11 / 05 / 2024

2000 Evler Mahallesine park mı yapılacak

2000 Evler Mahallesine park mı yapılacak

Çevre sakinleri, “belediyeye yıllardır yaptığımız talep olumlu cevap aldı sanmıştık, meğer seçim öncesi göz boyamaymış. 10 yıldır boş olan arazide otlar bitiyor. Belediyeden tekrar tekrar talep ediyoruz park yapılmasını istiyoruz” dediler.

Nevşehir 2000 Evler Mahallesi'nde yollar asfaltlanıyor!

Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan ana yolların sıcak asfaltla kaplanması projesi , aralıksız devam ediyor. Atatürk Bulvarında geçtiğimiz günlerde tamamlanan sıcak asfaltlama çalışmaları, 2000 Evler Mahallesinde devam ediyor.

Adavista Evleri Adana'da inşa ediliyor!

Geniş bir alanda inşaat sektörünün mermer ihtiyacını karşılayan Bizim Mermer’in CMD Proje Tasarım ile birlikte konut sektörüne adım attı. Bu kapsamda Adana 2000 Evler Mahallesi’nde “Adavista” adı verilen ve 4 bloktan oluşan konut projesi hayata geçirmeyi planlıyor.

Nevşehir'deki iki park yenileniyor!

Kıratlıoğlu ve 2000 Evler Mahallesinde bulunan park alanlarında yenileme çalışmalarına başlandı. Park alanında ayrıca kamelyalar ve yürüyüş yolları yeniden düzenlenecek.

Nevşehir 2000 Evler'i su şebeke hattı yenilendi!

Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından 2000 Evler Mahallesi’nin bir bölümünde içme suyu ana şebeke hattı yenilenmesi çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalar nedeniyle söz konusu bölgede de içme suyu kesintisi yapıldı.

2000 yılında Ardıçlı Evler'de aylık 2.955 dolar taksitle villa!

Eston Yapı'nın Ardıçlı Evler Projesi'nin 2001 yılında yerleşime açacağı 2. Etap Gökyüzü Mahallesi'nde bulunan villalar 45 bin dolardan başlayan peşinat, ayda 2 bin 955 dolardan başlayan taksitlerle satılıyormuş.

2000 yılında Kasaba Evleri satışa sunulmuş!

2000 yılında İş Bankası ve Koray Yapı'nın Ömerli'de bin 860 dönümlük alanda hayata geçireceği Kasaba Evleri satışa sunulmuş. Projede yer alan evler metrekaresi bin 600 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

2000 yılında Sultanahmet'teki tarihi evler yardım bekliyormuş!

2000 yılında Sultanahmet'te, çoğu bakımsızlıktan yıkılmak üzere olan ve koruma altına alınması gereken tarihi Türk evleri, devletten ve Türkiye Tarihi Evleri Koruma Derneği'nin yardımını bekliyormuş.

2000 yılında Ardıçlı Evler'de 295.000 dolardan başlayan fiyatlarla villa!

2000 yılında Eston Yapı'nın tarafından gerçekleştirilen bir villa projesi olan Ardıçlı Evler'de bulunan son 21 villa 295 bin dolardan (199 milyar lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

2000 yılında Ardıçlı Evler'de 195.000 dolardan başlayan fiyatlarla villa!

2000 yılında Eston İnşaat'ın villa projesi olarak Esenyurt'ta inşası devam eden Ardıçlı Evler Sitesi'nde bulunan villalar 195 bin dolardan (113 milyar lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

2000 Evler Mahallesi sakinleri 10 yıldır boş olan araziye park yapılmasını istiyor!

Çevre sakinleri, “belediyeye yıllardır yaptığımız talep olumlu cevap aldı sanmıştık, meğer seçim öncesi göz boyamaymış. 10 yıldır boş olan arazide otlar bitiyor. Belediyeden tekrar tekrar talep ediyoruz park yapılmasını istiyoruz” dediler.

Adana Seyhan’da 2000 Evler Mahallesi riskli ilan edildi!

12/10/2013 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı 2000 Evler Mahallesi’nin yeniden dönüştürülmesine karar verildi. İşte Adana 2000 Evler kensel dönüşüm sınırları...

Nevşehir'de 2000 Evler Kompleksi yaptırılacak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir İli, Yeni Mahalle 2. mıntıka, 56 pafta, 1157 ada, 426 ve 427 parselde bulunan arsaların üzerine 2000 Evler Kompleksi yaptırılacak

Bitlis'te tarihi evler restore ediliyor!

Bitlis´te sivil mimari örneklerinden olan tarihi evler, Kültür ve Turizm Bakanlığı´nın sağladığı hibeyle restore ediliyor

2000 Evler Mahallesine park mı yapılacak Haberi

2000 Evler Mahallesine park mı yapılacak

NEVŞEHİR(MHA) 2000 Evler Mahallesi TOKİ Blokları’nda yaşayan vatandaşlar, semt içinde yıllardır boş duran araziye park yapılmasını talep ediyor.


TOKİ içerisindeki Kanuni Sultan Süleyman Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nin kesiştiği noktadaki arazinin yerel seçim öncesinde dozerle düzeltildiğini kaydeden çevre sakinleri, “belediyeye yıllardır yaptığımız talep olumlu cevap aldı sanmıştık, meğer seçim öncesi göz boyamaymış. 10 yıldır boş olan arazide otlar bitiyor. Belediyeden tekrar tekrar talep ediyoruz park yapılmasını istiyoruz” dediler.


Nevşehir’de birçok mahalleye yapılan spor-hareket parkı ve çocuk parkından TOKİ’de yaşayanlarında faydalanmasını talep eden vatandaşlar, evlerin ilk teslim edildiği günden beri bu araziye park istiyoruz, önce havuz yapılacak dediler, ardından o proje de iptal edildi.” diye dert yandılar.


Eski TOKİ’de ikamet eden vatandaşlar belediyenin hiç olmazsa bu yaz boyunca alanın hizmete kazandırılması umudunu...