29 / 04 / 2024

Çimbeton yönetim kuruluna İlhan F. Gürel ve Taha Aksoy atanacak!

Çimbeton yönetim kuruluna İlhan F. Gürel ve Taha Aksoy atanacak!

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları yönetim kuruluna bağımsız adaylar olarak İlhan F. Gürel ve Taha Aksoy'un atanması için genel kuruldan izin alınacak



Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları yönetim kuruluna bağımsız adaylar olarak İlhan F. Gürel ve Taha Aksoy'un atanması için genel kuruldan izin alınacak. Yapılan açıklama şöyle:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 30.12.2011 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Seri IV No: 56 sayılı Tebliği uyarınca; payları Borsa'da işlem gören şirketlerin yönetim kurullarında en az iki bağımsız yönetim kurulu üyesi bulunmalıdır. Bu yükülülüğün de en geç 30.06.2012 tarihine dek yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında yerine getirilmesi gerekmektedir.
Mevcut yönetim kurulu üyelerinin görev sürelerinin sona eriyor olması nedeniyle; 17 Nisan 2012 günü yapılacak olan 2011 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın gündem maddelerinden biri de; yönetim kurulu seçimidir.

Bu itibarla; bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında; Denetim Komitesi tarafından bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları hakkında yapılan değerlendirmeler sonrasında Yönetim Kurulu'muza sunulan önerilere uygun olarak, Sayın İlhan F. Gürel ile Sayın Taha Aksoy'un bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları olarak Genel Kurul'un tasvibine sunulmasına karar verilmiştir. Bağımsız yönetim kurulu adaylarının özgeçmiş bilgilerine şirketimiz resmi internet sitesinden ulaşılabilecektir.

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com


Geri Dön