02 / 05 / 2024

20 günde üretilen ev

20 günde üretilen ev

Şanlıurfa'da bir firma tarafından üretilen depreme dayanıklı, taşınabilir yapılar, tatilini yazlığında geçirmek isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı 20 günde 70 bin yolcu taşıdı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek, 20 günde gerçekleştirilen 120 seferde 70 bin yolcunun seyahat ettiğini dile getirdi. 

Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde ikinci zam, yüzde 41 arttı! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 20 Nisan fiyat listesi...

Ramazan ayının başlamasıyla şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam yağmuru başladı! Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde yüzde 2 zam geldi! Peki, en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamilkoç, Pamukkale, Ulusoy, Nilüfer, Varan ve Has Turizm... İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ağrı'da ihtiyaç sahibi aileye 20 günde yeni yuva yapıldı!

Ağrı'da Abdurrahman ve Asya Kan çifti ile kızlarının yaşadığı, mutfağı ve banyosu olmayan tek odalı ev, valilik, Türk Kızılay ve hayırseverler tarafından 20 günde büyütüldü ve onarıldı.

MİNT Çağlayan'da 20 günde dairelerin yarısı satıldı!

MİNT Çağlayan projesinde 20 günde dairelerin yüzde 50’si satıldı. MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, satışa başladıkları günden itibaren çok yoğun bir talep aldıklarını söyledi.

Emlak Konut kampanyasıyla 23 günde 2 bin 200 konut satıldı!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı 20 yıl vade kampanyasında 23 günde 2 bin 200 konut satıldı. Kampanya kapsamında 2 milyar 550 milyon TL ciro yapıldı.

Emlak Konut kampanyasıyla 19 günde 2 bin 40 konut satıldı!

Emlak Konut'un 1 Şubat 2017'de başlattığı 20 yıl vade kampanyasında 19 günde 2 bin 40 konut satıldı, 2 milyar liralık da ciro elde edildi.

20 yıl vade kampanyasıyla 15 günde 520 konut satıldı!

Emlak Konut GYO'nun 1 Şubat'ta başlattığı tarihi kampanyası kapsamında 15 günde bin 520 konut satıldı, 1 milyar 350 milyon liralık da ciro elde edildi.

Seferberlikle 12 günde 3 aylık satış!

Emlak Konut GYO seferberliğinde başlatılan 20 yıl vade kampanyası ile 12 günde 1 milyar 150 milyon lira değerinde 1250 ev satıldı.

Konutta 20 yıl vade ile 5 günde 750 aile ev sahibi oldu!

Emlak Konut GYO’nun başlattığı konutta kampanya seferberliği 5 günde 750 aileyi ev sahibi yaptı. 1 Şubat’ta başlayan kampanyada 5 günde 605 milyon liralık satış yapıldı.

Eskişehir Odunpazarı'nda 20 günde inşaat ruhsatı verilebilir!

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt belediyenin, işlemlerini doğru şekilde yaparak başvuruya gelenlere yirmi günde inşaat ruhsatı verebileceğini söyledi...

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyasına 5 günde 5 bin başvuru!

İndirim kampanyalarından bugüne kadar 113 bin 85 kişinin faydalandığını söyleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan, “Yüzde 20 indirim kampanyasına vatandaşımız yoğun ilgi gösterdi. 5 günde 5 bin kişi başvuruda bulundu” dedi.

Topuçlar mahalle konağı inşaatı 180 günde bitecek!

İzmit'te şimdiye kadar 20'ye yakın mahallede hayata geçirilen mahalle konaklarından biri de Topçulara yapılacak. İzmit'in en büyüklerinden olacak mahalle konağı 180 günde tamamlanacak.

TOKİ Malatya'da 20 günde 500 talep topladı!

TOKİ'nin emeklilere ev yapacağı müjdesini veren Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner, 15-20 gündür kayıt toplamaya başladıklarını ve bu süreçte 500'e yakın talep aldıklarını söyledi.

20 günde üretilen ev Haberi

20 günde üretilen ev

HAFİF çelik yapı firması tarafından yaklaşık 20 günde üretilen yüksek ses ve ısı izolasyonuna sahip taşınabilir çelik evler, bir günde kurulabiliyor. Hafif çelik konstrüksiyondan oluşan taşıyıcı sisteme sahip evin, duvar, çatı ve tabanlannda uygulanan ısı ve ses izolasyonlan ise üst seviyede bulunuyor. Taşınabilir ve yeniden monte edilebilir özellikte 12 farklı standart tipte üretilen evlerin, isteğe göre metrekaresi ve tasarımı değişebiliyor. 



20 GÜNDE ÜRETİLİYOR 

Estetik ve konforun ön plana çıktığı yapılar fabrikada yaklaşık 20 günde üretildikten sonra müşterinin istediği araziye bir günde yerleştiriliyor. Zeminde her hangi bir betona ihtiyaç duyulmadan monte edilebilen yapı, istendiğinde başka bir yere tir aracılığıyla taşınarak yeniden kurulabiliyor. 

Sipariş üzerine üretilen evlerin fiyatlan ise 12 bin dolardan başlıyor. 



TATİLCİLERİN TERCİHİ 

Firmanın miman Arsel Türker, ürettikleri evlerin daha çok yazlık amaçlı tercih...