09 / 05 / 2024

2013 sonunda ulaşım için toplam 28

2013 sonunda ulaşım için toplam 28

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, katıldığı İstanbul Ticaret Odası Ocak ayı meclis toplantısında, 8 yıl içerisinde İstanbul'da ulaşıma 24,4 milyar TL harcadıklarını belirtti. Topbaş, bu yıl sonunda 28,4 milyar TL'ye ulaşacağını söyledi...

Yusufeli Barajı'na ulaşım 39 tünelle sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu "Türkiye'nin en yüksek barajına ulaşımı sağlayacak 39 tünelin kazı destekleme imalatlarını tamamlama aşamasına getirdik. Hedefimiz 69,2 kilometrelik bu zor yolu 2021 yılı sonunda bitirerek hizmete açmak" diye konuştu. 

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı hazırlanıyor!

2013’te başlanan “2038 Ankara Ulaşım Ana Planı” üzerine çalışmalar tamamlanıyor. Mansur Yavaş 15 Mayıs’ta attığı tweette ''4 Haziran’daki metro proje ihalesi için kolları sıvadık'' ifadelerini kullandı.

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım!

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Beylikdüzü, Yakuplu'da hayata geçiriliyor. Mercan etabının 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan projede 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü ulaşım!

Vira İstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgilerine göre proje Kavaklı sahile 3 dakika uzaklıkta bulunuyor. Teslimlerin 2018 yılı sonunda yapılacağı proje Gül Proje imzası taşıyor.

Yooistanbul Evleri ulaşım!

Yooistanbul Evleri ulaşım bilgilerine kapsamında proje, Beşiktaş Ortaköy bölgesinde inşa ediliyor. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılması planlanan proje 11 blok halinde yükseliyor.

Beylikdüzü Kalekent ulaşım!

Beylikdüzü Kalekent ulaşım bilgilerine göre proje, Adnan Kahveci Mahallesi üzerinde bulunuyor. İlk etabı bu yıl sonunda teslim edilecek olan proje 33 blok halinde hayata geçiriliyor.

Eval Park Evleri ulaşım bilgileri!

İnşaat çalışmalarının Eylül ayı sonunda başlanacağı projede dairelerin tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Eval Park Evleri ulaşım bilgileri kapsamında 3. Havalimanı'na yakın yerde yükselecek.

2002 yılında İstanbul'un ulaşım sorunu ancak 2023 yılında çözülecekmiş!

2002 yılında Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı ''Ulaşım Master Planı'' çerçevesinde 2023 yılına kadar İstanbul'un ulaşım sorununu çözecekmiş. 7 milyar dolarlık plana göre 2023 yılının sonunda kente 787 kilometre raylı sistem hattı döşenecekmiş.

Fortis İstanbul Konutları ulaşım bilgileri!

Fortis İstanbul Konutları ulaşım bilgileri kapsamında proje E-5 Karayolu'na 690 metre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam toplam 705 adet daireden meydana gelen projede teslimler 2016 yılı sonunda gerçekleşecek.

My New Work Ataşehir ulaşım!

AVM & Ofis konseptiyle tasarlanan My New Work Ataşehir ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde hayata geçirildiğini söyleyebiliriz. Projede teslimlerin 2016 sonunda gerçekleşmesi planlanıyor...

İzmir'in ulaşım sorunu 145 ilave otobüsle çözülüyor!

İzmir'de vatandaşların ulaşım kaosuna yönelik tepkilerine Büyükşehir Belediyesi sonunda kulak vermeye başladı. Okulların açılmasıyla tam bir kabusa dönecek olan kent içi ulaşım için bazı yeni düzenlemelere gidildi.

Sefaköy Fortis İstanbul ulaşım!

Sefaköy Fortis İstanbul ulaşım bilgilerinden bahsetmeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 391 adet konut ve 18 adet dükkandan meydana gelen Fortis İstanbul projesinde teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılması planlanıyor

Ataşehir Head Ofis ulaşım bilgileri!

Setra Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen ve de 2014 Haziran ayının sonunda ilk etap teslimelrinin yapılması planlanan Ataşehir Head Ofis ulaşım bilgileri...

2013 sonunda ulaşım için toplam 28 Haberi

2013 sonunda ulaşım için toplam 28

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) Ocak ayı meclis toplantısına davetli konuşmacı olarak katılan Başkan Kadir Topbaş İstanbul'un artık bir cazibe merkezi haline geldiğini belirterek, “İstanbul’da dünyanın değişik yerlerinden gelmiş iş adamları var. Değişik alanlarda başarılı işler ortaya koyuyorlar. Ülkemizin ve İstanbulumuzun yurt dışında tanıtılması adına da önemli bir şey bu. Ve günümüz dünyasında artık ülkelerin gücü yerine şehirlerin gücü konuşuluyor” dedi.


Dünyada ve ülkemizde şehirleşme oranının hızla arttığına dikkat çeken Başkan Topbaş, dünya nüfusunun yüzde 50’sinin şehirlerde yaşadığını söyledi. İlerleyen yıllarda bu oranın yüzde 60’lara çıkacağını anlatan Başkan Topbaş, bu durumun şehirlerin gelişmeye daha fazla ihtiyaç duymasına sebep olduğunu anlattı.


Göreve geldikleri günden bu güne İstanbul’u her alanda geliştirmek ve dünya şehirleri ile yarışır hale getirmek için yatırımlar yaptıklarını kaydeden Başkan Topbaş,...