28 / 04 / 2024

İzmir'in kuzeyi gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

İzmir'in kuzeyi gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Erkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kaya, yaşanan depremlerden sonra sağlam zeminiyle dikkat çeken İzmir'in kuzey aksındaki Koyundere ve Ulukent'in son dönemlerde yatırımcıların radarına girdiğini söyledi.



Erkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kaya, yaşanan depremlerden sonra sağlam zeminiyle dikkat çeken İzmir'in kuzey aksındaki Koyundere ve Ulukent'in son dönemlerde yatırımcıların radarına girdiğini dile getirdi.

Erkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kaya, İzmir - İstanbul otobanının açılmasından sonra, şehir dışından yatırımcıların da ilgisini çeken İzmir'de otoyol bağlantısı olan kuzey aksının yaşam için tercih edildiğini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada Erkaya İnşaat olarak yaşamın başlamak üzere olduğu Erkaya Life ve yapım aşamasındaki Erkaya Twins projeleri ile yatırımlarına devam ettiklerini söyleyen Doğan Kaya bu iki projenin de, yatırımcılara önemli getiriler kazandırdığını söyledi.

Life projelerinde yaşamın önümüzdeki ay itibariyle başlayacağını söyleyen Doğan Kaya, Twins projelerinin kaba inşaatını ise yılbaşında tamamlamış olacaklarını söyledi.

İzmir in kuzeyi gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

İnşaatların planladıklarından daha hızlı ilerlediğini kaydeden Kaya, şu anda Erkaya Twins’te dairelerin yüzde 90'ının satışını tamamladıklarını ve 2023 yılı sonunda anahtarları teslim etmeyi planladıklarını söyledi.

Erkaya İnşaat olarak Koyundere bölgesine yaptığımız yatırımlarla bölgenin değerini artırdıklarını dile getiren Doğan Kaya, bölgenin gerek ulaşım kolaylığı gerekse de Dikili, Foça Çandarlı bölgelerine olan yakınlığıyla talep gördüğünü söyledi. Şu anda o bölgeye Bostanlı’daki binaların kalitesinde konutlar yaptıklarını söyleyen Doğan Kaya, tüm müşterileriyle yıllardır güvene dayalı bir iletişimleri olduğunu söyleyerek, kendileri için güven duygusunun çok önemli olduğunu dile getirdi. Kendilerini internetten araştırıp yaptıkları referanslara bakarak güvenle şehir dışından gelip daire alan pek çok insan olduğunu söyleyen Doğan Kaya, bu durumun kendileri için gurur verici olduğunu söyledi.


Geri Dön