18 / 05 / 2024

2014 armatürleri

2014 armatürleri

Hotpoint, tüketicilere çok avantajlı bir kampanya sunuyor. Hotpoint’ten armatür alanlar “Diamond +” özelliğiyle bakteri oluşumunu yüzde 95 oranında azaltan Hotpoint evyelere tam yüzde 50 indirimle sahip oluyor.

Turaş Gaz Latin Amerika'da fabrika açıyor!

Selimpaşa’daki akıllı üretim tesisinden dünyaya gaz armatürleri satan Turaş, koronavirüs salgını sonrası Amerika’dan aldığı siparişlere yetişebilmek için Latin Amerika'da fabrika açacak...

OSRAM modern ofis aydınlatmasında İnsan Merkezli Aydınlatma dönemi!

Aydınlatma çözümleri alanında öncü ve yenilikçi kuruluş OSRAM, ofislerde bireysel aydınlatma için Scriptus aydınlatma armatürleri serisini hayata geçirdi.

GROHE teknolojileri banyo ve mutfaklarda alışkanlıkları değiştiriyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. GROHE’nin ürünleri ile duş alırken müzik dinlemek, armatürleri tek bir dokunuşla ve uzaktan kontrol etmek ya da şebeke suyundan soda üretmek mümkün.

Bosna Hersek'te ikinci Cesar's Residence mağazası açıldı!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 7. Saraybosna İş Forumu'na katılmak üzere geldiği Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, bir Türk seramik ve banyo armatürleri firmasının mağaza açılışını gerçekleştirdi.

Creavit Diamond serisi ile banyolara güneş doğuyor!

Creavit Diamond serisi, banyonuzda sizleri sabah güneşi gibi karşılamaya geliyor. Creavit’in ürün portföyüne yeni giren Diamond banyo ve lavabo armatürleri banyosunda modernlik ve şıklık arayanlara merhaba diyor.

Kale Waterfall şelale akışlı serisi ile banyolarda doğal atmosfer yaratıyor!

Kale, özel olarak tasarlanan ucu ile berrak bir şelale akışı sağlayan ‘Waterfall’ armatür serisi ile banyolarda doğal bir atmosfer yaratıyor. Kale’nin ‘Waterfall’ serisi armatürleri, 5 yıl garanti kapsamında satışta.

Penta, The Big 5 Dubai’de!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Schréder, Boğaziçi ve FSM köprülerini aydınlatacak!

Asya ve Avrupa’yı birleştiren Fatih Sultan Mehmet köprüsü ve Boğaziçi köprüsünün yol aydınlatmasını Schréder üstlendi. Türkiye’de LED armatürleri ile gerçekleşecek ilk otoyol aydınlatma projesiyle yüzde 52 oranında enerji verimliliği sağlanacak.

Vadistanbul projesinde bir dünya markası Ideal Standard!

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat'ın Maslak Ayazağa'daki projesi Vadistanbul'un birinci etabı Vadistanbul Teras tamamlandı. Projede İdeal Standard'ın banyo dolapları ve armatürleri yer alıyor.

2014'te büyüme inşaat sektörü ve hizmette oldu!

Fortune Türkiye'nin 8. kez gerçekleştirdiği 'Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketi" listesinin 2014 yılı sonuçları açıklandı. 2014 yılında ekonomik büyümenin üretimden ziyade, hizmet ve inşaat sektörleri odaklı gerçekleştiği oldu.

İnşaat türleri nelerdir?

27 Ağustos 2014 tarihinde 29101 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 64 Seri Nolu Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliğinde, inşaat türlerine inşaat metrekare birim maliyetlerine yer veriliyor. Peki, inşaat türleri nelerdir?

Küçükçekmece Belediyesi 2014 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Küçükçekmece Belediye Meclisi, belediyenin 2014 faaliyet raporunu oy birliği ile onayladı. Toplantıya Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

2014 armatürleri Haberi

2014 armatürleri

İtalyan tasarımını ileri teknolojiyle buluşturan Hotpoint, tüketicilere çok avantajlı bir kampanya sunuyor. Hotpoint’ten armatür alanlar “Diamond +” özelliği sayesinde bakteri oluşumunu yüzde 96 oranında azaltanHotpoint evyelere tam yüzde 50 indirimle sahip oluyor. Hotpoint evyeler doğal gümüş iyonları ve yüzde 70 oranında yuvarlatılmış kuartz parçaları sayesinde hijyenik korumanın yanı sıra paslanmaya, kire ve çizilmelere karşı dayanıklılık gösteriyor. Hotpoint evye ve armatürler inox (paslanmaz çelik), siyah, antrasit, kum rengi ve antik beyaz gibi farklı renk alternatifleriyle mutfaklarda farklı renk seçenekleri...