01 / 05 / 2024

1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası ne zaman

1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası ne zaman

İki yıl önce aramızdan ayrılan, yaptığı başarılı projelerle mimarimize farklı bir bakış açısı getiren Y.Müh.Mim. Alp Evrenol’un adı denizlerde yaşayacak. 1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası, 28-29 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleşecek...

Tbb Alp Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbb Alp Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Alp tarafından kuruldu.

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp Çavuşoğlu tarafından kuruldu. 

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

Alp Kırşan Bodrum'dan 1 milyon euroluk villa aldı!

Türk dizi ve sinema oyuncusu Alp Kırşan, Bodrum’da 1 milyon euroya yatırım amaçlı villa satın aldı. İddiaya göre, aynı ev için daha önce Gülşen kapora vermişti.

Evrenol Otelcilik Turizm Anonim Şirketi  kuruldu!

Evrenol Otelcilik Turizm Anonim Şirketi  bugün 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy’de Mehpare Evrenol tarafından kuruldu.

Optimist Fikirtepe Mist İnşaat satış ofisi!

Optimist Residence Fikirtepe projesi "İstanbul'un göz bebeği" olarak İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası 28-29 Haziran'da gerçekleşti!

İki yıl önce aramızdan ayrılan Alp Evrenol adına İzmit ili Hereke Yelken Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen 1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası, 28-29 Haziran 2014 tarihlerinde Hereke yarış parkurunda gerçekleşti.

1. Uluslararası Gayrimenkul Piyasaları Çalıştayı düzenlendi!

Özyeğin Üniversitesi Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Gayrimenkul Piyasaları Çalıştayı, Borsa İstanbul'da gerçekleşti.Gayrimenkul sektörünün global arenadaki uzmanları bir araya geldi...

1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası 28-29 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek!

İki yıl önce aramızdan ayrılan, yaptığı başarılı projelerle mimarimize farklı bir bakış açısı getiren Y.Müh.Mim. Alp Evrenol’un adı denizlerde yaşayacak. 1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası, 28-29 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleşecek...

1. Uluslararası Gayrimenkul Piyasaları Çalıştayı gerçekleşti!

Özyeğin Üniversitesi – Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi (AA PGMM) tarafından düzenlenen 1. “Uluslararası Gayrimenkul Piyasaları Çalıştayı", 19 Haziran 2014 tarihinde Borsa İstanbul’da gerçekleşti.

1. Uluslararası Gayrimenkul Piyasaları Çalıştayı dün gerçekleşti!

Özyeğin Üniversitesi – Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi (aA PGMM) tarafından düzenlenen 1. “Uluslararası Gayrimenkul Piyasaları Çalıştayı", 19 Haziran 2014 tarihinde Borsa İstanbul’da gerçekleşti.

1. Uluslararası Gayrimenkul Piyasaları Çalıştayı 19 Haziran'da!

Özyeğin Üniversitesi – Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi (aA PGMM) tarafından düzenlenen 1. “Uluslararası Gayrimenkul Piyasaları Çalıştayı”, 19 Haziran 2014 Perşembe günü Borsa İstanbul Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

1. “Uluslararası Gayrimenkul Piyasaları” Çalıştayı 19 Haziran 'da düzenleniyor!

Özyeğin Üniversitesi – Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi (aA PGMM) tarafından düzenlenen 1. “Uluslararası Gayrimenkul Piyasaları” Çalıştayı, 19 Haziran 2014 tarihinde Borsa İstanbul’da gerçekleşecek...

1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası ne zaman Haberi

1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası ne zaman

                     

İki yıl önce aramızdan ayrılan, yaptığı başarılı projelerle mimarimize farklı bir bakış açısı getiren Y.Müh.Mim. Alp Evrenol’un adı denizlerde yaşayacak. Denize ve yelkene olan tutkusu ile tanınan Alp Evrenol adına Hereke Yelken Kulübü ev sahipliğinde düzenlenecek 1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası, 28-29 Haziran 2014 tarihlerinde Hereke yarış parkurunda gerçekleşecek.



Evrenol Architects, engin mimari bilgisi ve deneyimleri ile birçok kıymetli esere imza atan, yüzlerce genç mimarı eğiten ve onlara öncülük yapan Alp Evrenol’un, dünyaya bakışını belirleyen deniz ve doğa aşkı penceresinden çocuklara yönelik " denize çağrı" mesajını iletmeye aracılık ediyor. Eşi mimar olan Mehpare Evrenol ile aldıkları bu kararı "Uzun yıllar denizlerde her mevsim sürekli kullandığı MO adlı teknesi ile sevgili...