07 / 05 / 2024

2013 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi

2013 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi

ÇEDBİK tarafından yapı sektörünün yeşil dönüşümüne rehberlik etmek amacıyla bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan "Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi", 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek...

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

Türkiye'de diploma denkliği almak isteyen öğrenciler dikkat: Artık dil belgesi zorunlu

Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olan öğrencilerin Türkiye'deki denklik işlemlerinde artık dil belgesi şartı bulunuyor. Özellikle öğrencilerin mezun oldukları üniversitelerin en az 3 uluslararası sıralama kuruluşunun listesinde ilk 400 içinde yer alması gerekecek. İşte detaylar..

Türkiye'nin uluslararası yatırım pozisyonu verileri yayımlandı! Temmuzda eksi 217,3 milyar dolar

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları ile yükümlülüklerinin farkı şekilde tanımlanan net uluslararası yatırım pozisyonu (UYP), temmuzda eksi 217,3 milyar dolar oldu. İşte detaylar…

Folkart projelerine uluslararası 3 ödül!

Folkart’ın Çeşme’de hayata geçirdiği 2 projesi uluslararası alanda 3 ayrı ödül kazandı. 

Türk müteahhitler Afrika pazarına açılacak!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı kapılarını açtı. Fuarda konuşan MCI Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Yavuz Tümer, Türk müteahhitlerinin Afrika pazarına açılacağını açıkladı.

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı açıldı!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

Mega projeler 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Mega projeler İstanbul'da görücüye çıkıyor. 3. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 3 Ekim'de başlıyor. 

31. Uluslararası İnşaat Teknolojileri Fuarı 3-5 Mayıs'ta!

Design Build 2017 31. Uluslararası İnşaat Teknolojileri Fuarı, Sydney'de 3-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara, 11 şirket katılacak.

3. Uluslararası Asansör Fuarı 23 Mart'ta!

Avrasya Asansör - 3. Uluslararası Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı gerçekleşecek. Fuar, 23 Mart 2017 günü saat 11:00 ile 12:00 arasında düzenlenecek.

5. Uluslararası MSGSÜ Sempozyumu 3-6 Mayıs'ta!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından iç mimariye yön veren mimarların katılacağı "5. Uluslararası MSGSÜ Sempozyumu" 3-6 Mayıs'ta yapılacak.

Kotoka Uluslararası Havalimanı 3. Terminali temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gana Devlet Başkanı John Dramani Mahama ile Kotoka Uluslararası Havalimanı 3. Terminali inşaatının temel atma törenine katıldı.

3. Uluslararası İç Mimarlık Konferansı 27-28 Kasım'da!

Üç yılda bir düzenlenen Uluslararası İç Mimarlık Konferansları’nın üçüncüsü bu yıl Peli Parke’nin altın sponsorluğunda 27-28 Kasım tarihlerinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde düzenlenecek.

3. Uluslararası Mimarlık Bienali'nde mülteciler konusu ele alınacak!

Antalya III. Uluslararası Mimarlık Bienali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek sempozyumda mimarlar, ‘mülteciler için ne yapabiliriz’ konusunu ele alacak.

2013 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi Haberi

2013 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi

Geçtiğimiz yıllarda, T.C.Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, EarthEco International Başkanı Philippe Cousteau Jr, Columbia Üniversitesi Küresel Düşünce Komitesi Eşbaşkanı Prof.Dr. Saskia Sassen, WGBC ve USGBC Başkanı Rick Fedrizzi gibi isimlerin de arasında olduğu uluslararası ve Türk pek çok değerli konuşmacıyı ve yaklaşık 1000 katılımcıyı ağırlayan Zirve, bu yıl da alanlarında uzman önemli konuşmacılara ev sahipliği yapacak. Sürdürülebilir/Yeşil binalar ve kentler konusunda Türkiye’deki en büyük platform olan Zirve,  Türkiye’de ve dünyada sürdürülebilir/yeşil bina sektörünün önde gelen paydaşlarını, gayrimenkul ve inşaat şirketlerinin üst düzey yöneticilerini ve konusundaki en uzman kişileri konferans, panel ve seminerlerde bir araya getirecek, yapı sektöründe bilgi paylaşımı için nitelikli bir tartışma ortamı oluşturacak.


Bu yılki Zirve’nin ana teması “Sürdürülebilirlik-Sınırları aşmak” 


Yapı sektörü, son yıllarda “sürdürülebilir/yeşil bina” ve  ...