09 / 05 / 2024

1985 yılında Kuruçeşme

1985 yılında Kuruçeşme

1985 yılında Kuruçeşme'deki kömür depoları kaldırılarak yerine oteller yapılacakmış. Kuruçeşmede'ki 2 kilometre uzunluğundaki kıyı kuşağı ile karayolu arasında kalan 40 bin metrekarelik alan, 40 milyon liraya kamulaştırılmış.

1936 yılında evinin önünü en güzel süsleyenlere ikramiye verilmiş!

1936 yılında bahçe sahiplerine, evlerinin önünü güzel süslemeleri halinde ikramiye verilmiş.

PTT'den 2023 yılında iş fırsatı: Türkiye genelinde 81 ilde 60 bin yeni personel alınacak!

PTT, 2023 yılında işe alım sürecini başlatmaya hazırlanıyor. PTT bu yıl 60 bin yeni personel almayı planlıyor. Uzun zamandır beklenen bu personel alım ilan sonunda duyuruluyor. Şu an 81 ilde PTT iş başvuru platformu aktif olarak kullanılabiliyor. İşte detaylar...

Bu banka üzerindeki hesabında parası olan vatandaşlara acil duyuru. 2024 yılında bomba gelişme olacak

Bir banka üzerinde parası olan vatandaşlara yönelik çok önemli bir haber verildi. O banka üzerinde parası olan vatandaşlar hakkında 2024 yılında flaş bir gelişme yaşanacak.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Kuruçeşme'de 7 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş İlçesi, Kuruçeşme Mahallesi'nde bulunan evi satışa çıkardı. Söz konusu kargir evin satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi. 

Kuru Çeşme'de 10 milyon TL'ye icradan satılık ahşap ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Kuru Çeşme Mahallesi, 1709 ada, 121 parseldeki 238,89 metrekarelik ahşap evi 10 milyon TL'ye icradan satıyor...

İzmit Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek gelince taşındı!

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için taşınma kararı aldı.

Kuruçeşme'de 26 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Kuruçeşme Mahallesi'nde boğaz kıyısında yer alan gayrimenkul 26 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk satış ihalesi 5 Ekim 2018 tarihinde yapılacak. 

Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanına gece kulübü geliyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Mert Vidinli bugünkü yazısında Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanı başında yeni bir yazlık kulüp açılacağının bilgisini verdi. İşte o yazı

Kuruçeşme Qurabiye Patisserie resmen açılıyor!

Haziran ayında Ahmet Uras ile evlenen Simay Kamer Uras, bir süre önce babası Cihan Kamer'in sahibi olduğu Kuruçeşme'deki Huqqa'nın girişinde Qurabiye Patisserie'yi açmıştı. Uras, pastanesinin açılışını yapmak için bugün bir davet veriyor.

TURYAP, 30. yılında temsilcileri ile Kıbrıs’ta buluştu!

1985 yılında ilk franchise ve markalı emlakçılık sistemini Türkiye'de uygulayan TURYAP, 30 yılda büyük başarılara imza attı. Bu başarıları pekiştirmek adına düzenlenen etkinlik özel bir gala ile start aldı.

1948 yılında Dolmabahçe Gazhanesi'nin nakil masrafı 2.5 milyon lira!

1948 yılında Dolmabahçe'de faaliyet gösteren Dolmabahçe Gazhanesi'nin Hasköy mıntıkasına nakli için, imtiyaz sahibi olan Fransa merkezli şirket, İstanbul Belediyesi'nden kendisine 2.5 milyon lira verilmesini istemiş.

1947 yılında Kuruçeşme'de modern kömür tesisat yapılacakmış!

1947 yılında Denizyolları İdaresi'yle anlaşma yapan İstanbul Belediyesi, Kuruçeşme'de 2 kilometre uzunluğunda bir saha tutan kömür depolarının yerine 370 metre uzunluğunda modern bir tesisat yaptıracakmış.

1985 yılında Kuruçeşme Haberi

1985 yılında Kuruçeşme



Kuruçeşme, döviz akıtacak


Kömür deposu yerine oteller dizisi


Kuruçeşme iskele binasının ''turistik kahve'' haline getirileceği, iskelenin de, ''turist yatlarının yanaşabilecek durumda olacağı'' bildiriliyor.

Anakent Belediye Başkanı Dalan, ''İstanbullular, Kuruçeşme kıyılarında 10 bin metrekare genişliğinde modern bir parka kavuşacaklar'' dedi.




Kuruçeşme'de kömür depolarının yerini, turistik oteller alacak


ABDULLAH ÖĞÜLMÜŞ


   BOĞAZİÇİ Kuruçeşme'de, kömür depolarıyla birlikte 2 kilometre uzunluğundaki kıyı kuşağı kamulaştırıldı.

   Anakent Belediye Başkanı Bedrettin Dalan, ''Kamulaştırılan alana, Turizm Bakanlığı'nın yabancılar için (Türk konağı) tipinde 600 yataklı dinlenme tesisi, belediyenin de İstanbullular...