29 / 04 / 2024

1coastal city ulaşım

1coastal city ulaşım

“Country” yaşam tarzını modern mimariyle buluşturan Özyurtlar projesi 1Coastal City'de avantajlı kampanyalar devam ediyor. Deniz manzaralı daireleriyle 365 günü tatil keyfi sunan 1Coastal City, Büyükçekmece'de yer alıyor.

1Coastal City projesi Dubai'den sonra Türkiye'de satışta!

Özyurtlar inşaat'ın A ve A Plus konut alıcısına hitap eden konut projesi 1Coastal City, Büyükçekmece Gürpınar'da hayata geçiyor. Lansmanı Nisan ayında Dubai'de yapılan 1Coastal City, Eylül ayında satışa sunuluyor.

Özyurtlar İnşaat 1Coastal City için düğmeye bastı!

Özyurtlar İnşaat, İstanbul Gürpınar'da 1Coastal City projesi için düğmeye bastı. Toplam 208 konuttan oluşan ve Eylül'de satışa çıkarılacak proje, sahile yakınlığıyla her gün tatil imkanı sunuyor ..

Özyurtlar İnşaat 1Coastal City iletişim!

Özyurtlar İnşaat 1Coastal City iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 280 adet konut ve 27 adet ticari birimden meydana gelen projede dairelerin fiyatları 299 bin TL'den başlıyor

Özyurtlar inşaat 1Coastal City teslim tarihi!

İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece ilçesine bağlı Gürpınar'da inşa edilen Özyurtlar inşaat 1Coastal City teslim tarihine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. 1Coastal City'de daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı...

Sur Yapı Tempo ulaşım bilgileri!

Sur Yapı imzasını taşıyan Sur Yapı Tempo City Kağıthane projesinde 217 daire ve 17 ticari birim yer alıyor. İşte Sur Yapı Tempo ulaşım bilgileri...

Bakırköy City Beyaz İnşaat ulaşım!

Bakırköy City Beyaz İnşaat ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe bölgesinde inşa ediliyor. 42 bin 310 metrekare inşaat alanından oluşan projede 120 aya varan vade yapılıyor.

Ankara Doğa City ulaşım!

Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan projede daire tipler 3+1 olarak dizayn edildi. Ankara Doğa City ulaşım bilgisi kapsamında şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Demirli My City ulaşım!

Demirli My City ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul İl'i Anadolu Yaka'sı Kadıköy İlçe'si Göztepe'de, Hilton Otel'in hemen arkasında yer alıyor. Projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Karasu Ekşioğlu City ulaşım!

Karasu Ekşioğlu City ulaşım bilgileri kapsamında proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde ormanın bittiği yerde, Sakarya Nehri’nin Karadeniz’le buluştuğu noktada yer alıyor. Projede toplam 400 adet daire bulunuyor.

1Coastal City satılık daire!

1Coastal City satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan 1Coastal City projesinde teslimlerin 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor...

1Coastal City projesi 1.990 taksitle!

Satış süreci devam eden Özyurtlar 1Coastal City projesi daire büyüklükleri 58 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiyor. 1Coastal City projesi 1.990 taksitle ödeme yapmak mümkün.

Sinpaş Aqua City Denizli ulaşım!

Dairelerin alanlarının 72 metrekare ile 241 metrekare arasında farklılık gösterdiği Sinpaş Aqua City Denizli ulaşım bilgileri kapsamında projenin Denizli'de inşa edildiğini söyleyebiliriz. Projede fiyatlar 183 bin 600 TL'den başlıyor...

Nlogo İstanbul ve 1Coastal City’de sıfır faiz kampanyası başladı!

Özyurtlar İnşaat, müşteri taleplerini göz önünde bulundurarak Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerinde tüm konutları sıfır faizle satışa sundu. Nlogo İstanbul ve 1Coastal City’de sıfır faiz kampanyası başladı.

Büyükçekmece 1Coastal City ödeme seçenekleri!

Özyurtlar İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Büyükçekmece 1Coastal City ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Proje toplamda 208 adet daire ve 27 adet ticari birimden meydana geliyor...

1Coastal City projesinde teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek!

ÖZYURTLAR inşaat'm 1Coastal City projesi, İstanbul ' da Büyiikçekmece Gürpınar'da hayata geçiyor. 3 blokta 208 konuttan oluşan proje, 47 bin metrekarelik toplam inşaat alanına sahip...

Euro City Kurtköy ulaşım!

Euro City Kurtköy ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin yıl sonu yapılması planlanan Euro City projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks tiplerinde dizayn edildi

City Center ulaşım!

City Center ulaşım bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği City Center Residence'ta; konut, ofis ve AVM alanları yer alıyor.

1coastal city ulaşım Haberi

1coastal city ulaşım

Özyurtlar İnşaat’ın A ve A Plus konut alıcısına hitaben projesi 1Coastal City, Büyükçekmece Gürpınar’da inşa ediliyor. 208 konuttan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve penthouse daire seçenekleri bulunuyor. 


Nisan ayında Dubai'de uluslararası yatırımcıdan tam not alan ve Eylül'de Türkiye'de tanıtılan 1Coastal City projesi, özel teraslı daire sahiplerine de deniz manzarası keyfi yaşatıyor. 47 bin metrekarelik toplam inşaat alanına sahip 1Coastal City, 3 bloktan meydana geliyor. 


Konutların yanı sıra 27 ticari ünitelerin de yer aldığı 1Coastal City projesi “Country” yaşam tarzını modern mimariyle buluşturuyor. Haziran 2016’da teslim edilmesi planlanan 1Coastal City’de evler ankastre beyaz eşyalı ve klimalı olarak teslim edilecek. Proje kapsamında ayrıca her daireye 10 metrekarelik depo da sağlanacak. 


1Coastal City projesinin sosyal alanlarında sauna, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sinema...