02 / 05 / 2024

2. Expo Turkey By Qatar

2. Expo Turkey By Qatar

17-19 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar fuarında 150 milyon TL’lik gayrimenkul satışı yapıldı. 

2. Expo Turkey by Qatar yarın sona erecek!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret Özer, Türk iş adamlarından oluşan heyet onuruna başkent Doha'da akşam yemeği verdi.

Katar'da Kanal İstanbul rüzgarı esti!

Medya City’nin organizasyonunda Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) ana partnerliğiyle gerçekleşen 2. Expo Turkey by Qatar'a Kanal İstanbul damgasını vurdu..

2. Expo Turkey by Qatar bugün başlıyor!

MÜSİADA Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD’ın Yurt Dışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı İbrahim Uyar ve Katar Ticaret Bankası üst düzey yöneticisi Atilla Kuruçayırlı ile birlikte bugün başlayacak fuar dolayısıyla dün basın toplantısı gerçekleştirdiler. 

2. Expo Turkey By Qatar başlıyor!

Türkiye-Katar arasındaki ilişkilerin artması yönünde atılan en önemli adımlardan birisi olarak planlanan  Expo Turkey By Qatar, 17 Ocak 2018'de ikinci kez kapılarını açıyor.

İstanbul’da satılan her 2 yeni konuttan birini yabancılar aldı!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, İstanbul genelinde markalı yeni konut projelerinde satılan her 2 konuttan birisini yabancıların aldığını söyledi.

Property Expo Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Property Expo Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü tarafından kuruldu.

Emlak Konut'tan global ölçekli atak!

Expo Turkey By Qatar ve Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM fuarına katıldıklarını söyleyen Emlak Konut Genel Müdürü Gedikli, "Kendimizi ve ülkemizi en iyi şekilde anlatabileceğimiz platformlarda yer almaya özen gösteriyoruz" dedi...

CNR Emlak Fuarı 2-5 Mayıs'ta!

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'da V Orman standını ziyaret etti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'a katılan V Orman projesi hakkında İsra Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı A. Rahim Tavlı’dan bilgiler aldı...

Turkey Expo by Qatar kapılarını açtı!

"Turkey Expo by Qatar", başta gayrimenkul olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren çok sayıda Türk şirketinin katılımıyla başladı...

Turkey Expo by Qatar 2019 yarın başlıyor!

Türk firmalarını Katarlı yatırımcılarla bir araya getirecek "Turkey Expo by Qatar" fuarı 120'den fazla Türk şirketin katılımıyla yarın Doha'da başlıyor.

Turkey Expo by Qatar için geri sayım başladı!

16 – 18 Ocak 2019 tarihinde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Turkey Expo by Qatar Fuarı ile Türk – Katar ticari ilişkilerine yönelik önemli atılımlar yapılacak.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Turkey Expo Qatar 2019’un tarihi belli oldu!

Türkiye ve Katar arasında yeni ticaret köprüleri kuran Expo Turkey by Qatar üçüncü yılında yine rekor satış ve ihracat anlaşmalarına sahne olmak için hazırlıklara başladı. 

Expo Turkey by Qatar'da 150 milyonluk gayrimenkul satıldı!

17-19 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar fuarında 150 milyon TL’lik gayrimenkul satışı yapıldı. 

Katarlı yatırımcılar İstanbul'a geliyor!

Teknik Yapı, EXPO Turkey by Qatar Fuarı'na katıldı. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım, "Şimdi Katarlı yatırımcılar projeleri yerinde görmek ve incelemek için İstanbul’a geliyor." dedi. 

Körfez'in gözü Sinpaş projelerinde!

Doha'da geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen 2. Expo Turkey by Qatar'da Sinpaş GYO da yerini aldı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Gacemer, "Körfez’in gözü Sinpaş projelerinde" dedi. 

2. Expo Turkey By Qatar Haberi

2. Expo Turkey By Qatar

112 firmanın katıldığı Expo Turkey by Qatar fuarı, Katar'ın başkenti Doha'da 17-19 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi.  Fuar 100 milyon dolarlık ihracat anlaşması ve 150 milyon TL’lik gayrimenkul satışına ev sahipliği yaptı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; fuarda  başta gayrimenkul sektörü olmak üzere bilişim, gıda ve yapı malzemesi dahil 7 ana sektörde ihracata yönelik önemli adımlar atıldı. Fuar Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı H.E. Sheikh Ahmed Bin Jassim Al Thani, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan tarafından açıldı. 


Medyacity Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, Expo Turkey by Qatar’ın organizatörlüğünü üstlendi. Bu yılki fuarda büyük bir ivme yakalandığını ifade eden Kurt, "Son dönemdeki gelişmeler ışığında Türkiye ve Katar arasındaki...