30 / 04 / 2024

1stanbul Evleri Ispartakule iletişim

1stanbul Evleri Ispartakule iletişim

1stanbul Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. Önümüzdeki ay teslim edilecek olan 1stanbul Evleri Ispartakule projesinde konutların satış fiyatları 163 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

1stanbul fiyat listesi!

1stanbul fiyat listesi kapsamında konutların detaylı fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor

1stanbul teslim tarihi!

Ispartakule Bölgesi'nde yükselen 1stanbul teslim tarihi haberimizin içinde detaylı bir şekilde ay ve yıl olarak yer alıyor...

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap nerede?

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışa çıktı. Peki, Banu Evleri Ispartakule 4. Etap konutları ne kadar, Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi nerede? İşte detaylar...

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışta! Yeni proje!

Hasanoğlu Grup imzaıyla hayata geçen Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışa çıkarıldı. Peki, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin olduğu preojede ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Banu Evleri Ispartakule 4 nerede? Banu Evleri Ispartakule 4 fiyat listesi!

Banu Evleri Ispartakule 4 nerede sorusunun yanıtı ve Banu Evleri Ispartakule 4 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Banu Evleri Ispartakule 4 ile ilgili merak edilen detaylar...

Banu Evleri Ispartakule 4 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Banu Evleri Ispartakule 4 projesi satışa çıktı. Yatırımcılar tarafından meraka takip edilen projeye ilişkin tüm merak edilen soruları yanıtladık. İşte Banu Evleri Ispartakule 4 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla

Banu Evleri Ispartakule 4 satışa çıktı! İşte dairelerin özellikleri ve fiyat listesi

Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Banu Evleri Ispartakule 4 satışa çıktı. Projede 2+1 ile 3+1 daire tiplerinden oluşan 70 konut bulunuyor.

Banu Evleri Ispartakule 1’in yeni etabının temeli atıldı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri Ispartakule 1 projesinin ikinci etabının temeli atılarak yapımına başlandı. Hasanoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, "Sektörümüzün canlandığı bu dönemde yeni projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 255 milyon TL'lik yatırım! 

Banu Evleri Ispartakule projelerini zamanında teslim eden Hasanoğlu Şirketler Grubu yeni projelerine devam ediyor. Şirket, 255 milyon TL'lik yatırımla Ispartakule ve Bahçekent'te dört yeni proje hazırlanıyor. 

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde yaşam başladı!

Ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde teslimler gerçekleştirildi. Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde yaşam başladı.

Hasanoğlu İnşaat'tan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri Ispartakule 2 projesinin anahtar teslimlerine başlarken 2019 yılında da dört farklı projeyi hayata geçirecek. 

Hasanoğlu İnşaat uygun metrekare fiyatlarıyla yatırımcısının yanında! 

Hasanoğlu İnşaat ise Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinde 2018 yılı konut metrekare ortalamasından daha uygun metrekare fiyatlarıyla her zaman olduğu gibi yine yatırımcısının yanında yer alıyor.

Banu Evleri Ispartakule 2'de bahar kampanyası!

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde bahar kampanyası başladı. Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ‘48 bin TL peşin, 2018’de taşın’ kampanyasının kapsamı genişletildi. 

Banu Evleri Ispartakule 2'de 8 Mart'a özel yüzde 8 indirim!

Hasanoğlu İnşaat , Kanal İstanbul Projesi’ne 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde inşa ettiği Banu Evleri Ispartakule 2'de 8 Mart'a özel yüzde 8 indirim kampanyası başlattı..

1stanbul Evleri Ispartakule iletişim Haberi

1stanbul Evleri Ispartakule iletişim


İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir - Ispartakule bölgesinde yükselen 1stanbul Evleri projesi Doğu İnşaat, Tuna GYO, Precast ve Üstünler Yapı ortaklığı ile hayata geçiriliyor. 


1stanbul Evleri ödeme planı bilgisinden önce 1stanbul Evleri Ispartakule projesinin detaylarından bahsedelim. 1stanbul Evleri Ispartakule projesi 1.118 adet daireden oluşuyor.


1stanbul Evleri Ispartakule satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. 1stanbul Evleri Ispartakule fiyatları 163 bin TL'den başlıyor.



1stanbul Evleri ödeme planı!


1stanbul Evleri ödeme planı dahilinde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılabiliyor. 11 blok olarak inşa edilen 1stanbul Evleri Ispartakule projesinde bloklar 17 ila 19 katlı olarak yükseliyor.


1stanbul Evleri Ispartakule projesinde dairelerin büyüklüğü 58 metrekareden başlayarak, 219 metrekareye kadar değişiyor. 1stanbul Evleri Ispartakule teslim...