09 / 05 / 2024

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı

24 Mart'ta başlayan 16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı, Beyazıt'taki İstanbul Üniversitesi Kongre Salonu'nda gerçekleşecek.

Kayseri'de Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi oluşturuldu!

Kayseri'de 16 ilçe belediyesinin katılımı ile  Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi oluşturuldu.

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kentsel dönüşüm için 16 milyar TL harcandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye genelinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 16 milyar TL harcama yapıldığını açıkladı.

Üsküdar Belediyesi'nden kentsel dönüşüm plan iptali açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar'da 16 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm planlarının iptali üzerine basında çıkan haberler sonrasında konuyla ilgili Üsküdar Belediyesi'nden açıklama geldi.

Kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2021!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2021 yılı için kentsel dönüşüm kapsamında hak sahipleri tarafından bankalardan kullanılacak kredilerde sağlanacak faiz desteğine ilişkin 16 banka ile protokol imzaladı. İşte Kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2021...

Kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2020!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2020 yılı için kentsel dönüşüm kapsamında hak sahipleri tarafından bankalardan kullanılacak kredilerde sağlanacak faiz desteğine ilişkin 16 banka ile protokol imzaladı. İşte Kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2020...

Kentsel dönüşüm için 16 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

2020 Merkezi Yönetim bütçe görüşmelerinde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “2019 yılı için kentsel dönüşüm ve sosyal konutlar dâhil olmak üzere tüm projeler için yaklaşık 16 milyarlık yatırım yaptık” dedi.

Kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2019!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 16 banka ile kentsel dönüşümde kullanılacak kredilerde sağlanacak faiz desteğine ilişkin protokol imzaladı. İşte kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2019...

Antalya Kepez kentsel dönüşüm ihalesi 16 Ağustos'ta!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, Antalya İli Kepez İlçesi'nde kentsel dönüşüm alanı olan arsa üzerinde kat karşılığı yapım işini ihale ediyor. İşin maliyet bedeli 115 milyon 908 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm başvuru dönemi!

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm başvuru dönemi detayları haberimizde yer alıyor. 233 adet 2+1, 16 adet 3+1 daireye yer verilen projede satışlar kura ile gerçekleştirilecek.

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 24 Mart'ta başlıyor!

24 Mart'ta başlayan 16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı, Beyazıt'taki İstanbul Üniversitesi Kongre Salonu'nda gerçekleşecek.

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 10 Şubat'ta başlıyor!

İstanbul Üniversitesi ve ManagementPlus işbirliğinde düzenlenen 16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 10 Şubat'ta başlıyor.

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm projesi Haziran'da başlıyor!

Sur Yapı'nın Antalya Kepez-Santral bölgesinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesine bir haftada 16 bini aşkın talep geldi. Projenin inşaat çalışmaları Haziran ayında başlayacak.

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı Haberi

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 24 Mart'ta başlıyor. Program, deprem riski taşıyan ve ayrıca buna bağlı olarak niteliksiz konut stoğuna sahip olan ülkemizi çok yakından ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin lokomotifi olacağı düşünülen kentsel dönüşüm konusunda kendini geliştirmek isteyen katılımcıları, konunun uzmanları ile bir araya getirerek kentsel dönüşüm hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirmek ve piyasanın ihtiyacı olan nitelikli kentsel dönüşüm uzmanı yetiştirmeyi amaçlıyor. REIDIN kurumsal üyelerine yüzde 5 indirim uygulanıyor.

30 kişi ile sınırlı olan 16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı, Beyazıt'taki İstanbul Üniversitesi Kongre Salonu'nda gerçekleşecek. Program 15 Nisan'da sona erecek.  

Programa katılım koşulları:
- Belediyelerin kentsel dönüşüm çalışanları
- Kamu ve özel sektör kurumlarının yöneticileri ve yönetici adayları
- Gayrimenkul danışmanları
- Gayrimenkul brokerları
- Mimarlar-mühendisler
-...