19 / 05 / 2024

2013 TÜYAK

2013 TÜYAK

Türkiye Yangından Korunma Vakfı ( TÜYAK ), Yangından Korunma Derneği ve Sektörel Fuarcılık tarafından üçüncüsü bu yıl 14-15 Kasım 2013 tarihleri arasında WOW Convention Center'ta düzenlenecek...

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

Yatırımcıya çeyrek ve gram altın uyarısı! Altın fiyatlarına bakarak bunu yapmanın tam sırası

Dünya ve Türkiye piyasalarında altının fiyatı düştü. Yakın zamana kadar bin TL’ye ulaşan altının gram fiyatı bugün itibari ile 905 TL’ye kadar geriledi. Altın uzmanları yatırım yapmak isteyenlere çeyrek ve gram altın uyarısı yaptı: Şimdi tam zamanı..

Hadise Yalıkavak'taki mekanını devredecek!

Hadise bu yaz 2 milyon TL yatırım yaparak Bodrum-Yalıkavak'ta 'La Plaj' adlı bir beach-club açmıştı. Yakınlarına pişman olduğunu itiraf eden Hadise 'La Plaj'ı devretmeyi planlıyor.

Sarıyer'in en büyük problemi mülkiyet!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yeni belediye binasının şantiyesinin kapılarını Yurt Gazetesi'ne açtı. Yakında bu binada hizmet vermeye başlayacaklarını belirten Genç, binanın Avrupa standartlarında olduğunu söyledi.

TOKİ, Doğu'da yeni yaşam alanı kurmalı!

Vatandaş terk etti, terör örgütü yakıp yıktı. PKK’nın, evlerini harabeye dönüştürdüğü binlerce kişinin tek umudu, devletin Demirtaş ve Kışanak’ın oturduğu Diclekent gibi yepyeni yaşam alanları kurması.

Hilti Türkiye, Yangın ve Güvenlik Sempozyumu'na katıldı!

Hilti’nin Türkiye operasyonu Hilti Türkiye, pasif yangın durdurucu ürünleriyle TÜYAK 2015 Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi’ne katıldı. Hilti, Ar-Ge harikası pasif yangın durdurucu ürünlerini tanıttı ve sergiledi.

Kapıcıdan yakıt parası alınır mı?

Kapıcıya görevi nedeniyle konut verilmişse, görevi nedeniyle verilmiş olan konut için iş sözleşmesinin devamı süresince kira istenemez. Peki, kapıcıdan yakıt parası alınır mı? İşte Konut Kapıcıları Yönetmelik esasları..

Türk Müteahhitler 10 milyar dolarlık iş için İran'a gidecek!

2013’te Türk müteahhitlerin yurtdışındaki toplam iş büyüklüğünün 33 milyar dolara yakın olduğunu hatırlatan Müteahhitler Birliği Başkanı Yenigün, bu sene için gidişatın 16-18 milyar dolara işaret ettiğini söylüyor.

Abdurrahman Kılıç: Yeni binalarda yangın riski artacak!

TÜYAK Onursal Başkanı Prof. Dr. Adurrahman Kılıç, yangın kontrollerinin itfaiye tarafından yapılması uygulamasına son verilmesini eleştirdi: “İtfaiye tulumbacılığa geri dönecek, yeni yapılarda yangın riski artacak”

Haldız İnşaat Fikirtepe proje alanı boşaltıldı!

Haldız İnşaat Fikirtepe'de bir ada ile anlaşmış ve geçen ay gönderdiği tebligatlar ile adanın boşaltımına başlamıştı, Yakın zamanda yıkılması planlanan Haldız İnşaat Fikirtepe projesinde boşaltma işlemleri tamamlandı...

Uçaklara yakıt desteği turizme 15 milyon dolar katkı sağlayacak!

AKTOB Başkanı Hacısüleyman, yakıt desteğinin sektöre 15 milyon dolarlık katkı sağlayacağını söyledi. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörüne yönelik nisan ve mayıs aylarında bazı ülkelerden

Adana'da Sedef Enerji Santrali Yakıt Temin İskelesi projesi için halkın katılım toplantısı düzenlenecek!

Adana İpekyolu Enerji Üretimi Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından; Sedef Enerji Santrali Yakıt Temin İskelesi projesi için 10 Mart 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Yakıt dönüşümü için kaç oy lazım?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper bugün ki köşe yazısında bir okuyucusunun yakıt dönüşümü için oy oranları ile ilgili sorusunu cevaplandırıyor. İşte Tamer Heper'in Posta'daki köşe yazısı;

2013 TÜYAK Haberi

2013 TÜYAK

Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi’nde iki gün boyunca yaklaşık 70 akademisyen, bilim adamı ve yangın uzmanı 12 oturum, panel ve forumda yangın güvenliği konusunu tartışacak.

TÜYAK 2013 açılış törenine Türkiye Yangından Korunma Vakfı ile Yangından Korunma Derneği Onursal Başkanı ve TÜYAK 2013 Sempozyum Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç, Türkiye Yangından Korunma Vakfı ile Yangından Korunma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Turanlı katılacak.

TÜYAK 2013, yangına, sabotaja, depreme, iş kazalarına, çevre risklerine karşı, önceden haber alan, algılayan, uyaran ve uygun çözüm bulan yeni cihaz ve sistemleri tanıtmak, günümüz teknolojisine uygun koruma ve önleme sistemlerindeki gelişmeleri ve yeni tasarım esaslarını açıklamak, problemleri tartışmak, üretici ve kullanıcıları bir araya getirmek, konu ile ilgili olan yönetmelik ve standartlardaki gelişmeleri açıklamak amacıyla düzenlenmektedir.

Sektörün önde gelen...