29 / 04 / 2024

2013 Göç uzman yardımcısı

2013 Göç uzman yardımcısı

Resmi Gazete'de yer alan duyuruya göre, Göç uzman yardımcısı alınacak. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, sınavla 100 göç uzman yardımcısı istihdam edecek. Sınav için başvurular, 23 Eylül Pazartesi günü başlayacak...

Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı! Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun

Seçim sonrası gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar alıp satmak isteyen yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı. Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun.

Uzman isim duyurdu: Gümüş 28 Mayıs'tan sonra şahlanacak! 

Son zamanlarda yatırımcısına kazandırmaya devam eden gümüş için 28 Mayıs işaret edildi. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı.

Dolar o tarihte 20 TL'yi aşacak! Uzman Murat Özsoy, peş peşe açıkladı! Dolar gümbür gümbür geliyor!

Finans Uzmanı ve Ekonomist Murat Özsoy, doların 20 lirayı aşacağı tarihi açıkladı. Dolar gümbür gümbür geliyor!

Sahil Güvenlik Uzman Erbaş alıyor! Elinizi çabuk tutun başvurular sona eriyor!

Sahil Güvenlik Komutanlığı sözleşmeli uzman erbaş alacağını duyurdu. Elinizi çabuk tutun başvurular sona eriyor. Peki, başvuru şartları ve tarihi belli oldu mu? İşte detaylar...

2023 Sahil Güvenlik Uzman Erbaş başvuru şartları neler? SGK uzman erbaş son başvuru tarihi ne zaman?

Sahil Güvenlik Komutanlığında istihdam etmek üzere uzman erbaş alımı yapacağı açıklandı. Peki, 2023 Sahil Güvenlik Uzman Erbaş başvuru şartları neler? SGK uzman erbaş son başvuru tarihi hangi gün? İşte detaylar...

Deprem uzmanı Marmara'daki riskli fayları tek tek açıkladı! Güney Marmara'ya son dakika 7'den büyük deprem uyarısı! 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara Denizi'nde dün meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Riskli bölgeyi Marmara'nın güneyi olarak belirten Üşümezsoy, iki fayın kırılması halinde 7'den büyük deprem olabileceğine dikkat çekti. 

Temmuz ayı emekli zammı ne kadar olacak? Sosyal Güvenlik Uzmanı ilk kez rakam verdi!

Kamu işçisi maaşına yapılan zammın ardından Sosyal Güvenlik Uzmanı ilk kez en düşük emekli maaşına dair rakam verdi. İşte detaylar!

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alıyor! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Başvuru şartları belli oldu! 

Sahil Güvenlik Komutanlığı, uzman erbaş alımı yapılacağını açıkladı. Peki Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı başvuru şartları neler? 

Altını olan 11 gün sonra bayram edecek! Altın uzmanı o tarihi duyurdu!

Gram altını olanlar 11 gün sonrasına dikkat etsin. Ünlü altın uzmanı o tarihi vererek, açıklama yaptı. İşte detaylar!

Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

OMÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sertaç Tuhta, bina güçlendirme çalışmalarını değerlendirdi. Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

Altın fiyatları 7 gün içinde tam bu kadar olacak! Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak resmen rakam verdi

Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak altın fiyatlarının  7 gün içinde ne kadar olacağını söyleyerek yatırımcıları uyardı. Altın fiyatları ne kadar olacak?

Naci Görür: Şimdi Marmara'yı bekliyoruz! Uzman isim riskli yerleri tek tek açıkladı! 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sık sık yaptığı deprem tahminleriyle gündeme geliyor. Uzman isim riskli yerleri tek tek açıkladı! 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Altında geri çekilmeler olacak diyen uzman isim rakam verdi! Bu rakamı görenlerin aklı başından gitti! 

Altın fiyatlarında yaşanan geri çekilmeler yatırımcıların kaybetmesine neden oldu. Peki altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altında geri çekilmeler olacak diyen uzman isim rakam verdi! Bu rakamı görenlerin aklı başından gitti!

2013 Göç uzman yardımcısı Haberi

2013 Göç uzman yardımcısı

Resmi Gazete'de yer alan duyuruya göre, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, kamu yönetimi, siyaset bilimi, siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü mezunu 20, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkilerden 20, çalışma ekonomisi, iktisat, işletme, maliye bölümünden 15, hukuk fakültesi mezunu 15,  sosyoloji bölümünden 10, psikoloji, rehberlik ve psikolojik danışmanlık mezunu 10, iletişim fakültelerinin halkla ilişkiler ve tanıtım, gazetecilik, sinema ve televizyon bölümü mezunu 6, istatistik mezunu 4 olmak üzere toplam 100 göç uzman yardımcısı alacak.


Sınav için başvurular, 23 Eylül Pazartesi günü başlayacak ve 4 Ekim'de sona erecek. Yazılı sınav, 27 Ekim Pazar günü Ankara'da...