04 / 05 / 2024

1A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Sevimli

1A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Sevimli

Rusya ile yaşanan kriz sonrası gözlerin çevrildiği Antalya emlak piyasasında rakamlar Türk yatırımcıların krizi fırsata çevirdiğini gösteriyor.

Ruslar'ın Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları durmadı!

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerilim, Rusların Türkiye'de yaptığı gayrimenkul yatırımlarına yansımadı. 1A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Sevimli: "Krizden emlak sektörü etkilenmedi. Rusların 'Türkiye ilgisi' devam ediyor" dedi.

T Plus Bina Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

T Plus Bina Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Torun ve Muhammet Torun ortaklığında kuruldu.

Assist Plus Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Assist Plus Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Şener tarafından kuruldu.

Md Plus Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Plus Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burak Ali Kuvar tarafından kuruldu. 

Es Plus Yönetim Ve Organizasyon Danışmanlık Eğitim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Plus Yönetim Ve Organizasyon Danışmanlık Eğitim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 12 bin TL sermaye bedeli ile Akın Grup İnşaat Emlak Taahhüt tarafından kuruldu.

Ofisa Plus Yönetim Danışmanlık Yapı İnşaat Reklam Ajans ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofisa Plus Yönetim Danışmanlık Yapı İnşaat Reklam Ajans ve Ticaret Limited Şirketi Sekan Günak tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

1A Plus'tan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na destek!

Ülkemizde 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımızın aileleri ile yaralanarak gazi olan vatandaşlarımıza yönelik başlatılan ‘15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 1A Plus Türkiye’den anlamlı destek.

1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kurulduğu günden bu yana kısa sürede 7 franchise işletme rakamına ulaşan 1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor. 1A Plus İstanbul, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlerde yerini aldı.

Ruslar'ın Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları durmadı!

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerilim, Rusların Türkiye'de yaptığı gayrimenkul yatırımlarına yansımadı. 1A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Sevimli: "Krizden emlak sektörü etkilenmedi. Rusların 'Türkiye ilgisi' devam ediyor" dedi.

Chi +plus, yıl sonuna kadar 15 mağaza açmayı hedefliyor!

Chi +plus, ayakkabı üretiminden çıkarak 'mağazacılık' alanına yöneldi. Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Erşan Eroğlu, ayakkabı markası olarak değil, AVM ve mağaza olarak tüketicinin karşısına çıktıklarını söyledi. Dört alışveriş merkezine giren Chi +plus, yı

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Buyaka Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Kitapçı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Buyaka Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Kitapçı'yı konuk ediyor

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın: İslam'ın 6'ncı şartı şirket kurmak olsun!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, “Şirket kurmak o kadar önemli ki, eğer ‘İslam'ın 6'ncı şartı ne olsun' deseler, ben ‘Şirket kurmak' derim" dedi

Çimbeton yönetim kuruluna İlhan F. Gürel ve Taha Aksoy atanacak!

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları yönetim kuruluna bağımsız adaylar olarak İlhan F. Gürel ve Taha Aksoy'un atanması için genel kuruldan izin alınacak

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öztürk!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öztürk'ü konuk ediyor

1A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Sevimli Haberi

1A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Sevimli

Güneşin, kumsalın, denizin vazgeçilmez adresi,birçok medeniyete evsahipliği yapmış tarihi mirasıyla Antalya’ya yerli yatırımcıların ilgisi katlanarak artıyor.


Antalya merkezli gayrimenkul franchise markası 1A Plus’ın Yönetim Kurulu Başkanı  Ebubekir Sevimli 2016 yılının ilk 4 ayı içinde Antalya ilinde 17.789 konut satışı gerçekleştiğine dikkat çekti. Sevimli, Antalya’nın ulusal ve uluslararası alanda yıldızının parlamasında son dönemde etken olan başlıca konuların G-20 zirvesi,Expo 2016, Dünya Botanik Expo’su olduğunu vurgularken, futbolda Antalyaspor’un ardından Alanyaspor’un da Süper Lig’e çıkmasının da şehrin marka değerine olumlu katkı sağladığını söyledi.

Bir süre önce yaşanan “Rusya Krizi” ile ilgili Antalya adına olumsuz değerlendirmeler yapıldığını hatırlatan 1A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Sevimli “yaşanan mevcut krizin uzun süreli ve kalıcı olmayacağının en büyük göstergesi krizi fırsata çeviren yerli yatırımcıların ilimize çok ciddi rağbet...