14 / 05 / 2024

2013 Fuar Raporu yayınlandı mı

2013 Fuar Raporu yayınlandı mı

Türkiye genelinde düzenlenen fuarlardan, İzmir Enternasyonal Fuarı, ziyaretçi sayısı bakamından, Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı da katılımcı sayısı açısından Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonları olarak yer aldı

Kalekollar için beton nasıl temin edilecek?

Sayıştay'ın TOKÎ 2013 Denetim Raporu'na göre mezra taburları ve kalekol sözleşmelerinde "inşaatlarda kesinlikle hazır beton kullanılacaktır" hükmü yer alıyor. Peki, Kalekollar için beton nasıl temin edilecek?

Kamuya ait taşınmazların satılması ve kiralanmasından 9,3 milyar lira gelir sağlandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün 2013 Faaliyet Raporu'nda göre, devlet 2008-2013 yılları arasında kamuya ait taşınmazların satılması ve kiralanmasından toplam 9,3 milyar lira gelir elde etti...

Torunlar GYO Raporu'na ABD'den üç Oscar verildi!

Torunlar GYO 2013 Faaliyet Raporu, Merkezi New York'ta bulunan ve tüm dünyada yatırımcı ilişkileri profesyonelleri tarafından, "Faaliyet Raporlarının Oscar'ları" olarak bilinen ARC Awards'tan üçü altın, biri gümüş toplam 4 ödül aldı.

İş GYO 2013 Faaliyet Raporu ile 5 ödül kazandı!

İş GYO 2013 Faaliyet Raporu ile League of American Communications Professionals-LACP Vision Awards’da biri altın olmak üzere dört kategoride ödül alırken, 2014 International Business Awards’da da bronz ödülün sahibi oldu...

Torunlar GYO'ya ABD'den 4 ödül!

Bestseller kitap şeklinde tasarlanan Torunlar GYO 2013 Faaliyet Raporu, merkezi New York'ta bulunan ve tüm dünyada yatırımcı ilişkileri profesyonelleri tarafından 'Faaliyet Raporlarının Oscar'ları olarak bilinen yarışmada 4 ödül aldı.

Torunlar GYO Faaliyet Raporu’na ABD’den üç Oscar!

Torunlar GYO 2013 Faaliyet Raporu, Merkezi New York’ta bulunan ve tüm dünyada yatırımcı ilişkileri profesyonelleri tarafından, “Faaliyet Raporlarının Oscar’ları” olarak bilinen ARC Awards’tan üçü altın, bir gümüş toplam 4 ödül aldı.

Akfen GYO'ya 4 ödül birden!

Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından düzenlenen Faaliyet Raporları 2013 Vision Awards, Akfen GYO'nun 'Dünyayı Misafir Ediyoruz' temalı 2013 Faaliyet Raporu'nu 4 ödüle birden layık gördü.

İzmir, 2013 yılı fuarları içerisinde 'katılımcı firma sayısı' alanında zirvede!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), detaylı fuar bilgilerinin yer aldığı 2013 Yılı Fuar Raporu’nu açıkladı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen toplam 407 fuarı, 15 milyon 500 bin 48 kişi ziyaret etti.

2013 Fuar Raporu yayımlandı!

Türkiye genelinde düzenlenen fuarlardan, İzmir Enternasyonal Fuarı, ziyaretçi sayısı bakamından, Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı da katılımcı sayısı açısından Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonları olarak yer aldı

2013'te düzenlenen 407 fuarı, 15 milyon 500 bin 48 kişi ziyaret etti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), detaylı fuar bilgilerinin yer aldığı 2013 Yılı Fuar Raporu’nu açıkladı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen toplam 407 fuarı, 15 milyon 500 bin 48 kişi ziyaret etti...

Emre Torun: 2013 yılındaki Cityscape Fuarı'nda yoğun ilgi gördük!

Torunlar, 22-24 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenen ‘Cistyscape Abu Dhabi Fuarı’nda projelerini tanıttı. Emre Torun, “Cityscape Fuarı’nın 2013 yılındaki Dubai ayağında yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gördük ve yerinde satış gerçekleştirdik" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ASKİ ve EGO raporları onaylandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, ASKİ ve EGO'nun 2013 faaliyet raporu Belediye Meclisi'nde görüşüldü. CHP'nin red oyu verdiği rapor, oy çokluğuyla kabul edildi. Melih Gökçek, sinevizyon gösterimi ile faaliyet raporunun sunumunu yaptı.

İBB Meclisi İETT’nin 2013 Yılı Faaliyet Raporu’nu onayladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İETT’ nin 2013 Yılı Faaliyet Raporu’ nu onayladı. İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı, 2 milyarın üzerindeki bütçelerini yüzde 90 oranında gerçekleştirdiklerini belirtti...

2013 Fuar Raporu yayınlandı mı Haberi

2013 Fuar Raporu yayınlandı mı


İZFAŞ tarafından düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı ile Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 2013 Fuarlar Raporu'nda, en fazla ziyaretçi ve katılımcı sayısı bakımından Türkiye'de düzenlenen en büyük fuarlar olarak yer aldı.


İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşlerinden (İZFAŞ) yapılan açıklamaya göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 2013 Fuar Raporu yayımlandı. 


Raporda, İZFAŞ tarafından düzenlenen 82. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)  1 milyon 635 bin 152 ziyaretçi sayıyla Türkiye'de düzenlenen fuarlar içinde en fazla ziyaretçi çeken fuar olarak ilk sırada yer alırken, yine İZFAŞ'ın organize ettiği 19. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı (MARBLE) bin 182 firmayla en fazla katılımcıya sahip fuar oldu. Bu kategorideki ikinciliği de bin 125 firma katılımıyla 82. İEF elde etti.


-"İzmir...