07 / 05 / 2024

16. CODATU Konferansına kimler katıldı

16. CODATU Konferansına kimler katıldı

Kadir Topbaş Gelişmekte Olan Ülkelerde Kentsel Ulaşım Konferansı'na katıldı. Konferansın konusu “Enerji, iklim değişikliği ve hava kalitesi sorunları: gelişmekte olan ülkelerde ve ekonomilerde kentsel ulaşım politikalarının rolü” olarak belirlendi.

Her 100 emekliden 84’üne yüzde 37,16’sına yüzde 50 zam yapılabilir! İşçi-memur emeklisi farkı 31 bin TL'yi aşabilir!

2024 yılında her 100 emekliden 84’üne yüzde 37, 16’sına yüzde 50 zam uygulanabileceği gündeme geldi. Bu durumda işçi ve memur emeklisinin maaşlarının arasındaki farkın 31 bin TL'yi aşabileceği hesaplandı. İşte o rakamlar...

16 milyon emekliye yılbaşı müjdesi! T.C Kimlik sonu 1,3,5,7,9 olanların hesabına saniyeler içinde nakit para ödenecek!

Emekli maaş zamlarının netlik kazanmasının ardından emekli promosyon ödemelerinin artması bekleniyor. 16 milyon emekliye yılbaşı müjdesi! T.C Kimlik sonu 1,2,3,4,5,6,7,8 olanların hesabına saniyeler içinde nakit para ödenecek...

Ticaret Bakanlığı'ndan 16 beton ve çimento firmasına 33,7 milyon lira ceza!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Bakanlık 16 beton ve çimento üreticisi firmaya, fahiş fiyat uygulamaları sebebiyle 33 milyon 791 bin lira ceza kesildiğini açıkladı.

İstanbul'da barajlar son 16 yılın en düşük seviyesinde, su seviyesi yüzde 20'nin altına indi

Yağışların azalmasıyla beraber İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranıda maalesef bugün itibarı ile yüzde 20'nin altına düşerek son 16 senenin aynı dönemine göre en düşük seviyeye indi. İşte haberin ayrıntıları...

Bursa, Sakarya ve Düzce’deki devre mülk dolandırıcılığına 5 tutuklama: 16 kişi dolandırıldı! 

Bursa, Sakarya ve Düzce’de düzenlenen devre mülk operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden beşi için tutuklama kararı verildi. Şimdiye kadar 16 kişinin dolandırıldığı belirtilirken, bu sayının artabileceği ifade edildi. İşte detaylar... 

Dünyanın en büyük Bitcoin konferansına katılım yarı yarıya düştü

Geçen yıl 35.000 olan Bitcoin 2023 etkinliğine yaklaşık 15.000 katılımcı bekleniyor - muhtemelen "kripto kışı" olarak bilinen gerilemenin bir sonucu. ABD başkan adayı Robert F. Kennedy Jr. da planlanan konuşmacılar arasında yer alıyor.

Tüp fiyatlarına mayıs indirimi geldi! Mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi

Son dönemlerde sürekli zam gelen tüp fiyatları 2023 yılı ile birlikte düşmeye başladı. Mayıs ayında da tüp fiyatlarına indirim gelirken, mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen dibe vurdu! Demir fiyatlarına indirim geldi! 16 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün bir indirim haberi daha geldi. Gelen indirimlerin ardından demir fiyatları resmen dibe vurdu. 1 ton demir fiyatı ne kadar? Demir fiyatları kaç lira? 16 Mart 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe bayram var! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yarattı. Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

16 Ocak evde bakım parası yattı mı? Herkes hemen hesaplarına baksın! Başvurana tam bu kadar yatıyor!

16 Ocak evde bakım parası yatan iller binlerce vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. Peki 16 Ocak evde bakım parası yattı mı? Herkes hemen hesaplarına baksın! Başvurana tam bu kadar yatıyor!

Yatırımcılar 16 Ocak’taki ihaleyi kaçırmayın! Hazarbaba Kayak Merkezi 25 yıllığına kiraya veriliyor!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Elazığ’da Hazarbaba Kayak Merkezi yatırım karşılığında 25 yıllığına kiraya verilecek. Merakla beklenen ihale 16 Ocak’ta yapılacak.

Son dakika! İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 16 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına haftanın başından itibaren indirim haberleri gelirken bugün son dakika haberine göre demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 16 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim! Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 16 Aralık 2022 fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. Bu indirim sadece bakır hurda fiyatlarına gelirken demir hurda fiyatları yatay seyrine devam ediyor. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 16 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

16. CODATU Konferansına kimler katıldı Haberi

16. CODATU Konferansına kimler katıldı


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş İTÜ'nün evsahipliğinde gerçekleşen "CODATU 2015, Gelişmekte Olan Ülkelerde Kentsel Ulaşım Konferansı"na katıldı.


Konferansın konusu “Enerji, iklim değişikliği ve hava kalitesi sorunları: gelişmekte olan ülkelerde ve ekonomilerde kentsel ulaşım politikalarının rolü” olarak belirlendi.  Kentsel ulaşımla bağlantılı iklim konuları etrafındaki tartışmalar ve sunumlar, konferansı Aralık 2015’te Paris’te düzenlenecek olan COP 21 yolunda bir mihenk taşı haline getirecek.







Ceren...