12 / 05 / 2024

19 turizm

19 turizm

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş'nin bağlı ortaklığı olan Atlas Emlak Yatırım ve Tic.A.Ş, Beykoz'da bulunan konaklama tesisini aylık 80 bin liraya 19 Turizm'e kiraladı...

No 19 Turizm Ve Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No 19 Turizm Ve Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Berna Karaca ve Burca Eryıldırım ortaklığında kuruldu.

Pamfilya Madencilik İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pamfilya Madencilik İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bağcılar'da 19 milyon TL sermaye bedeli ile Görkem Eldek tarafından açıldı.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Gökan Zeybek'ten inşaat ve turizm sektörü açıklaması!

Kovid-19 salgını tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkiledi. Kapanmalar ve kısıtlamalar nedeniyle birçok sektör zorluklarla karşılaştı. Peki inşaat ve turizm sektörleri salgından nasıl etkilendi?

Turizm sektörü zorda! Binlerce otel satılık!

Turizm sektörü, içinde olduğu krizde Kovid-19 ile iyice zora girdi. Türkiye’nin her yerinde butik otelinden 5 yıldızlısına binlerce otel satışa sunuldu. Bankalarda ise ipotek karşılığı el konulan arsa, fabrika, otel gibi gayrimenkullerin sayısı sürekli çoğalıyor. 

EBRD Gayrimenkul ve Turizm Ekibi: Türkiye, çok cazip gayrimenkul pazarına sahip!

EBRD Gayrimenkul ve Turizm Ekibi Direktör Yardımcısı Stepanova, "Türkiye, gayrimenkul alanında yabancı yatırımcı açısından son derece cazip bir pazara sahip ve Kovid-19 salgınına rağmen bu cazibesini korumaya devam ediyor." diye konuştu.

Bosna Hersek'te dükkanlar Kovid-19 sebebiyle kepenk indiriyor!

Osmanlı döneminden kalma tarihi köprüsü ve çarşısı ile Bosna Hersek'in en önemli turizm şehirlerinden Mostar'daki birçok dükkan, Kovid-19 salgınıyla mücadelede alınan önlemler sebebiyle kepenk indiriyor.

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Kamu arazileri üzerindeki turizm tesislerinden tahsil edilecek gelire erteleme!

Kovid-19 salgınının turizm sektörüne olumsuz etkilerinin azaltılmasına yönelik tedbirler kapsamında, kamu arazileri üzerinde yer alan turizm tesislerinden Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında tahsil edilecek gelirin 6 ay süreyle ertelenmesine ilişkin düzenleme bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı

Beyazdeniz Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyazdeniz Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 19 milyon 582 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

19 Nineteen Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

19 Nineteen Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Ulufi, Barbaros Yüksel ve Nihat Ulufi ortaklığında kuruldu. 

Anakara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Anakara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 19 Aralık 2017'de 50 bin TL sermaye ile  açıldı.

19. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı yarın!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 19'ncusu yarın gerçekleştirilecek.

19 turizm Haberi

19 turizm


Avrasya Petrol'den yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz bağlı ortaklığı olan Atlas Emlak Yatırım ve Tic.A.Ş. "Reşadiye Cad. No: 18 Cumhuriyet Köyü - Beykoz / İSTANBUL" adresinde mukim konaklama tesisini aylık 80.000 TL. (Seksenbin Türk Lirası) + KDV' ye 19 Turizm Organizasyon Tekstil Pazarlama Tic.Ltd.Şti. ne bir yıl süre ile kiralanmasına karar vermiştir.


Kamuoyunun bilgisine...