02 / 05 / 2024

2012 uluslararası avrupa kalite ödülü

2012 uluslararası avrupa kalite ödülü

600’ü aşkın satış noktası ve teknolojik yatırım, yurtiçi ve yurtdışındaki otel bağlantılarına sahip olan Jolly Tur, 2012 Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü aldı...

Avrupa Yakası Uluslararası Kent Ormanı açılıyor!

Türkiye'nin en büyük Kent Ormanı olarak planlanan Avrupa Yakası Uluslararası Kent Ormanı açılış için gün sayıyor.

Köşebaşı, ABD, Avrupa ve Uzakdoğu’ya yayılacak!

Kuruluşundan 20 yıl sonra 40 milyon lira cirolu, 28 şubeli uluslararası bir zincire dönüşen markanın yeni hedefi, ABD, Avrupa ve Uzakdoğu’ya yayılmak. Köşebaşı dışındaki ilk markaları ‘Köşe Balık’ olacak. Ardından esnaf lokantasından Çin mutfağına alt mar

Soyak Avrupa Gayrimenkul Topluğu 22. Uluslararası Konferansı’na katıldı!

Soyak Holding, bu yıl İstanbul’da 24-27 Haziran arasında gerçekleşen Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) 22.Uluslararası Konferansı’na katıldı. Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel; akademisyenlerin ve sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

Avrupa Gayrimenkul Topluluğu 24-27 Haziran'da gerçekleşecek!

Gayrimenkul alanında çalışmalarını yürüten akademisyenler, sektör temsilcilerini bir araya getiren Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) 22.Uluslararası Konferansı 24 - 27 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde (İTÜ) gerçekleşecek.

Avrupa Gayrimenkul Topluluğu İstanbul'da buluşuyor!

Gayrimenkul alanında çalışmalarını yürüten akademisyenler ve sektör temsilcilerini bir araya getiren Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) 22.Uluslararası Konferansı 24 - 27 Haziran 2015 tarihleri arasında İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla Binası’nda gerçekle

İş GYO Uluslararası Finans Merkezi Projesi!

İş GYO Uluslararası Finans Merkezi Projesi İstanbul Avrupa Yakası Ümraniye'de hayata geçirilecek. Ofis ve ticari birimlerden oluşacak proje 18 katlı tek blok halinde yükselecek.

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi 30 Mayıs'ta!

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi, 30 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak. Uluslararası Diplomatlar Birliği ve Avrupa İşadamları Kulübü'nün birlikte düzenledikleri zirveye, Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı destekliyor.

RSG, Avrupa Gayrimenkul Yüksek Övgü ödülünü aldı!

Uluslararası alanda kazandığı başarılarla adından söz ettiren İzmir'in yüzünü güldüren RSG İç Mimarlık, Londra'da elde etliği "Avrupa Gayrimenkul Yüksek Övgü" ödülüne bir yenisini daha ekledi.

Vialand'a Avrupa'dan özel ödül!

Tema Park, Cadde Alışveriş Merkezi, otel ve rekreasyon alanı ile dört farklı konsepti birleştiren Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından Avrupa çapında düzenlenen yarışmada 'Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Avrupa'nın en iyi AVM'si Akasya Acıbadem oldu!

Akasya Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Akasya Acıbadem Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Vialand'a Avrupa'dan ödül!

Tema Park, cadde alışveriş merkezi, otel ve rekreasyon alanı ile dört farklı konsepti birleştiren Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her sene Avrupa çapında düzenlenen yarışmada jüri özel ödülünün sahibi oldu.

Avrupa'nın en iyisi Akasya Acıbadem oldu!

Akasya Acıbadem; “ICSC Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi” tarafından, her yıl düzenlenen ve alanında en başarılı alışveriş merkezlerinin katıldığı 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Türkiye Müteahhitler Birliği uluslararası etkinliklere katılıyor!

Türkiye müteahhitlik sektörü, Türkiye Müteahhitler Birliği'nin öncülüğünde uluslararası arenadaki etkinliğini arttırmaya devam ediyor. Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği'nin (EIC) son Genel Kurul toplantısı 16-17 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleşti

2012 uluslararası avrupa kalite ödülü Haberi

2012 uluslararası avrupa kalite ödülü

Her yıl düzenlenen AB Kalite Zirvesi'nin 5'ncisi bu yıl Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da gerçekleşti. World Consumer Academy tarafından gerçekleştirilen zirvede, 2012 Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü Jolly Tur'a verildi. Ödülü Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar teslim...