29 / 04 / 2024

Hüseyin Çemrek Emlak ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!


Hüseyin Çemrek Emlak ve Yatırım Anonim Şirketi, Hüseyin Çemrek Yönetim Kurulu Başkanlığında 2 milyon TL sermaye ile 4 Aralık'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Evren Caddesi, Elif Sokak Erdem İş Merkezi'nde kuruldu.



Hüseyin Çemrek Emlak ve Yatırım Anonim Şirketi, Hüseyin Çemrek Yönetim Kurulu Başkanlığında 2 milyon TL sermaye ile 4 Aralık'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Evren Caddesi, Elif Sokak Erdem İş Merkezi'nde kuruldu. 


Hüseyin Çemrek Emlak ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b. Şirket konusu ile ilgili faaliyet gösteren şirketlere veya diğer şirketlere ayni ve/veya nakdi sermaye koymak suretiyle iştirak edebilir, ticari ve sınai işletmelere katılabilir.  c. Şirket faaliyetleriyle ilgili olarak veya bilcümle nedenlerle yerli  ve/veya yabancı gerçek ve/veya tüzel kişilerle, şirket ve ortaklık kurabilir, ortaklıklara katılabilir, mevcut veya kurulacak şirketlere ve yönetimlerine iştirak edebilir, mevcut veya kurulacak şirketlerin paylarını satın alabilir, bilcümle iktisap ettiği değerleri gerektiğinde amacına uygun olarak elden çıkarabilir, şirket ve ortaklıkların paylarını satın alabilir ve iktisap edebilir.  d. İlgili mevzuata aykırı olmamak üzere ve Genel kuruldan izin almak kaydıyla, şirket konusuna giren her türlü ticari ve sınai iş ve işlemleri kendi ortaklarıyla veya yönetim kurulu üyeleri ile de yapabilir.  e. Yukarıda gösterilen konulardan başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde, Genel kurul kararına gerek duymadan Yönetim kurulu kararı ile şirket başkaca işlere de girişebilir.  



Geri Dön