22 / 05 / 2024

2. Paintistanbul Fuarı

2. Paintistanbul Fuarı

Sıradan olana karşı sıradışı çözümler vaad eden Polisan, kokusuz boyalardan sonra Türkiye’de bir ilk olan Boya Parfümü’nün lansmanını “2. Paintistanbul Fuarı’nda gerçekleştirdi

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat-Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir 2. Yapı Fuarı 25-28 Kasım'da!

İnşaat sektörünün profesyonelleri, ikinci defa Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı’nda bir araya geliyor. Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı 25-28 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

29. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 1-2 Şubat 2022'de!

29. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 1-2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

CNR Emlak Fuarı 2-5 Mayıs'ta!

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 11 Nisan'da açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası tarafından düzenlenen “2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” 11 Nisan'da açılıyor.

Çukurova Gayrimenkul Adana İnşaat Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak. 

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı!

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarların açılış töreninde, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, konuşma yaptı.

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ATO Congresium’da, 2 Nisan tarihine kadar açık kalacak CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti.

Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Başkent Ankara'da ilk kez düzenlenen CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı açıldı. Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık olacak.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından düzenlenen Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi.

2. Paintistanbul Fuarı Haberi

2. Paintistanbul Fuarı

Hem boya sırasında hem boyama sonrasında etkisini haftalarca sürdüren ve 2 farklı kokusuyla tüketicilerin beğenisine sunulan ürünle evler parfüm kokacak. 


Boyada Avrupa’nın en büyük 3. üreticisi olmayı hedefleyen Türkiye’nin gerçekleştirdiği en önemli organizasyon olan “2. Paintistanbul Fuarı”, CNR Expo Center’da gerçekleştirildi. Boya Sanayicileri Derneği BOSAD’ın Polisan ana sponsorluğunda, sektörel kurum ve kuruluşların katılımlarıyla gerçeleşen fuara dünyanın dört bir yanından 400’ü aşkın firma ve 1.100’ü yabancı olmak üzere 11 binden fazla ziyaretçi katıldı. 


Dekorasyon trendlerinin ve boya sektöründeki gelişmelerin yakından takip edilebildiği fuarda, Polisan kokusuz boyalardan sonra Türkiye’de bir ilk olan Boya Parfümü’nün lansmanını gerçekleştirdi. Hem boya sırasında hem boyama sonrasında etkisini haftalarca sürdüren ve 2 farklı kokusuyla tüketicilerin beğenisine sunulan bu ürün Polisan’ın ilkleri arasındaki yerini aldı.


Fuarda ayrıca, 2008 yılından beri...