09 / 05 / 2024

2012 yılı tasarım ödülü

2012 yılı tasarım ödülü

Kartepe Meridyen Evleri, Kartepe'nin yeni gözdesi! Son yıllarda yatırımcıların merkezi haline gelen Kartepe ilçesinde büyük bir proje daha start alıyor. İstanbul Mimarlar Odası'nın 2012 yılı tasarım ödülüne layık görülen proje, Kartepe'de devam ediyor.

2012 yılının otomobil fiyatları şaşırttı! Şimdi bu paraya iPhone bile alınmıyor!

Otomobil fiyatları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2012 yılının otomobil fiyatlarını paylaşarak, şimdi bu fiyatlara iPhone bile alınmadığını söyledi.

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Şişli’de 100.000,00 TL sermaye bedeliyle Furkan Karpuz tarafından kuruldu.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

PTT KPSS şartsız, 18-36 yaş arası 2023 personel alımı ne zaman başlayacak? PTT bu yıl alım yapacak mı?

Yeni yılın gelmesiyle birlikte Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT)'nün KPSS şartsız personel alımının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki, PTT KPSS şartsız 2023 personel alımına ne zaman başlayacak, bu yıl alım olacak mı? İşte detaylar...

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berke Sezginer ve Hazar Günen ortaklığında kuruldu.

9 maddede konut sitesi yönetim tasarımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "9 maddede konut sitesi yönetim tasarımı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

DSG İnşaat'ın 1 yıl kesin mühleti 6 ay daha uzatıldı!

İstanbul Havalimanı, Rixos, Swissotel ve Four Seasons otelleri gibi yapıların inşaatlarında görev alan DSG İnşaat, konkordato ilan etmiş, ardından 1 yıl kesin mühlet verilmiş. Şirketin 1 yıl kesin mühlet kararı 6 ay daha uzatıldı.

Konya’da 2019 yılı Kasım ayında 3 bin 643 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Konya Bölge Müdürlüğü 2019 yılı Kasım ayı Konut Satışı İstatistiklerinden “Konya ili konut satışları” konusunda bir basın bülteni hazırladı...

Karaman’da 2018 yılı Kasım ayında 192 konut satıldı!

TÜİK Konya Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; 2018 yılı Kasım ayı itibariyle Karaman ilinde toplam konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre  azaldı. 

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

21 maddede doğru site yönetimi tasarımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için '' doğru site yönetimi tasarımı '' konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

2012 yılı tasarım ödülü Haberi

2012 yılı tasarım ödülü

 Kartepe Meridyen Evleri Projesi, 2012 yılı tasarım ödülüne layık görüldü. (Şennur Yıldız) ÇALIŞMALAR TAM GAZ- Uzunçiftlik Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı devam eden projede çalışmalar sürüyor. 


Kartepe Meridyen Evleri, Kartepe'nin yeni gözdesi! Son yıllarda yatırımcıların merkezi haline gelen Kartepe ilçesinde büyük bir proje daha start alıyor. İstanbul Mimarlar Odası'nın 2012 yılı tasarım ödülüne layık görülen proje, Kartepe'de devam ediyor. 


Uzunçiftlik Cumhuriyet Mahallesi'nde NB Yapı'nın başladığı konut projesine büyük ilgi var. Yatırımcılar için büyük bir fırsat olan projede 1 + 1, 2+1 ve 3+1 dubleks daireler 105 bin TL ile 240 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Yüksek inşaat mühendisi Nuri Özen ile inşaat mühendisi oğlu Banş Özen tarafından hayata geçirilecek olan proje için NB Yapı firması, 14 milyon TL'lik bir yatırımla Kartepe ilçesinde...