30 / 04 / 2024

iranlı emlak yatırımcıları

iranlı emlak yatırımcıları

İran’dan gelecek emlakçılar ile Türkiye’deki markalı konut projeleri yetkilileri ve Türk emlakçılar İstanbul'da buluşuyor.

Tapu dairelerinde işler durma noktasına geldi! Yatırımcılar Dubai ve İngiltere’ye gidiyor!

Ülkedeki ekonomik zorluklar ve seçim süreci Muğla’daki emlak sektöründe olumsuz etki gösterdi. Tapu dairelerinde işlemlerin durma noktasına geldiği belirtilirken, yatırımcıların da Dubai ve İngiltere’ye gittiği vurgulandı. 

Borsa yatırımcılarına kritik uyarı geldi: Özellikle GYO'lara dikkat edin!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci,   resmi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, borsa yatırımcılarının özellikle GYO'lara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Konut yatırımcılarının gözü İstanbul'da!

Markalı konut sektörünün deneyimli oyuncuları arasında yer alan Fuzul Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Akbal, lüks emlak yatırımcılarının, yatırımlarını prim sağlayan, güvenli olan ve gelişen büyük merkezlere yönlendirdiğini dile getirdi.

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

Emlak sektöründe beklentiler kötüleşti! İstanbul, yatırımcıların odağından çıktı!

Türkiye'nin de dahil olduğu Avrupa ülkelerinde gayrimenkul piyasaları artan inşaat maliyetleri, sermayeye erişimdeki sıkıntılar ve gerileyen kârlılıklarla gelecek için olumsuz bir görünüm veriyor. Avrupa kentleri arasında İstanbul yabancı yatırımcıların tercih sırasındaki düşüşüne devam ediyor...

Kıbrıs uluslararası yatırımcıların radarına girdi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki emlak değerlerinin, konum avantajı ve konut stokundaki arz limiti sebebiyle her geçen gün arttığını söyleyen Kibristanevalcom Kurucusu Eyüp Derdiyok, Kıbrıs'ın uluslararası yatırımcıların radarına girdiğini dile getirdi.

Milli Emlak Kartepe'de konut imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, yatırımcıların merakla beklediği Ekim ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Kartepe'de de arsa satıyor.

İzmir Çeşme'de turizm tesis alanı imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Satışa çıkarılan arsaların ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de İzmir'de yer alan arsa için de satış ihalesi düzenliyor.

Milli Emlak o ilde 215 bin liraya kamu konutu satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi Muhittin Mahallesi'nde bulunan kamu konutu için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 12 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi'nde yer alan kamu konutunun hissesini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

iranlı emlak yatırımcıları Haberi

iranlı emlak yatırımcıları

Türkiye'de ilk kez  düzenlenecek olan Uluslararası B2B Iran & Turkey  2. Emlak  ve  Yatırım  Proje Görüşmeleri  Organizasyonu  25 Şubat – 26 Şubat – 27 Şubat tarihlerinde  Pullman İstanbul Hotel & Conventıon Center ‘da 3 tam gün olarak gerçekleşecek.  

İran'dan Türkiye için gerçek üst segment müşteri portföyü olan lisanslı 100 emlak firma temsilcisinin etkinliğe katılacağını aktaran Bilban, Türkiye'den de Organizasyonda yer alacak Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ile Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB)   üyesi katılımcı firmaların bir kısmı; 

1.    Sur Yapı

2.    Dap Yapı

3.    Teknik1 Yapı

4.    Soyak Yapı

5.    Tahincioğlu

6.    Yedi Mavi

7.    Helis Bodrum Evleri

8.    Aremas Gayrimenkul

9.    Dev Proje

10.    İmtilak Gayrimenkul

11.    Plusera İnşaat

12.    Genyap

13.    1000a Yapı

14.    24 Gayrimenkul

15.    Marına 24

16.    Alya Grandıs

17.    Boos 4...