10 / 05 / 2024

2013 ağustos teslim konut projeleri

2013 ağustos teslim konut projeleri

Ağustos'ta yeni sahiplerini ağırlamaya hazırlanan konut projelerinde fiyatlar ne kadar, ne tür ödeme kolaylıkları sunuluyor, sosyal imkanlar neler ve çok daha fazlasının yanıtı bu haberde...İşte teslim için geri sayımın başladığı İstanbul konut projeleri.

Antalya Viamar Magnolia'da yüzde 30 peşinatla! Ağustos 2024'te teslim!

Antalya Viamar Magnolia projesinde 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabilen Antalya Viamar Magnolia projesinin teslimlerinin 2024 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor. 

Suzuki Swift Hibrit'e çılgın Ağustos zammı! 7 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Suzuki, otomobilseverlerin beğenisini kazanan Swift Hibrit modelinde çılgın bir Ağustos zammıyla fiyatları yükseltti. Bu zamla birlikte, Swift Hibrit modellerinin tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatları güncellendi. İşte gözden geçirilmiş Suzuki Swift fiyatları...

Gürpınar Mavera Villa Ağustos'ta teslim! Yıl sonuna kadar vade fırsatı!

Topuzlar Yapı tarafından hayata geçirilen Gürpınar Mavera Villa projesinde satış süreci devam ediyor. Projede yer alan villaların Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor...

İdatiny Geyikli'de 450 bin TL'ye Tiny House arazisi! Ağustos'ta teslim!

İdatiny Geyikli projesinde yer alan arazilerin fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan arazilerin teslimlerinin Ağustos ayında yapılması planlanıyor...

Oksijen Ortaköy Villaları lansman fiyatlarıyla satışta! Ağustos ayında teslim!

Silivri'de hayata geçirilen Oksijen Ortaköy Villaları'nda satış süreci devam ediyor. Projede yer alan villaların teslimlerinin Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Kiler GYO Referans Beşiktaş 2025 Ağustos'ta teslim!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı tarafından hayata geçirilen Referans Beşiktaş 2025 Ağustos ayında teslim edilecek. 

Giresun Dereli'deki konutlar Ağustos'ta teslim edilecek!

Önceki yıl sel felaketi nedeniyle hasar gören evlerin yerine inşa edilen Giresun Dereli konutlarının ilk teslimi Ağustos'ta teslim edilecek. 

Başyapıt Dragos’ta 60 ay faiz! Ağustos'ta teslim!

Başyazıcı Grubu 66’ncı yılına özel hazırladığı kampanyası ile Maltepe’de inşa ettiği ‘Başyapıt Dragos’ projesi için 60 ay sıfır faiz kampanyasını hayata geçirdi. Ağustos 2018’de teslim edilecek proje, Adalar manzarasıyla sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam vaat ediyor.

Onur Park Life'ta yüzde 15 indirim fırsatı 30 Ağustos'a kadar!

Onur Park Life'ta evlenecek çiftlere yüzde 15 indirim fırsatı 30 Ağustos'a kadar geçerli. Onur Park Life projesinin ilk etabı Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Benevre Beytepe 30 Ağustos'ta teslim edilecek!

Benevre Beytepe projesi, 30 Ağustos'ta kapılarını açıyor. Projede heemen tapu teslimi yapılırken, 10 yıl vadeli konut kredisi ile 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunuyor.

Benevre Beytepe'de daireler 2017 Ağustos’ta teslim!

Elbiz İnşaat’ın 29 yıllık tecrübesi ile hayata geçen Benevre Beytepe Projesi, 225.OOO TL’den başlayan fiyatlar ile ev sahibi olmak isteyenleri kazandırıyor. İlklerin adresi de olan proje, sade ve şık mimarisi ile 2017 Ağustos’ta teslim edilecek.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Tatlıses Konakları Kuşadası projesi Ağustos'ta teslim!

İbrahim Tatlıses tarafından yaptırılan Tatlıses Konakları Kuşadası projesinde tapu teslimlerinin Ağustos ayında yapılması öngörülüyor. Projenin inşaatı hala devam ediyor.

2013 ağustos teslim konut projeleri Haberi

2013 ağustos teslim konut projeleri

Önümüzdeki Ağustos ayında yaşamın başlayacağı konut projelerini mercek altına aldık. İstanbul'un farklı semtlerinde hayata geçirilen ve yeni sahiplerini ağırlamaya hazırlanan konut projelerinde fiyatlar ne kadar, ne tür ödeme kolaylıkları sunuluyor, sosyal imkanlar neler ve çok daha fazlasının yanıtını bu haberde bulabilirsiniz. Eğer sizde bu yaza kendi evinizde girmek istiyorsanız bu habere muhakkak göz atmalısınız. İşte tüm detayları ile teslime son 1 ay kalan İstanbul konut projeleri...


 


Dumankaya Flex'te 36 ay vade farksız taksitle 142 bin TL

Dumankaya İnşaat güvencesiyle Kurtköy'de hayata geçirilen Dumankaya Flex projesinde fiyatlar 142 bin TL'den başlıyor. 5 blokta toplam 376 konuttan oluşan Dumankaya Flex projesinde stüdyo,...