08 / 05 / 2024

2. Bursa İnşaat Zirvesi ne zaman düzenlenecek

2. Bursa İnşaat Zirvesi ne zaman düzenlenecek

İnşaatçıların zirvesi ADA Creative ve İnşaat Burada Dergisi, inşaat sektörünü bir kez daha bir araya getiriyor. İhracata pozitif katkı sağlamak amacıyla sektörün devleri 2. Bursa İnşaat Zirvesi'nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

2 İ İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 İ İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail   İşeri tarafından kuruldu.

KÖY Zekeriyaköy 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapılmış olup kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Ada 2 Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ada 2 Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkant Çaltepe ve Umut Çaltepe ortaklığında kuruldu.

Bursa'nın uydu kentlere ihtiyacı var!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, artan sanayi yatırımlarıyla her geçen yıl daha fazla nüfus çeken Bursa'nın sanayi bölgeleri yakınında kurulacak uydu kentlere ihtiyacı olduğunu söyledi. 

2. sınıf inşaat maliyetleri 2020!

Kalite olarak lüks ve 1. sınıf inşaattan sonra gelen inşaat türü olan 2. sınıf inşaatın 2020 yılında uygulanacak metrekare bedelleri açıklandı. İşte 2. sınıf inşaat maliyetleri 2020...

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

2. sınıf inşaat bedelleri 2020'de ne kadar?

Kalite anlamında lüks ve 1. sınıf inşaattan sonra gelen inşaat türü olan 2. sınıf inşaatın 2020  yılında uygulanacak metrekare bedelleri belli oldu. İşte 2. sınıf inşaat maliyetleri 2020...

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2 blok inşaatın yapım işi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnş. Tic. Anonim Şirketi tarafından Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısmına ait bölümünde yer alan 2 blok inşaatın yapım işi 66 milyon 121 bin 395 bin TL'ye ihale ediliyor.

Bursa’nın inşaat firmaları NGYO Konut Market'te satış yapacak!

İnşaat sektörünün son dönemde parlayan yıldızları arasında yer alan  Bursa'da uzun yıllardır hizmet veren  Güler İnşaat, Ngt İnşaat ve Ngsem İnşaat şirketlerinin yapmış olduğu projelerdeki gayrimenkuller, yeni kurulan NGYO Konut Market bünyesinde satışa sunulacak.

2. Bursa İnşaat Zirvesi ne zaman düzenlenecek Haberi

2. Bursa İnşaat Zirvesi ne zaman düzenlenecek

İnşaatçıların zirvesi ADA Creative ve İnşaat Burada Dergisi, inşaat sektörünü bir kez daha bir araya getiriyor. İhracata pozitif katkı sağlamak amacıyla sektörün devleri 2. Bursa İnşaat Zirvesi'nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor. Uludağ Üniversitesi akademik kadrosunun da destek vereceği zirve sektörün tüm taraflarına kalite anlayışını değerlendirme ve geleceğin heyecan verici yaklaşımlarını birlikte oluşturmalarına olanak sağlayacak bir platform. Yerli ve yabancı katılımcıların izlediği organizasyon yılda bir kere düzenleniyor. 


Sabah...