07 / 05 / 2024

2-B arazilerinin en çok satıldığı il

2-B arazilerinin en çok satıldığı il

Bakanlık, Mersin’ de 12 bin kişiye yaptığı satıştan 19 milyon lira kazanırken, İstanbul’da 2 bin kişiye yapılan satıştan 65 milyon lira parayı devletin kasasına koydu...

Marmara fayı en az 7,2 büyüklüğünde deprem üretecek! İstanbul'u ne bekliyor? Buz kestiren İstanbul depremi açıklaması...

Marmara fayı en az 7,2 büyüklüğünde deprem üretecek! İstanbul'u ne bekliyor? Buz kestiren İstanbul depremi açıklaması...

Skoda fiyatları ne kadar? 2 Nisan itibariyle en ucuz Super B! İşte fiyat listesi...

Türkiye'de en beğenilen araçların başında gelen Skoda Süper B'lerin fiyatı merak edilmeye başlandı. 2 Nisan itibariyle en ucuz Super B, 759 bin 900 TL'den satılıyor.

İnşaat malzemeleri sanayisi 2021'in ilk çeyreğinde yüzde 17,2 büyüdü!

Türkiye İMSAD, tarafından açıklanan ‘Türkiye İMSAD Mayıs 2021 Sektör Raporu’na göre, ülke genelinde inşaat malzemeleri sanayisi 2021'in ilk çeyreğinde geçen yıla oranla yüzde 17,2 büyüdü. 

2/B ve tarım arazilerinin satış bedeli taksitleri ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "2/B ve tarım arazileri satışında 46 bin 500 hak sahibinin Nisan, Mayıs ve Hazirana ait 156 milyon liralık borcunu 3 ay süreyle erteliyoruz" açıklamasında bulundu...

2/B arazilerindeki mülkiyet sorunları için kanun teklifi verildi!

2/B arazilerindeki mülkiyet sorunları için kanun teklifi verildi. Teklif ile 2/B ve orman arazilerinin iç içe geçtiği yerlerdeki yapıların mülkiyet sorununun çözümünün sağlanması amaçlanıyor..

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge başvuru dönemi!

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge'de 1 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge başvuru dönemi 23 Temmuz 2015 tarihinde başlıyor ve 30 Temmuz 2015 tarihine kadar devam ediyor.

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi 2. Etap 2. Bölge'de 781 konut yaptıracak!

TOKİ Niğde ili Efendibey Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 2. Etap 2. Bölge 781 konut inşaatı ile altyapı çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 22 Temmuz'da yapılacak.

Türkiye'nin 2. büyük şehitliği Edirne'ye inşa ediliyor!

Edirne’de 1878 Osmanlı-Rus Savaşı’ndan 1946’ya kadar defnedilen 52 bin şehidin bulunduğu alan yeniden şehitlik olarak inşa ediliyor. Türkiye'nin 2. büyüklüğü şehitliği için 5 bin 5 askerin yakınına ulaşıldı.

Girit Adası'nda 4,2 büyüklüğünde deprem!

Girit Adası'nda 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın Datça ilçesine bağlı Yazıköy'ün 268 kilometre uzaklığındaki sarsıntı, 39,10 kilometre derinlikte gerçekleşti.

İran'da 5,2 büyüklüğünde deprem!

İran’ın Sistan ve Belucistan eyaletine bağlı Çabehar sahil kentinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

Girit açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem!

Girit açıklarında 4,2 büyüklüğünde ikinci bir deprem meydana geldi. Ege ve Akdeniz kaynaklı dün geceden beri meydana gelen irili ufaklı deprem sayısı 12'ye ulaştı.

Bolvadin'e bölgenin en büyük barajlarından biri yapılıyor!

Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim, Veysel Eroğlu ve Akif Özkaldı'nın katkılarıyla bölgenin en büyük barajlarından birisinin yapıldığını söyleyerek,"Barajdan ilçemize su taşıyacak isale hattının inşaat ihalesi tamamlandı" dedi.

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge başvuları bugün başlıyor. Satış işlemlerini Türkiye Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 2+1 olarak tasarlanan daireler açık satışa sunuluyor.

2-B arazilerinin en çok satıldığı il Haberi

2-B arazilerinin en çok satıldığı il

2-B arazilerinin satışından umduğunu bulamayan Maliye Bakanlığı’nın en çok satışı Mersin’de en yüksek geliri de İstanbul’dan elde ettiği ortaya çıktı.Bakanlık, Mersin’de 12 bin kişiye yaptığı satıştan 19 milyon lira kazanırken, İstanbul’da 2 bin kişiye yapılan satıştan 65 milyon lira parayı devletin kasasına koydu


TÜRKİYE’deki 2-B arazilerinin satışından umduğunu bulamayan Maliye Bakanlığı’nın en çok satışı Mersin’de en yüksek geliri de İstanbul’dan elde ettiği ortaya çıktı. Maliye bugüne kadar Mersin’de 12 bin kişiye yaptığı satıştan 19 milyon lira kazanırken, İstanbul’da 2 bin kişiye yapılan satıştan 65 milyon lira parayı devletin kasasına koydu.


İSTANBUL KAZANDIRDI


Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in toplam yüzölçümü 2 milyar 496 milyon 828 bin metrekare olan 2-B’lerin satışıyla ilgili bilgilerin detayları ortaya çıktı. Hazine, bugüne kadar ancak 61 bini satılan 2-B’lerin satışından,...