27 / 04 / 2024

Kıbrıs uluslararası yatırımcıların radarına girdi!

Kıbrıs uluslararası yatırımcıların radarına girdi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki emlak değerlerinin, konum avantajı ve konut stokundaki arz limiti sebebiyle her geçen gün arttığını söyleyen Kibristanevalcom Kurucusu Eyüp Derdiyok, Kıbrıs'ın uluslararası yatırımcıların radarına girdiğini dile getirdi.



Yurt dışında gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için doğru yer ve koşulları bir arada bulmak oldukça zorken, bir de öne çıkan ülkelerdeki koşulların yatırımcılar tarafından oldukça titiz olarak incelenmesi gerekli. 

Forbes Dergisi, 2021 yılında yapılan “Live and invest overseas (Yurt dışında yaşa ve yatırım yap)” anketinin sonuçlarını yayınladığı makalesinde, KKTC’nin (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) İskele bölgesini, gayrimenkul yatırımı gerçekleştirilebilecek olan ilk 5 kıyı ülkesi arasında 1. sırada gösterdi. Forbes, Kuzey Kıbrıs’ı gelişmiş turizm altyapısıyla güvenli ve misafirperver bir destinasyon şeklinde tanımladı. 

Kıbrıs uluslararası yatırımcıların radarına girdi!

İSKELE LONG BEACH BÖLGESİ OLDUKÇA BÜYÜK BİR YATIRIM POTANSİYELİNE SAHİP 

Akdeniz iklimine sahip KKTC’de sıcaklıkların sene boyunca belli bir seviyenin üzerinde seyrettiğinin,  yıllık ortalama sıcaklığın 19 derece olduğuna da değinen Kibristanevalcom Kurucusu Eyüp Derdiyok, son senelerde birçok konut projesinin de bulunduğu İskele’nin, yatırımcılar tarafından Kuzey Kıbrıs'ta en çok tercih edilen bölgelerden biri olarak öne çıkma nedenlerini de anlattı.

Kibristanevalcom Kurucusu Eyüp Derdiyok, her geçen gün gelişmeyi sürdüren İskele bölgesi, konumunun ve manzarasının güzelliğiyle adada yatırımcıların en çok ilgisini çeken bölgesi olduğunu söyledi. Temiz ve sakin ortamıyla huzurlu bir yaşam arayanlar için harika bir seçenekler sunan Long Beach de sadece büyük bir yatırım potansiyeli taşımakla kalmıyor, aynı zamanda uzun kumsalları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, eğlence mekanları, turistik tesisleri, restoran ve kafeleri ile kaliteli bir yaşam standardı vaat ettiğini dile getirerek, İskele Long Beach düşük peşinatlarla, faizsiz ve taksitli ev sahibi olunabildiğini kaydetti.


Geri Dön