03 / 05 / 2024

169 odalı retaj hotel

169 odalı retaj hotel

Mes şirketler Grubu ve Birlik İnşaat ortak yapımı 12'si süit olmak üzere 169 odaya sahip Retaj Hotel, farklı hizmet ve seçenekleriyle İstanbul'a farklı bir renk katmaya hazırlanıyor.

Nevşehir 88 odalı termal otel ihalesi 20 Ocak'a ertelendi!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'daki 88 odalı termal otel ve arsasını kiraya veriyor. 15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 20 Ocak 2016 tarihine ertelendi. İhalesi daha önce 30 Aralık'ta yapılmıştı.

Nevşehir 88 odalı termal otel ihalesi 30 Aralık'a ertelendi!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'daki 88 odalı termal otel ve arsasını kiraya veriyor. 15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 30 Aralık 2016 tarihine ertelendi. İhalesi daha önce 13 Aralık'ta yapılmıştı.

Nevşehir'de 88 odalı termal otel ihalesi 13 Aralık'ta!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'daki 88 odalı termal otel ve arsasını kiraya veriyor. 15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 13 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Academic Life 2.etapta fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor!

Yüzde 80'ni yeşil alana ayrılan İzmit Academic Life 2.etap projesinde lansmana özel 2+1'ler 169 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Gelecek Reflex Tuzla'da fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor!

Toplam 102 adet daireden meydana gelen Gelecek Reflex Tuzla'da fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor. Proje 6 katlı 2 blok şeklinde tasarlandı.

Zeytinburnu'na 170 odalı Punto Otel geliyor!

Punto Otelcilik ve Turizm Ticaret A.Ş., İstanbul Zeytinburnu'nda sahile yakın mevkide 170 odalı Punto Otel projesini hayata geçiriyor...

Tamara Ecclestone: 57 odalı evimin 4 odasını kullanıyorum!

Dünyanın en zengin adamlarından Bernie Ecclestone'un kızı Tamara Ecclestone Londra'da 57 odalı malikanede yaşıyor. Ecclestone, Yaşadığı malikaneyle ilgili itirafta bulundu..

Ersin Kayalar, Bodrum'daki 14 odalı Ada Otel'i yazlık yaptı!

Ersin Kayalar, dört yıl önce Bodrum Türkbükü'ndeki 14 odalı Ada Otel'i satın almış. Türkbükü'nün en güzel yerindeki oteli zevkine göre baştan ayağa yenilettikten sonra yazlık ev olarak kullanmaya başlamış.

49 dolara Pasifik Adaları'ndaki 16 odalı otelin yeni sahibi oldu!

Avustralya'da bir kişi 49 dolar (150 TL) ödeyerek katıldığı çekilişte tropik adada bir otel kazandı. Talihli adam, Pasifik Adaları'nda bulunan 16 odalı otelin yeni sahibi oldu.

Hong Kong'ta 3 odalı bir dairenin kirası 12 bin dolar!

Dünyanın yabancılar için en pahalı şehri olan Hong Kong'ta 3 odalı bir dairenin kirasının 12 bin 77, kot pantolonun fiyatının 128, bir fincan kahvenin 7,8 ve hamburger menüsünün 4,8 dolar olduğu belirtildi.

TOKİ Kırşehir Karaman'da 169 konut satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması projesi kapsamında 169 konut satışa çıkarılıyor.

Erlüks Turizm Yenibosna'da 138 odalı otel yapacak!

E-5 üzerinde yer alan Erlüks Otel Yenibosna projesi 138 odalı olarak planlandı. Erlüks Otel Yenibosna projesinin proje bedeli 9 milyon 880 bin TL...

Kolon Otel ile Ataşehir'e 140 odalı otel!

Ekinkar Turizm, İstanbul Ataşehir'e 140 odalı otel yatırımı yapıyor. Kolon Otel adıyla hizmete açılacak olan proje 22 katlı tek blok olarak planlandı...

169 odalı retaj hotel Haberi

169 odalı retaj hotel

Mes Şirketler Grubu, Birlik İnşaat ve Retaj Hoteller Grubu'nun dev işbirliğiyle Bayrampaşa'ya kazandırdıkları Retaj hotel, dünya üzerindeki diğer örnekleri gibi muhafazakar otel konseptiyle hayata geçiyor. Retaj hotel'den Franchise alarak yapımını gerçekleştirdikleri otelin işletmesini üstlenen Mes Şirketler Grubu Başkan Vekili Erhan Ünal, "Dünyada 11 otele sahip saygın bir markanın 12'inci otelini Bayrampaşa'ya kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Retaj Katar ve Körfez piyasasında gayrimenkul ve konaklama sektörüyle adını duyurmuş önemli bir şirket. Biz de bugüne kadar Mes Şirketler Grubu olarak Capacity AVM, Sultanbeyli Atlas AVM, West Side İstanbul, Ümraniye Canpark AVM, CapitalTovver, MonReve Eyüp gibi projelere imza attık. Retaj Al Rayyan Otelle birlikte yakın zamanda ikinci bir oteli daha bu bölgeye kazandırmak istiyoruz. Bayrampaşa lokasyonunu çok önemli bulduğumuz için burada otel yatırımlarımıza devam...