08 / 05 / 2024

190 Strand Projesi

190 Strand Projesi

Berkeley Grup, Londra'nın merkezinde inşa edeceği 190 Strand projesini ilk önce Türkiye'de satışa çıkaracak. 4 milyon liradan başlayan konutların pazarlamasını Triangle Group ve Jones Lang LaSalle yapacak

TOKİ Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor! 190 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu projesinde 190 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kayseri projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi 8 Kasım tarihinde ihaleye çıkıyor. Projede 190 konut yer alıyor.

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! O ilçeye tam 190 konut geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Mardin projesinde toplam 190 adet konut yer alacak. İşte TOKİ Mardin 2022 detayları...

TOKİ Turhal'da 190 sosyal konut teslime hazır!

Tokat'ın Turhal ilçesindeAile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve TOKİ işbirliği ile yürütülen Sosyal Konut Projesi kapsamında ilçede yapılan 190 adet 2+1 konutların Şubat ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Mamak'ta bin 190 gecekondu yıkıldı!

Mamak Belediyesi, gecekondu sorununu çözüme kavuşturuyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Gülseren Anayurt'ta bin 237 gecekondudan bin 190'ı yıkıldı.

Gülseren Anayurt Kentsel Yenileme projesinde 1.190 konut yıkıldı!

Mamak Belediyesi bölgede büyük bir dönüşüme imza atıyor. Yoğun çalışmanın devam ettiği Gülseren Anayurt Kentsel Yenileme Projesi kapsamında bin 237 gecekondudan bin 190’ı yıkıldı.

Erciyes Kış Sporları Turizm Merkezi projesi ne zaman tamamlanacak?

Erciyes Kış Sporları Turizm Merkezi Projesi'nde sona gelindi. 'Master plan' uygulaması bu yıl tamamlanıyor. Proje bittiğinde Erciyes 40 kilometrelik teleferik hattı, ve de farklı zorluk derecelerinde 190 kilometrelik kayak pistleriyle donatılmış olacak.

Mahal Sancaktepe'de 2+1 daireler 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Mahal Sancaktepe projesi Denge Yapı imzası taşıyor. Mahal Sancaktepe'de 2 + 1 daireler 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Çağlayan DAP Vadisi projesi!

Çağlayan DAP Vadisi projesi, İstanbul Avrupa yakası Kağıthane- Çağlayan bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan S Ofis'teki ofislerin fiyatları 190 bin TL'den başlayarak değişiyor...

West Gate Residence projesi fiyat!

Dairelerin teslimlerinin 2015 yılının Ağustos ayı içerisinde başlaması öngörülen West Gate Residence projesi fiyat listesine göre daireler 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor...

Zen Gündoğan'da 1 milyon 190 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla!

Bodrum Gündoğan'da, hayata geçirilen Zen Gündoğan projesi MGS İnşaat imzası taşıyor. Projede tek tip tripleks villalar yer alıyor. Projede yer alan vilların fiyatları 1 milyon 190 bin euro'dan başlangıç gösteriyor.

Mesa Kartall projesi!

Mesa Kartall projesi 246 bin 300 TL ile 1 milyon 190 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Mesa Kartall projesinde peşin ödemelere yüzde 5 indirim uygulanıyor...

Ege Koop'tan Menemen'de 190 dairelik konut projesi!

Türk kooperatifçilik sektörünün güçlü ve güvenilir kuruluşu Ege Koop, İzmir'e, modern kent parçaları kazandırmaya devam ediyor. Ege Koop Menemen'de 190 dairelik konut projesi inşa ediyor.

190 Strand Projesi Haberi

190 Strand Projesi

Türk müşterilere ilk satış fiyatından daire satmaya başlayan Berkley Grup, yeni projesinde de aynı yöntemi kullanarak alırken kazandıracak yeni projesini Hong Kong ve Singapur'dan önce Türkiye'de pazarlayacağını açıkladı. Konu ile ilgili bilgi veren Berkeley Homes Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Paul Vallone, "Türk yatırımcısı ne istediğini biliyor ve ödemelerinde sorun yaşatmıyor. Ev alırken kazandırılır gerçeğinden yola çıktığımızda biz de Türk yatırımcıların kar elde etmesi için yeni projemizi ilk önce Türkiye'de satışa çıkarma kararı aldık" dedi.


Satışa eylülde başlıyor


Londra'daki inşaat firmalarını Türk piyasası ile tanıştıran ve Türkiye'deki yatırımcılara Londra'da konut alma konusunda aracılık eden gayrimenkul danışmanlık şirketi Triangle Group'un kurucusu ve CEO'su Metin Güvener de konu ile ilgili olarak, "Yatırımcılarımızdan büyük ilgi gören  Riverlight ve 375 Kensington High Street konut projelerimizin ardından...