13 / 05 / 2024

2. Emlak Zirvesi 2017

2. Emlak Zirvesi 2017

CNR Holding ev sahipliğinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle bu sene ikincisi düzenlenecek olan “CNR Emlak Zirvesi” öncesinde gayrimenkul sektörüne yön veren isimler bir araya geldi.

BOSS4 Gayrimenkul, İran'da yeni projeleri ile gövde gösterisi yapacak!

Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağıyla kurduğu Boss4Gayrimenkul’ü temsilen B2B Iran & Turkey 2. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri Organizasyonu’nda, yeni projeleriyle gövde gösterisi yapacak... 

Uluslararası B2B Iran&Turkey 2. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri Organizasyonu 25 Şubat'ta!

İran’dan gelecek emlakçılar ile Türkiye’deki markalı konut projeleri yetkilileri ve Türk emlakçılar İstanbul'da buluşuyor.

Türk ve İranlı emlakçılar İstanbul'da buluşacak!

Merkezi Antalya'da bulunan Bilban Grup tarafından düzenlenen Uluslararası İran ve Türkiye 2. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri, İstanbul'da gerçekleşecek...

İstanbul’un markalı konut projeleri Irak'a çıkarma yapacak!

İstanbul'un önemli gayrimenkul projeleri, Kuzey Irak'ın güvenlik açısından en emniyetli bölgesi olarak kabul edilen Erbil'de düzenlenecek Paradise İstanbul Emlak Zirvesi'nde tanıtılacak…

2.Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi 9 Aralık'ta Bursa'da!

Türkiye’nin birbirinden önemli isimlerini buluşturacak olan 2.Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi Bursa'da gerçekleşecek. 

Fonlar yeşil binalara yatırım yapıyor!

Yüzyılın en büyük sorunu çevre kirliliği ve bu sorunun çözümü ise enerji tasarrufu olarak görülüyor. Yeşilin Babası olarak bilinen Jerry Yudelson CNR Emlak Zirvesi’ne katıldı ve zirvede yeşili ve çevreyi anlattı.

GYO ve GYF'ler yatırımcıya tanıtılmalı!

CNR Emlak Zirvesi'nde GYO'lar ve GYF'lerin yatırımcıya tanıtılması için çalışma yapılması çağrısı yapıldı. 

Hasan Tahsin Usta: Dönüşümle önümüzdeki 100 yılı planlıyoruz!

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin 7 dev kentsel dönüşüm projesi, 2. Emlak Zirvesi´nde tanıtıldı. Uluslararası zirvede Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün öncü ilçesindeki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Ahmet Misbah Demircan: Yeni dünyanın ticari aksları Türkiye'de!

2. CNR Emlak Zirvesi’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Türkiye’de lojistiğe, ulaşıma, yeni ticaret yollarına yatırım yapmanın her zaman doğru olduğunu görüyoruz. Yeni dünyanın ticari aksları burada. Onun için Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı.” dedi.

2. El emlak piyasasındaki düzenlemeler son aşamada!

CNR Emlak Zirvesi 2017'de konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan 2. El emlak piyasasındaki düzenlemelerin son aşamaya geldiğini söyledi.

Konut metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başlaması gerekir!

Bugün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı ve aynı zamanda düzenlenen CNR Emlak Zirvesi'ne yoğun ilgi gösterildi. Fuara katılan Nazmi Durbakayım; ''Konut metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başlaması gerekir'' dedi.

Kentsel dönüşüm rant sistemi haline gelmemeli!

Bugün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı'nda eş zamanlı olarak gerçekleşen CNR Emlak Zirvesi'nde konuşan Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, kentsel dönüşümün önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek, bu projenin rant sistemi haline gelmemesi gerektiğini söyledi..

Yılda 500 bin konut ve iş yeri dönüşecek!

CNR Emlak Zirvesi 2017'de konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanacağını söyledi. Ceylan "Yılda 500 bin konut ve iş yeri dönüşmeli." dedi

2. Emlak Zirvesi 2017 Haberi

2. Emlak Zirvesi 2017

CNR Holding ev sahipliğinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle bu sene ikincisi düzenlenecek olan “CNR Emlak Zirvesi” öncesinde gayrimenkul sektörüne yön veren isimler bir araya geldiler. 

Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenen CNR Emlak Zirvesi 23 Kasım’da CNR Expo Yeşilköy’de başlayacak. 

2. Emlak Zirvesi'nde 30’un üzerinde konuşmacı, 25 ülkeden, 500’ü yabancı, toplam 1200 katılımcı ile 23 Kasım’da biraraya gelecekler. 

 “Şimdi Türkiye’ye Yatırım Zamanı” konulu zirve öncesi İstanbul'da düzenlenen toplantıda; CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel, TEMFED Başkanı Hacı Ali Taylan, REIDIN Genel Müdürü Kerim Alain Bertrand, Omurga Capital Partners Genel Müdürü Oğuz Kösebay, GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur ve MRESCO Genel Müdürü Oya Zingal gibi sektörün duayen isimleri toplandılar.