29 / 04 / 2024

Uluslararası B2B Iran&Turkey 2. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri Organizasyonu 25 Şubat'ta!

Uluslararası B2B Iran&Turkey 2. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri Organizasyonu 25 Şubat'ta!

İran’dan gelecek emlakçılar ile Türkiye’deki markalı konut projeleri yetkilileri ve Türk emlakçılar İstanbul'da buluşuyor.



Türkiye'de ilk kez  düzenlenecek olan Uluslararası B2B Iran & Turkey  2. Emlak  ve  Yatırım  Proje Görüşmeleri  Organizasyonu  25 Şubat – 26 Şubat – 27 Şubat tarihlerinde  Pullman İstanbul Hotel & Conventıon Center ‘da 3 tam gün olarak gerçekleşecek.  

İran'dan Türkiye için gerçek üst segment müşteri portföyü olan lisanslı 100 emlak firma temsilcisinin etkinliğe katılacağını aktaran Bilban, Türkiye'den de Organizasyonda yer alacak Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ile Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB)   üyesi katılımcı firmaların bir kısmı; 

1.    Sur Yapı

2.    Dap Yapı

3.    Teknik1 Yapı

4.    Soyak Yapı

5.    Tahincioğlu

6.    Yedi Mavi

7.    Helis Bodrum Evleri

8.    Aremas Gayrimenkul

9.    Dev Proje

10.    İmtilak Gayrimenkul

11.    Plusera İnşaat

12.    Genyap

13.    1000a Yapı

14.    24 Gayrimenkul

15.    Marına 24

16.    Alya Grandıs

17.    Boos 4 Gayrimenkul

18.    And Pastel Kartal

19.    Hasanoğlu Şirketler Grubu

20.    Isparta Kule

21.    Kibar Holding

22.    Assan Gayrimenkul

23.    Nevita Fuzul İnşaat

24.    Park Yaşam Santorını

25.    İzka Port

26.    İzka İnşaat

27.    Temeltaş Proje

28.    Nova Property

29.    Turyap Genel Müdürlük  

Kayıtlar devam ediyor.


İstanbul, Antalya ve Tehran’da ofisleri bulunan Bilban Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Bilban AA muhabirine, organizasyon kapsamında ilk buluşmayı İran'ın başkenti Tahran'da düzenlediklerini ve verimli bir çalışma gerçekleştirildiğini söyledi.

Bu kez Türkiye'de bir organizasyon düzenlemeyi kararlaştırdıklarını aktaran Bilban, "25 Şubat'ta başlayacak organizasyon 3 gün sürecek. Gerçek müşteri stoku olan İranlı emlakçılar ile gayrimenkul stoku bulunan Antalya, İstanbul, İzmir, Bodrum, Kıbrıs’taki markalı konut porojelerinin yetkilileri bir araya gelecek. İran'dan ve Türkiye'den katılımcı olarak üst düzey yatırımcılar bulunacak." diye konuştu.

Bilban yüz yüze yapılacak toplantılarla satış işlemlerinin gerçekleştirileceğini ve organizasyonun dış katılımcıya kapalı olacağını belirtti.

Türkiye'den konut almak isteyen İranlıların ya Türkiye'de yaşayan tanıdıklarının ya da emlakçılıkla ilgisi olmayanların devreye girmesiyle çeşitli olumsuzluklarla karşı karşıya kaldığını anlatan Bilban, organizasyonla bu tür olumsuzlukların önüne geçmek istediklerini bildirdi.

Gönül Bilban, İranlı müşteri portföyünün büyük bir bölümünün minimum 250 bin dolar ve üzeri alışları hedeflediğini sözlerine ekledi.


Bilgi İletişim  T: +90 (850)224 38 34    Gsm: +90 532 275 38 35


Geri Dön