04 / 05 / 2024

2014 banka kredisi dosya masrafı iadesi

2014 banka kredisi dosya masrafı iadesi

Yargıtayın aldığı karar doğrultusunda, bankaların tüketicilere açık bir şekilde belirtmeden aldıkları konut kredisi dosya masrafının geri iadesini yapmaları gerekiyor. İşte 2014 konut kredisi dosya masrafı iadesi...

Banka kredisi ile kurbanlık alınır mı? Kredi kartı ile kurbanlık kesilir mi?

Banka kredisi ya da kredi kartı ile kurbanlık alınır mı? vatandaşlar bu soruyu bayram yaklaşırken sormaya başladılar. İşte merak edilen detaylar!

Markalı konut satışlarında banka kredisi ve senet kullanımı arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2020 yılı Ocak ayı sonuçları açıklandı. Endekse göre, Ocak ayında, yeni konutlarda fiyat artışı yüzde 0.85, yabancıya satış oranı yüzde 8.34 olarak gözlendi, banka kredisi ve senet kullanımında artış yaşandı...

Konut satışlarında senet ve banka kredisi kullanımı arttı mı?

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Aralık 2019 sonuçları açıklandı. Peki konut satışlarında senet ve banka kredisi kullanımı arttı mı?

Markalı konut projelerinde banka kredisi ve senet kullanımı arttı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ 2019 Ekim ayı sonuçlarına göre, markalı konut projelerinde banka kredisi ve senet kullanımı arttı.

Konut alıcılarının banka kredisi kullanma oranı azaldı!

Güneş Gazetesi yazarlarından Mehmet Canıtatlı bugünki yazısında konut alıcılarının banka kredisi kullanma oranının azalması sonucu firmaların kampanyalarını değerlendirdi.

Selective Port'ta banka kredisi kullanımında 60 ay vadeli ödeme fırsatı!

Alper İnşaat imzası taşıyan Selective Port projesinde fiyatlar 413 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanımında, 60 ay 0.61 ve 120 ay 0.99 gibi çok avantajlı vade oranları sunuluyor.

Gayrimenkulü banka kredisi ile alırsam, tapuda hangi değeri göstermem gerekir?

Tapu dairesine yapılan gayrimenkul satışları için, gerçek satış bedeli üzerinden harç ödemesinin yapılması gerekiyor. Peki, "Gayrimenkulü banka kredisi ile alırsam, tapuda hangi değeri göstermem gerekir?" diyorsanız işte yanıtı...

Mahal Sancaktepe'de banka kredisi ile vadelendirme fırsatı!

15 bin 640 metrekare alana sahip, 2015'in ilk aylarında teslim edilecek olan İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de bulunan Mahal Sancaktepe, banka kredisi ile vadelendirme fırsatını sunuyor.

Emlakçılar banka kredisi pazarlamaya başladı!

Son yedi ayda kredili konut satışlarında yüzde 32 düşüş olunca İstanbul’un bazı ilçelerinde emlakçılar banka kredisi pazarlamaya başladı. Kredi skoru düşük olan kişilere ‘kredi dosyası’ hazırlayan emlakçılar yüzde 10 komisyon alıyor..

2014 konut kredisi faiz oranları ne zaman düşer? Güncelleme yapıldı!

2014 Temmuz konut kredisi faiz oranları güncellemesi ayın 2'si olmasına rağmen gerçekleşti. Yeni oranlara göre en düşün faiz oranları değişmese de konut kredisi faiz oranlarını aşağı çeken 3 banka bulunuyor.

2014 konut kredisi dosya masrafı iadesi!

Yargıtayın aldığı karar doğrultusunda, bankaların tüketicilere açık bir şekilde belirtmeden aldıkları konut kredisi dosya masrafının geri iadesini yapmaları gerekiyor. İşte 2014 konut kredisi dosya masrafı iadesi...

Banka kredisi dosya masrafı iadesi dilekçesi!

Banka kredisi kullanan ancak, gereğinden fazla dosya masrafı ödediğini düşünen tüketiciler, geçmiş dönemlerde kullandıkları kredinin dosya masrafının iadesini isteyebiliyor. İşte banka kredisi dosya masrafı iadesi dilekçesi...

Marmaroom’da daire teslimleri 2014’de başlıyor! 248 bin liraya 2+1!

Maltepe'de Evko Meot tarafondan inşa edilen Marmaroom'da daire teslimleri 2014'te başlıyor. Projede, banka kredisi ile ödeme seçeneğinin yanı sıra firma vadeli 0 faizli ödeme seçenekleri de sunuluyor...

2014 banka kredisi dosya masrafı iadesi Haberi

2014 banka kredisi dosya masrafı iadesi

2014 konut kredisi dosya masrafı iadesi!

Yargıtayın aldığı karar doğrultusunda, bankaların ve diğer kredi kuruluşlarının tüketicilere açık bir şekilde belirtmeden aldıkları konut kredisi dosya masrafının geri iadesini yapmaları gerekiyor.


Bankalardan konut veya ihtiyaç kredisi kullanan tüketiciler, ne için ödediklerini bilmediği dosya masraflarının iadesini bankadan talep edebiliyor. 2014 konut kredisi dosya masrafı iadesi için nasıl bir yol izlenmesi gerekiyor?


Kredi dosya masrafı iadeleri

- kredi dosya masrafı iadesi için; Öncelikle bankaya kullanılan kredinin dosya masrafı iadesi istemi içeren dilekçe gönderilmesi gerekiyor.


- Tüketici Hakem Heyetine dilekçe gönderilmesi.

Bankadan aldığınız bilgi ve belgelere göre sizden kesilen miktar 1.161,67 TL’nin altında ise; dosya masrafı iadesi için yaşadığınız yerin ilçe kaymakamlığında bulunan hakem heyetine dilekçe ile başvurmanız gerekiyor. Bu dilekçe ile yapılan masrafların karşı tarafa tahmilini isteyebiliyorsunuz.


- Tüketici Mahkemesine...