08 / 05 / 2024

2013 konutları konut projeleri 2013

2013 konutları konut projeleri 2013

Yaz aylarının bitmesi ile Eylül ayından itibaren yaklaşık 10 bin yeni konut lanse edilecek. Piyasalardaki dalgalanma nedeniyle kredi faiz oranları yükselse de, konut üreticileri ‘yüksek sezon’dan umutlu...

Seyrantepe 560 Konutları'ndaki boş evler sosyal konut yapılacak mı?

Kağıthane'de 2013'te bitirilip gecekondu tahliyeleri sonrası vatandaşların yerleştirildiği Seyrantepe 560 Konutları'ndaki 343 evin, 8 senedir kullanılmadığı öğrenildi. Bu konutların barınma krizinde öğrenciler gibi ucuz barınma ihtiyacı olanlar için sosyal konut yapılıp yapılmayacağı mevzuata bağlı.

Niğde Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Niğde Emlak Konutları Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Niğde Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Nevşehir Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nevşehir Emlak Konutları Konut Ve Ticaret İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi" "Nevşehir Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Alper Taşdelen: Saraçoğlu Mahallesinde konutlar konut alanı olarak kalacak!

Eski Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki dönüşümü anlattı. Taşdelen, "Biz projeyi gördük inceledik. Onun için ruhsat verdik" dedi. "Bu proje üç etaptan oluşuyor. Konutlar konut olarak kalacak. Yayalaştırma yapılacak" diyen Taşdelen, proje ayrıntılarına da değindi.

Niğde Emlak Konutları'nın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Niğde Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapılmış olup kesin kabul tutanağı onaylandı...

Nevşehir Emlak Konutları'nın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin kabul tutanağı 20 Aralık'ta onaylandı...

Niğde Emlak Konutları'nın 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Niğde Emlak Konutları Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı işi kapsamında inşa edilen Niğde Emlak Konutları'nın 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınlnadı.

Başakşehir Avrupa Konutları konut fiyatları!

Başakşehir Avrupa Konutları konut fiyatları 580 bin 800 TL'den başlıyor. Başakşehir Avrupa Konutları projesinde yaşam 2018'de başlayacak...

Cent Yapı Nevşehir Emlak Konutları projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesini 116 milyon 722 bin TL teklifle Cent Yapı kazandı.

Nevşehir Emlak Konutları ihalesine 16 firmadan teklif geldi!

Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhalede 16 firmadan teklif geldi.

Nevşehir Emlak Konutları inşaat ihalesi 5 Mayıs'ta!

Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 5 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek. Yeni inşa edilecek proje kapsamında 346 adet konut ve 74 adet dükkan yapılacak.

Cordella Twins Kartal satılık!

Cordella Twins Kartal satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinde ulaşabilirsiniz. Toplam 2013 adet konut ve 3 iş yerinden meydana gelen Cordella Twins projesinde yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor

Deniz Şahinkaya: 2013’de konut satışlarında yüzde 28 artış yaşandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş.'nin Lisanslı Değerleme Uzmanı Deniz Şahinkaya, Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıklamış olduğu il merkezleri ve merkez ilçeler dahil konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

2013 konutları konut projeleri 2013 Haberi

2013 konutları konut projeleri 2013

Yaz aylarındaki mevsimsel durgunluğun ardından, konut sektörünün “yüksek sezonu” olan Eylül ayı geldi. Tatilin bitmesi ve okulların açılmasıyla, yeniden yatırım düşüncesine girecek tüketiciler için konut sektörü de uzun zamandır hazırlıklarını yapıyor. Konut üreticileri, piyasalardaki durumu da izleyerek Eylül ayından itibaren yeni projelerini satışa çıkaracak. Geçtiğimiz Nisan ve Mayıs ayında konut kredisi faiz oranlarının dip seviyelere inmesiyle konut satışları artış göstermişti. Bu dönemde piyasalardaki dalgalanmalar nedeniyle kredi faizlerinin durumu talebi etkieyecek.


Yaklaşık 10 bin konut


Eylül ayından itibaren piyasaya sunulan projelerdeki konut sayısı da 10 bini bulacak. Önümüzdeki günlerde Artaş Avrupa Konutları’yla, Teknik Yapı Fikirtepe projesiyle satışta olacak. Sur Yapı iki yeni proje satışa sunarken, Ağaoğlu-Dap Yapı Kartal’daki projesini, Sinpaş GYO Bomonti’deki ve Ankara’daki projelerini lanse edecek. Dumankaya, Özyurtlar, Gül İnşaat-Liv Yapı...