28 / 04 / 2024

Araç sahipleri dikkat! İndirim bekleniyor! İşte 28 Kasım Pazartesi güncel akaryakıt fiyatları…

Araç sahipleri dikkat! İndirim bekleniyor! İşte 28 Kasım Pazartesi güncel akaryakıt fiyatları…

Akaryakıt fiyatları yine indirim ve zam haberleri ile gündemden düşmüyor. Araç sahiplerinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatlarında son olarak benzinde 1 lira 16 kuruş indirim yapılmıştı. Güncel akaryakıt fiyatları (28 Kasım Pazartesi)



Akaryakıt fiyatları peş peşe yapılan zam ve indirim haberleriyle sürekli değişiyor.  Brent petroldeki dalgalanma ve döviz kurundaki hareketlilikten direkt etkilenen akaryakıt fiyatlarında güncel rakamlar merak ediliyor. Akaryakıt fiyatlarında son durum ve beklenen indirimler haberimizde…

MOTORİNE BİR İNDİRİM DAHA BEKLENİYOR

Akaryaıt sektörü kaynaklarından alınan bilgiye göre; 29 Kasım Salı gününden itibaren motorinin litre fiyatında 82 kuruşluk indirim bir bekleniyor.

AKARYAKITA YAPILAN ZAMLAR VE SON İNDİRİMLER

Benzin fiyatlarına geçtiğimiz günlerde 47 kuruş indirim yapılmış ve fiyat değişikliği pompa fiyatlarına aynı gün yansımıştı.

Geçtiğimiz günlerde motorin grubunda da 95 Kuruş indirim yapılmış, benzin fiyatlarına ise 55 kuruş zam gelmişti.

23 Kasım 2022 Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak şekilde benzin fiyatlarında 1 lira 16 kuruş indirim gelmişti.

19 Kasım Cumartesi gününden itibaren benzine 75 kuruşluk indirim geldi. Benzin fiyatlarına, 17 Kasım Perşembe gecesinden geçerli olacak şekilde 77 kuruş indirim yapılmıştı.

15 Kasım Salı gününden geçerli olacak şekilde mazot grubunda motorinin listre fiyatında 1 lira 56 kuruşluk indirim yapıldı.

İSTANBUL’DA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI (28 KASIM 2022)


Geri Dön