02 / 05 / 2024

2. Uluslararası Erbil Gayrimenkul fuarı

2. Uluslararası Erbil Gayrimenkul fuarı

32 Milyon nüfuslu Irak’ın en güvenli şehri Erbil’de, ülkenin tek sektörel Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı 9-12 Ekim 2014 tarihlerinde 2.kez kapılarını açmaya hazırlanıyor...

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

29. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 1-2 Şubat 2022'de!

29. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 1-2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Fsoon Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fsoon Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahriye Erbil ve Galip Erbil ortaklığında kuruldu.

İstanbul yeni projelerle İslami finansın merkezi olacak!

Emlak Katılım Kurumsal İletişim Müdürü Ahmet İkizoğlu, 2. Uluslararası Tasarruf Sempozyumu'nda  İstanbul Finans Merkezi projesi kapsamında, hayata geçirilen projelere dair açıklamalarda bulundu. 

Kerkük'te Uluslararası Maarif Okulu açılacak!

Irak'ta Bağdat ve Erbil'den sonra Kerkük kentinde de Uluslararası Maarif Okullarının açılması için girişimlere başlandığı belirtildi.

Temmuz'da yabancılara 2 bin 772 konut satıldı!

Temmuz ayında uluslararası yatırımcıya toplamda 2 bin 772 konut satıldı. Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, uluslararası yatırımcıya konut satışında geçen senenin aynı dönemine göre bir azalma olsa da pandemiye rağmen satışların iyi gittiğini belirtti.

IMF'ten Mısır'a koronavirüs kredisi: 2 milyar 772 milyon dolar!

Uluslararası Para Fonu (IMF), yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında Mısır’a 2 milyar 772 milyon dolar kredi vermeyi kararlaştırdı.

Berat Albayrak: 2.1 milyon vatandaşımıza 12.1 milyar liralık kaynak tahsis edildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, temel ihtiyaçları için 2.1 milyon kişiye 12.1 milyar liralık kaynak tahsis edildiğini açıkladı. Albayrak, "Hiçbir uluslararası kurum ya da kuruluştan destek ya da yardım talebinde bulunmadan süreci yönetiyoruz" dedi.

Kovid-19 kısıtlamaları 2,7 milyar çalışanı etkiledi!

Uluslararası Çalışma Örgütünden, yeni tip koronavirüs nedeniyle işletmelerin tam veya kısmi olarak kapatılmasının, dünyadaki iş gücünün yüzde 81'ini yani 2,7 milyar çalışanı etkilediği bildirildi.

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak'ta başlıyor!

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Wyndham Otel’de gerçekleştirilecek...

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul Fuarı'na Türk firmalardan yoğun katılım!

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapılarını bugün açıktı ve 22 Eylül'de sona erecek. Fuara 25 Türk firması katıldı...

2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı'nda neler konuşuldu?

"Mamur Çevre ve Gelecek", temasıyla yapılan 2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı (ISL@H 2019), iki gün boyunca İslami mimari alanında çalışan uzmanları konuk etti.

2. Uluslararası Erbil Gayrimenkul fuarı Haberi

2. Uluslararası Erbil Gayrimenkul fuarı

32 Milyon nüfuslu Irak’ın en güvenli şehri Erbil’de, ülkenin tek sektörel Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı 9-12 Ekim 2014 tarihlerinde 2.kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.



2013 Yılında Türkiye’den; Ağaoğlu , Nurol G.Y.O, Fer Yapı , Demir İnşaat ,  Ege Yapı , Elite İnşaat (Tatlıses Grup) , Çağ Group , Proje Beyaz, GLR Yapı, Gürbağ Group , BTY Yapı (Yorum İnşaat) , Dmy Production, Seza Mühendislik, Enyap İnşaat, Taha Kargo gibi sektörün önemli firmalarının katılımı oldu.


Dubai , İran, Irak, Türkiye, İspanya, Fransa gibi ülkelerden katılım beklenen projeye, bölgeden 35.000 dolayında ziyaretçi beklenmektedir.



2013 yılında Time Expo ve Arı fuarcılık olarak ilk versiyonunu gerçekleştirdiğimiz Eref (Irak Uluslararası Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarı) projesi katılımcı ve ziyaretçi profili ile, hem bölge insanının hem de Dünya’nın...