06 / 05 / 2024

2014 Düzce projeleri

2014 Düzce projeleri

Düzce D-100 imar planına 546 İtiraz geldi. Düzce İl Genel Meclisi 24 Mart-24 Nisan tarihleri arasında askıya çıkan D-100 Revizyon İmar Planına gelen 546 itirazı değerlendirecek.

Düzce Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı yapımı planlanan MEB.2014.24.İHL Tip Proje Numaralı 24 derslikli Merkez İHL ve Spor Salonu projesi işi ihale ediyor.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura tarihi!

Düzce'nin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yer alan Düzce Camikebir Konutları'nda kura tarihi belirlendi. İşte, TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura tarihi...

Düzce Camikebir TOKİ kura!

Düzce'nin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen Düzce Camikebir Konutları'nda kura çekimi için geri sayım başladı.

Düzce Belediyesi nikah salonu inşaatında son durum!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ‘Nikah Salonu’ ve Küçüksu Park düzenlemesine ilişkin inşaat çalışmaları hızlandırıldı. Küçüksu Park alanı içinde yapımı devam eden nikah salonunun kaba inşaatı tamamlandı.

Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu değişecek!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ve iki alanda uygulanan ‘Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu gelişiyor. Camikebir Mahallesinde uygulanan kentsel dönüşüm projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Düzce’nin şehir vizyonu dönüşümle gelişiyor!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ve iki alanda uygulanan ‘Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu gelişiyor. Camikebir mahallesinde uygulanan kentsel dönüşüm projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Düzce Küçüksu Park projesinde nikah salonu inşaatı başladı!

Düzce’nin ve Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında bulunan Küçüksu Park alanı projesi çevre düzenlemeleri ile başlatıldı. Bunun için öncelikli olarak park içinde yer alan nikah salonu için inşaat başlatıldı.

Düzce Şıralık Spor Kompleksi yenileniyor!

Düzce’nin Şıralık mahallesinde Spor Genel Müdürlüğü tarafından 2014 yılında yapılan iki adet sentetik çim yüzeyli futbol sahasının yanına soyunma odası ve tribün yapılacak.

Düzce'de 3 yeni okulun inşaat çalışmaları tamamlandı!

Eğitimde önemli yatırımların yapıldığı Düzce’de 2014 ve 2015 yılında bir çok okul inşaatı bir yandan yapımı devam ederken bir yandan da tamamlanan okullar hizmete sokuluyor.

Reysaş GYO Düzce arsalarının 2014 sonu Ekspertiz Raporları yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre Reysaş GYO Düzce arsalarının 2014 sonu Ekspertiz Raporları yayınlandı..

Reysaş GYO Düzce Fındık Deposu 2014 Ekspertiz Raporu yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre Reysaş GYO Düzce Fındık Deposu 2014 Ekspertiz Raporu yayınlandı..

Reysaş GYO Düzce Prefabrik Depo 2014 Yıl Sonu Ekspertiz Raporu yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO Düzce Prefabrik Depo 2014 Yıl Sonu Ekspertiz Raporu yayınlandı..

2014 Düzce projeleri Haberi

2014 Düzce projeleri

İl Genel Meclis Başkanı Şinasi Akbulut üyelerin onayıyla itirazların görüşülmesi hususunda İmar ve Bayındırlık Komisyonuna yetki verdi. Komisyon üyeleri itiraz dilekçelerini inceleyerek meclise bilgi verecek. 


Akbulut ayrıca, planın iptal edildiği yönündeki söylentilere de açıklık getirerek, "Eski İmar Planının İdare Mahkemesi tarafından iptal edildiğini öğrendik. Ancak yeni imar planıyla ilgili iptal durumu söz konusu değil. 

Süreç sağlıklı bir şekilde işliyor" dedi. 


Düzce Postası...