13 / 05 / 2024

2. Çevre Alt Komite Toplantısı

2. Çevre Alt Komite Toplantısı

Körfez İşbirliği Konseyi 2. Çevre Alt Komite Toplantısı 5 Eylül 2012 tarihinde Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde düzenlendi

Üç ay önce iki kilo altınla satın alınan evler, şimdi 1,6 kilo altınla alınıyor! 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut fiyatlarının düşeceğini söyleyerek 'Üç ay önce 2 kilo altınla satın alınan evler, şimdi 1,6 kilo altınla alınıyor!' örneğini verdi. 

Altında rekor serisi! Gram altın kaç lira oldu? Tam altın ne kadar? 2 Haziran Cuma 14, 22 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.318,99 liradan satılıyor. 2 Haziran 2023 yani haftanın beşinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 2 Haziran altın fiyatları!

Altın bilezik fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları görenler kuyumculara koştu! 2 Haziran altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde düşüşe geçti. Ons altın bugün 1971 dolara kadar gerilerken altın bilezik fiyatları yerle bir oldu. Bu rakamları görenler kuyumculara koştu! 2 Haziran altın bilezik fiyatları.

2 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!    

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.200 liradan satılıyor. 2 Nisan 2023 yani haftanın altıncı işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 2 Nisan altın fiyatları!

2 Mart 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.115,21 liradan satılıyor. 2 Mart 2023 yani haftanın dördüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 2 Mart altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 2 Şubat 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.165,09 liradan satılıyor. 2 Şubat 2023 yani dördüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 2 Şubat altın fiyatları!

Altın fiyatlarında Fed faiz kararı sonrası yeni rekor göründü! Bu rakamları gören bayram etti! 2 Şubat altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan Fed faiz kararı sonrasında yeni rekor göründü. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe yükselişle başladı .Bu rakamları görenler bayram etti! 2 Şubat 2023 canlı altın fiyatları.

Altın bugün ne kadar? 2 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.096,29 liradan satılıyor. 2 Ocak 2023 yani bu yılın ilk işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 2 Ocak altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 2 Ekim 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 2 Ekim 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın yedinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 2 Ekim altın fiyatları!

Çin'de büyümenin bu yıl yüzde 2'nin altına inmesi bekleniyor!

Fitch Ratings, Çin'in koronvirüse karşı verdiği politika tepkisinin çoğunun hala beklemede olduğu belirtilerek, ülkede büyümenin bu yıl yüzde 2'nin altına inerek dip yapmasının beklendiği bildirildi.

Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nin Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesindeki 1 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

Balıkesir TOKİ 2. Etap alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir 2. Etap alt gelir grubu projesinde yer alan 51 adet konut yarın satışa çıkıyor.

2. Çevre Alt Komite Toplantısı Haberi

2. Çevre Alt Komite Toplantısı

Toplantıya Türkiye’den Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevre Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Baş katıldı.

Toplantıda, Bakanlık tarafından oluşturulan çevre eylem planı önerisi gözden geçirildi ve işbirliği konuları ile bundan sonra yapılacak çalışmalar netleştirildi. Söz konusu toplantıda;


·        Bakanlık özellikle güneydoğuda yaşanan kum ve toz fırtınalarından oluşacak zararın en aza indirilmesi için körfez ülkeleri ile birilikte çalışılması,

·        Deniz ve kıyı yönetimi, atıksu yönetimi, atıksuyun geri kazanımı ve iklim değişikliği konularında daha net sonuçlar elde etmek amacıyla 2013 yılı Mart ayında Türkiye’de üst düzey bir toplantı gerçekleştirilmesi,

·        2013 yılı Eylül ayında ise enerji verimliliği konusunda KIK Ülkelerinin birisinde üst düzey bir toplantı düzenlenmesi,

·        Sanayi tesislerinin denetlenmesi konusunda işbirliği yapılması ve bu işbirliğinin...