11 / 05 / 2024

2014 artvin projeleri

2014 artvin projeleri

Kadir Topbaş: "İnşallah 30 Mart tarihinden sonra Artvin'de yatırımlar dönemi başlayacak. Özellikle alt yapı başta olmak üzere ve diğer imkanlar ne gerekiyorsa her daim başkanın yanındayım" dedi...

Baraj projeleri nedeniyle 5 köy taşınıyor!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir, Artvin'in Yusufeli ilçesinde 4 köyde yaşayan vatandaşların, baraj projeleri sebebiyle belirlenen yerlere nakledilmesine karar verildi.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Artvin'e 2016'da 26 proje!

Marina Sosyal tesisleri Artvin sofrasında gerçekleşen bilgilendirme toplantısında Belediye Artvin Başkanı Mehmet Kocatepe 2016 yıl içerisinde uygulamaya koyacağı projeleri basın mensuplarıyla paylaşarak projeler hakkında bilgi verdi.

Artvin Cerattepe’de bu zamana kadar hangi maden projeleri durduruldu?

Yurt Gazetesi'nin yazarlarından Esin Gedik bugünkü yazısında Artvin Cerattepe’de bugüne kadar yapılması planlanan maden projelerini ele aldı. İşte Esin Gedik'in o yazısı...

Artvin Devlet Hastanesi restore edildi!

2014 yılında ihalesi tamamlanıp 550 gün ihale süresi ile başlanılan Artvin Devlet Hastanesi Ana Bina tadilat ve restorasyon projesi planlı ve programlı olarak sürdürülüp başarılı bir şekilde sonlara doğru yaklaştı.

Artvin Yusufeli'nde kimler hak sahibi olacak?

Baraj ve HES inşa edilen Artvin'in Yusufeli ilçesinde, 11 Eylül 2014'ten geriye doğru 3 yıldır kamulaştırma sahasında kesintisiz ikamet ettiğini belgeleyen aileler, kamulaştırılacak taşınmazı olmasa dahi hak sahibi kabul edilecek.

Artvin Kamilet Vadisi'ne yapılacak HES projesi onayladı!

Artvin'de Kamilet Vadisi'ne yapılmak istenen Orta HES projesi için hazırlanan imar planları Artvin İl Özel İdaresi tarafından onaylandı. 2014 yılında Rize İdare Mahkemesi, imar planı hazırlanmadan yürütülen HES inşaatını durdurmuştu.

Artvin, turizmde küresel 100'e girdi!

Dünya Turizm Örgütü'nün geçtiğimiz hafta açıkladığı verilere göre 2014'te küresel anlamda 1 milyar 138 milyon kişi ülkesinden ayrılarak başka coğrafyalara seyahat etti. Artvin Avrupa'da bir, dünyada ise üçüncü oldu...

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

2014 artvin projeleri Haberi

2014 artvin projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İnşallah 30 Mart tarihinden sonra Artvin'de yatırımlar dönemi başlayacak. Özellikle alt yapı başta olmak üzere ve diğer imkanlar ne gerekiyorsa her daim başkanın yanındayım" dedi.


Topbaş, Artvin'de Çarşı Mahallesi AK Parti yeni hizmet binası ile seçim bürosunun açılışına katıldı. AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, AK Parti Artvin Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe ile çok sayıda partilinin de katıldığı açılışta konuşan Topbaş, 10 yıldır görev yaptığı İstanbul'da 60 milyarlık yatırım yaptıklarını söyledi.


Kendilerine özel bir kaynak gelmediğini belirten Topbaş, "Adam yönetimi, zaman yönetimi ve para yönetimindeki başarımız bizi buralara getirdi. İstanbul şu anda dünyanın izlediği, gıpta ettiği, gelişen bir kent oldu. Dünyaya adeta meydan okuyan bir kent ortaya çıkartıyoruz. Sizlerin de gurur duyduğu bir insan...