16 / 05 / 2024

2014 dekorasyon trendi

2014 dekorasyon trendi

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası olan Alfemo, kurum içi iletişim çalışmalarına verdiği önem ile örnek olmaya devam ediyor. Alfemo bugünlere gelmesinde emeği geçen yol arkadaşlarını ödüllendirdi...

Mimar Emel Balcı: Türkiye'nin en popüler dekorasyon trendi avangart!

Yurt dışında yaygın olarak uygulanan dekorasyon yöntemi olan ‘TOUCHING’in (Mimari Dokunuş)  3 yıldır Türkiye’deki öncüsü ve uygulayıcısı  olan Yüksek Mimar Emel Balcı  Türkiye’deki en popüler dekorasyon trendinin “avangart” olduğunu belirtti...

Eskiz Dekorasyon Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskiz Dekorasyon Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Teoman Özer tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Ocak 2014 tarihinde Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Şakayık Sokak'ta kuruldu.

Kış mevsimi için dekorasyon önerileri!

Son zamanlarda artan ve bu kış iyice oturan dekorasyon trendi, rustik görünümler, doğal renk tonları ve sıcak dokular, romantik baskılar ile adeta bir kış evi yaratmak. Peki bu görünümü nasıl yakalayabiliriz?

SMG Dekorasyon ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

SMG Dekorasyon ve İnşaat Limited Şirketi, Mustafa Caner tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık 2014 tarihinde Gaziosmanpaşa, Mevlana Mahallesi, 838 Sokak'ta kuruldu.

2015'te dekorasyon trendi minimal formlar!

25 yılı aşkın süredir mermer sektörünün önde gelen firmalarından Tureks Stone’nun mimarı Yüksek İç Mimar Gökçen Anlı, 2015'te dekorasyonda minimalist formların ön planda olacağını vurguladı.

İmka Yalıtım Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmka Yalıtım Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İmdat Kantar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt, Esenkent, Semerkand Residence'ta kuruldu.

Tiva Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiva Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Özbek Akçelik ve Emre Timur tarafından kuruldu.

Eplusm İnşaatı Taahhüt Dekorasyon Nakliye Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eplusm İnşaatı Taahhüt Dekorasyon Nakliye Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile İstanbul Kağıthane Seyrantepe'de kuruldu.

Bariyer İç Mimarlık ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bariyer İç Mimarlık ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Hale Kayalar tarafından İstanbul Beyoğlu'nda kuruldu..

Fapa İnşaat Yapı Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fapa İnşaat Yapı Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile İstanbul Güngören'de kuruldu. Şirketin ortakları Fahri Aslan ve Paşa Abbasioğulları...

Bahura Yapı Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahura Yapı Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile beş ortak tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Decoostyle Mimarlık Dekorasyon ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Decoostyle Mimarlık Dekorasyon ve Pazarlama Limited Şirketi 4 Ağustos 2014 tarihinde Pınar Akçimen ve Yasemin AK tarafından 50 bin TL sermaye ile İstanbul Eyüp'te kuruldu.

Ressamların yağlı boya tabloları ev dekorasyon sektörünün yeni trendi oldu!

Ressamların yağlı boya tabloları ev dekorasyon sektörünün yeni trendi oldu. Ev dekorasyonun vazgeçilmez parçalarından biri olacağını belirten Tabloonline.com.tr Kurucusu Akın Kaya, yeni ev alanlara önemli tavsiyelerde bulundu.

2014 dekorasyon trendi Haberi

2014 dekorasyon trendi

Başarının ancak çalışana verilen değer ile sürdürülebileceğine inanan Alfemo, bugünlere gelmesinde emeği geçen yol arkadaşlarını ödüllendirdi.


Çalışanları ile bir bütün olduğunu her fırsatta her platformda vurgulayan Alfemo, yeni yıla girmeden hemen önce firmada 10 yılını tamamlayan ve 10 yıldan daha uzun süredir görev yapan çalışanlarına özel bir tören düzenledi. Düzenlenen bu özel törende 50’den fazla personeline teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler sunan Alfemo, çekilen kura ile de 4 çalışanı ve ailelerine yurtdışı seyahati, 11 çalışanı ve ailelerine özel İstanbul seyahati hediye etti.


Markanın Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Davulcuoğlu ve tüm Alfemo ekibinin katıldığı törende keyifli anlar yaşandı. Yaza merhaba pikniği, futbol turnuvaları, kadın çalışanlara özel etkinlikler, film gösterimleri ve personel eğitimleri gibi pek çok geleneksel faaliyeti bulunan Alfemo şirket içi motivasyonun...