02 / 05 / 2024

2013 mobilya trendleri

2013 mobilya trendleri

Küçülen konut tipleri ve gençlerin yalınlık arayışı sektörün çehresini değiştiriyor. Peki, mobilyalarda bu sene hangi değişiklikler öne çıkacak? MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karcı 2013 yılının mobilya trendlerini anlattı...

TELESET'ten 2017 mobilya trendleri!

TELESET, klişelerin dışında, kendine özgü mobilyaları ve renkli tasarımlarıyla 2017 mobilya trendlerini evlerinize getiriyor.

Doğtaş Kelebek Mobilya, Effect Halkla İlişkiler'i seçti!

Tasarımlarıyla trendleri belirleyen, Türkiye mobilya sektörünün öncü firması Doğtaş Kelebek Mobilya, iletişim danışmanlığı için, Türkiye’nin deneyimli ve uzman iletişim danışmanlığı şirketi Effect Halkla İlişkiler ile anlaştı.

İşte Sonbahar'ın yeni mobilya trendleri!

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), eski mobilyalarını değiştirmek isteyenler ya da yeni evlenecek çiftler için 2015’in sonbahar mobilya trendlerini açıkladı

ERSA Mobilya yüzde 159 büyüdü!

ERSA Mobilya 2011-2013 döneminde % 159 büyüyerek, “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi” arasına girdi.

Mobilya ihracatında 8 yılda 3 kat artış yaşandı!

Türkiye’nin 2005-2013 döneminde mobilya sanayisi ihracatı üç kat artarak 2,2 milyar dolara yükseldi. İstanbul Sanayi Odası (İSO), mobilyada sanayi sektör raporunu açıkladı..

2015 sezonunda tercih edilecek mobilya trendleri!

Klasik mobilyaları sanılanın aksine gençler de tercih ediyor. Klasik mobilyayı vazgeçilmez kılan sebepler neler ? Bu parçaları nasıl kombinlemeli ?

Mobilya sektörü 2015’te yüzde 9 büyüme hedefliyor!

2013'te 2.8 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren mobilya sektörünün 2014 ihracat ihracatın 3 milyar doları aştı. Net rakam olmamakla birlikte 2015 sonunda sektörün 3.8 milyar dolar ihracat yapması bekleniyor.

İşte 2015 dekorasyon trendleri!

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ünlü mobilya tasarımcısı Murat Erat mobilyada ve dekorasyonda 2015 trendlerini anlatıyor. İşte 2015 dekorasyon trendleri..

Mobilya sektörü ihracatta 3 milyar doları aşacak!

MOSDER tarafından düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) 11’inci kez kapılarını açtı. Açılışta konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “TÜİK rakamlarına göre sektör 2013 yılında 2.8 milyar dolar ihracat gerçekleştirdi.

Türkiye'nin mobilya trendleri Trend Works'te belirlenecek!

ZOW Türkiye Genel Müdürü Aykut ENGİN, ZOW Almanya Genel Müdürü Horst RUDOLPH ve de Trendsetter Adnan SERBEST’in katılımı ile gerçekleşen lansman yoğun ilgi gördü.Türkiye'nin mobilya trendleri Trend Works'te belirlenecek.

Kayalar Kimya, TİM'in 2013 yılında ihracat yapan ilk 1.000 firma listesine girdi!

Endüstriyel mobilya boya ve vernik sektörünün lider üreticilerinden Kayalar Kimya, TİM'in “2013 yılında ihracat yapan ilk 1.000 firma” araştırmasına göre 60 bin ihracatçı üye arasından ilk 1000 şirket arasında yer alma başarısı gösterdi.

Bu yılın öne çıkan mobilya trendleri!

Tüm enerjisiyle sarı, bu yıl mobilyadan duvarlara evlerin her yerinde. En iyi arkadaşı, mor ve tonları. Dingin bir atmosfer yakalamak isteyenlerin tercihi ise mavilerden yana.

Çilek Mobilya ilk BM İlerleme Raporu'nu yayınladı!

Çilek Mobilya, hazırladığı 2013 yılı İlerleme Raporu'nu Birleşmiş Milletler kurumsal web sitesinde yayınladı. Yayınlanan rapor, Çilek'in sosyal, ekonomik ve çevresel konulardaki faaliyetlerini bir bütün olarak ele alıyor...

2013 mobilya trendleri Haberi

2013 mobilya trendleri

Büyük yemek odası takımlarının, hantal koltukların, ağır mobilyaların devri kapanıyor. Modern, işlevsel ve minimalist yaklaşımları tercih eden yeni nesil evlerinde sadelik ve doğallık arıyor. Anne ve babadan kalma dekorasyon alışkanlıklarını bir kenara bırakıyor.

Konutların her geçen gün azalan metrekareleri yeni nesli, evlerinde minimalist çizgiler oluşturmaya itti. Evlerin adeta iç mimarı sayılan kadınlar dekorasyon anlayışını kökünden değiştirdi. Özellikle 2013 gelinlerinin tercih ettiği sade, işlevsel ve minimalist yaklaşımlar sektörün tasarımlara bakış açısını da değiştirdi.


Türkiye’nin en geniş mobilya alternatiflerini bir arada bulunduran MASKO, 483 bin metrekarelik kapalı alanıyla, genç kuşağın tüm mobilya ihtiyaçlarını bir araya topluyor.  MASKO’nun “Dünyanın En Büyük Mobilya Kenti” olarak kabul edildiğini anlatan MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karcı, “MASKO olarak İstanbul ve çevresinin mobilya ihtiyacının yüzde 60’ını biz karşılıyoruz....