05 / 05 / 2024

2014 ikinci dönem vergisi

2014 ikinci dönem vergisi

2014 yılı ikinci geçici vergi döneminde uygulanacak yeniden değerleme oranı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından bugün resmi web sitesinde yapılan yazılı açıklama ile yayınlandı. İşte 2014 geçici vergi oranı...

İkinci el araç ve gayrimenkul alım-satımında yeni dönem! Yönetmelik değişti, bakın yeni düzenlemeler neler getiriyor?

Gayrimenkul ve ikinci el araç ticaretinde yeni dönem başlıyor. Uzmanlar yeni dönemde güven ve şeffaflığın ön planda olacağını belirtiyor.

Altında yeni dönem başlıyor! Altın alıp satmak isteyenler kırmızı kodla uyarıldı! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın yatırımcıları seçimin ikinci tura kalması ile daha temkinli davranırken altın alıp satmak isteyenler için uyarı geldi. Altında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden bakın!

İkinci el otomobilde yeni dönem! Bu sistemle fahiş fiyatların önüne geçilecek!

Otomobil alım satımında fahiş fiyatların önüne geçilmesi için yeni bir düzenleme yapılacak! Sıfır alınan araçların satışına sınırlama geliyor! İkinci el otomobil satışında yeni dönem başlıyor. İşte detaylar...

Doğuş GYO 2021 ikinci dönem geçici vergi beyannamesi yayınlandı!

Doğuş GYO tarafından 2021 yılı ikinci dönemine ait Geçici Vergi Beyannamesine göre; şirketin brüt satış rakamı 84 milyon 291 bin 736,87 TL oldu.

İkinci el konut piyasasında yeni dönem başlıyor!

İkinci el taşıt satışından sonra konut piyasasında da yeni dönem başlayacak. Yapılacak değişikliklerle emlak piyasasında suni fiyat artışları da önlenecek...

Say Reklamcılık Yapı ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı.

Say Reklamcılık Yapı ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Say Reklamcılık Yapı ara dönem finansal raporunu yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem finansal raporunu yayınladı.

Yeni Gimat GYO ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 30 Haziran 2016 tarihinde sona eren 6 aylık ara dönem konsolide olan sorumluluk beyanını yayınladı.

Enka İnşaat ara dönem finansal raporunu yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem finansal raporunu yayınladı.

Akiş GYO ara dönem faaliyet raporunu açıkladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda ara dönem konsolide olan faaliyet raporunu açıkladı.

Saf GYO ara dönem faaliyet raporunu açıkladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda ara dönem konsolide olan faaliyet raporunu açıkladı.

Reysaş GYO 2. dönem vergi beyannamesini yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 2. dönem geçici vergi beyannamesini yayınladı.

2014 ikinci dönem vergisi Haberi

2014 ikinci dönem vergisi

2014 yılı ikinci geçici vergi döneminde uygulanacak yeniden değerleme oranı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından bugün resmi web sitesinde yayınlandı. 



Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


15.7.2014 tarih ve KVK-33/2014-3/Yatırım İndirimi-23 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu Sirkülerinde; 2014 yılı ikinci geçici vergi döneminde uygulanacak yeniden değerleme oranı %6,64 (yüzde altı virgül altmış dört) olarak belirlenmesine ilişkin yer verilmiştir.

Söz konusu Sirkülere ulaşmak için