğıdının siyah görünmesine neden olan bir problem halledildi.iPhone 14 Pro Max’i uyandırırken geçici olarak yatay çizgiler görünmesine sebep olan bir problem düzeltildi.


Geri Dön