07 / 05 / 2024

16/9 gökdelenleri yasallaştı mı

16/9 gökdelenleri yasallaştı mı

İstanbul Zeytinburnu’nda yer alan 16/9 kuleleri için mahkemeden ‘Tıraşlansın’ kararı çıkmıştı. 4. İdare Mahkemesi gökdelenleri yasallaştırdı ve gökdelenlerin tıraşlanma durumu ortadan kalktı. 

9 günlük Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar 9 günlük kurban bayramının ne zaman başladığını sorguluyor. Özel sektör çalışanları ise ne kadar bayram tatili yapacağını araştırıyor. Peki,  9 günlük tatil ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

TOKİ İstanbul kura çekimleri tam gaz! 9 günde 14 bin 838 hak sahibi resmen belirlendi! TOKİ İstanbul kura sorgulama 2023

TOKİ İstanbul kura çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. 9 günde 14 bin 838 hak sahibi resmen belirlendi! TOKİ İstanbul kura sonuçları sorgulama 2023

Dolar 9 gün sonra birden bu kadar olacak! Son dakika kırmızı kodlu uyarı şimdi geldi! Hemen bakmayan, bin pişman!

Dolar geçtiğimiz günlerde yeni bir rekor kırdı bununla birlikte analistlerden yeni açıklamalar gelmeye devam etti. Analistler peş peşe duyurdu! Dolar tam 9 gün sonra şıp diye bu kadar olacak! İşte bütün detaylar...

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Doları olanlar hemen buraya baksın! 9 gün sonra dolar tam bu kadar olacak

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru değer kaybetme başlarken yatırımcılar ''elimizdeki doları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Doları olanlar hemen buraya baksın! 9 gün sonra dolar tam bu kadar olacak...

Gümüş fiyatları 9 gün sonra bu kadar olacak! Elinde gümüş olanlar acil bakın!

Gümüşe yatırım yapan binlerce yatırımcı ''gümüş fiyatları yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ederken uzmanlardan 2023 yılı gümüş tahmini geldi. Elinde gümüş olanlar acil baksın! Gümüş fiyatları 9 gün sonra bu kadar olacak! 

Dolar 9 gün sonra tam bu rakamı görecek! Resmen açıklandı! Elinde doları olan hemen koşun bakın!

Dolar kuru her geçen gün değer kaybederken yatırımcılar doların ne olacağını araştırıyor. Merkez Bankası ve ekonomsitler doların geleceği en yüksek rakamı açıkladı. 9 gün sonra dolar tam bu kadar olacak! Elinde doları olan hemen koşun bakın!

Cebinde 1 euro bile olanlar hemen baksın! Euro 9 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı!

Euro/TL kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Euronun ne kadar olacağını araştıran yatırımcılar için Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı! Cebinde 1 euro olanlar hemen baksın. Euro 9 gün sonra böyle olacak...

Araç sahipleri dikkat! İndirim bekleniyor! İşte 28 Kasım Pazartesi güncel akaryakıt fiyatları…

Akaryakıt fiyatları yine indirim ve zam haberleri ile gündemden düşmüyor. Araç sahiplerinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatlarında son olarak benzinde 1 lira 16 kuruş indirim yapılmıştı. Güncel akaryakıt fiyatları (28 Kasım Pazartesi)

Altının 9 gün sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Vatandaşlar altının ne kadar olacağını araştırırken, Analistler peş peşe altının  9 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı. Hemen bakmayan, bin pişman! Bu haberi okumadan yatırım yapmayın. İşte İşte altının 9 gün sonra geleceği seviye...

Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Volis ve Güldallar ortaklığının imzasıyla hayata geçirilen Bulvar 9 Sanayi'nin tüm detayları belli oldu. Peki Bulvar 9 Sanayi nerede? Bulvar 9 Sanayi'de kaç ünite bulunuyor? İşte Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Dolar altına göz açtırmıyor! Doların yükselişi altını çileden çıkarttı

Dolar kuru bugün 16 lira seviyesine yaklaştı ve hızla yükselmeye devam ediyor. Doların bu yükselişi altına olan talebi azaltıyor. Dolar altına resmen göz açtırmıyor...

Bayram tatilinde 9 gün sürprizi! Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlayıp ne zaman bitecek?

Ramazan bayramı tatiline çıkacaklar 'Bayram tatili 9 gün mü oldu yoksa 3 gün mü olacak' sorusunun cevabını merak ediyor. Daha önceki bayramlarda 9 gün tatil açıklayan hükümet bu bayramda kaç gün tatil edileceğini Kabine Toplantısında görüştü.

Bayram tatili 9 gün mü oldu? Ramazan Bayramı tatili kaç gün? Resmi tatil ilan edildi mi?

Ramazan Ayı'nın sona yaklaşmasıyla birlikte Ramazan Bayramı'nda kaç gün tatil olacağı merak edilmeye başlandı. Peki, bayram 9 gün tatil olacak mı? İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

16/9 gökdelenleri yasallaştı mı Haberi

16/9 gökdelenleri yasallaştı mı

Hürriyet Gazetesi'nden Ömer Erbil'in haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da eleştirdiği 16/9 gökdelenleri yasallaştı. İstanbul’un tarihi siluetini bozduğu için mahkemeden ‘Tıraşlansın’ kararı çıkmıştı.

4. İdare Mahkemesi’nin verdiği hükümle yasallaşan gökdelenlerin İstanbul'un tarihi silüetini bozduğu uzun bir süre gündemdeydi. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Tıraşlayın dedim, yapmadılar, 5 yıldır konuşmuyorum” diyerek eleştirdiği binanın imar planları ve yapı ruhsatları idari mahkeme tarafından iptal edilmiş, kulelerin siluete etki eden katlarının tıraşlanmasına karar verilmişti. 

2014’te Danıştay bu kararı onamıştı. Zeytinburnu Belediyesi tarafından tıraşlanma ihalesi açılmış fakat ihaleye kimse girmediği için yıkılmamıştı. 


‘HÂKİMLER FETÖ’CÜ’


16/9 gökdelenleri hakkında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, tıraşlama kararı veren hâkimler ile bilirkişilerin FETÖ’cü olduklarını ileri sürüp  yeniden yargılama talebinde bulundu. 


3 Ocak 2018 tarihli İstanbul 4. İdare Mahkemesi kararında, İBB’nin yeniden yargılama...